В КИПЪРСКАТА ръкавичка, място има за всички.(21)

• 17 458
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
  • Larnaca, Cyprus
добър ден и от мен ....... Hug
мастерче ууууууу тенкю за  такваз закусчица да му се невиди........ newsm22
 и за работа закъснявам ............ newsm65
муцееееееееей включете го тоз скайп.... търся ви от два дена ........ smile3506..........или нещо гнило има в Дания .......или дето вика и блонди много се инструктирвате тез дни newsm48
блонди тук ли си  newsm78
Жужкаааа къдеееееее сиии newsm78........Шанкулчеееее... newsm78Мириааааам....Деситкааааааа....миркааааааа...и другитееееееееееее айде бе хораааааааааа къде са губите newsm78

А сега ще ви поставя една задача ...........значи имам следния проблем и той особено се засилва напоследък незнам щото се затопля ли кво ли...........та............когато обяснявам на кипърските доставчици с които работим че могат да ме намерят в офиса от 11 до 3-30....4.00 най много ............за съжаление къпърския им мозък разбира точно обратното търсят ме преди 11 и след четири ...........ха кажете сега наште кипърци ли са изветряли или по принцип мъжкото съсловие нещо  Stuck Out Tongue Winking Eye smile3554 tooth

# 211
добър ден и от мен ....... Hug
мастерче ууууууу тенкю за  такваз закусчица да му се невиди........ newsm22
 и за работа закъснявам ............ newsm65

блонди тук ли си  newsm78

Алььььоооууууу,закуската днес я сложи Блондича  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Нашата единствена цел и предумислие беше точччно тЪз....С Блондича сме се коалирали да тЪ заблудим Joy Joy Joy

Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Кати,лека работа и хубав ден!

# 212
Алььььоооууууу,закуската днес я сложи Блондича  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Нашата единствена цел и предумислие беше точччно тЪз....С Блондича сме се коалирали да тЪ заблудим..............
Joy Joy Joy Joy Joy
Мастерче, верно ама и успяхме Mr. Green - гледам сЮтЮацаята е направо "шах с пешката" Crazy hahaha hahaha

Катенце, извинявай, ама ако ти на твойте доставчици им обясняваш така ясно, както днес си се ориентирала кой закуска сложил, пък кой-къде липсва... smile3560.., `ич дан`сЪ чудиш що не сЪ тЪ разбрали... rotfImbo rotfImbo rotfImao
Айде спорен ти работен ден и от мен... и дано се изясните днеска! Joy Joy Joy

# 213
  • Larnaca, Cyprus
Малеееееееееееееееее как се замотала кака ви Кати..... doh dohсрам и позор tooth tooth........да знаете това ще да е от ГЛАД smile3532 smile3532
Блонди ти сега кво с мен ли ще се подиграваш smile3516 smile3515 newsm61ааааааа внимавай че кат се заръзсърдя и няма да ма видите три дена smile3508 smile3508

# 214
  • Варна
Здравейте  Simple Smile След около два месеца и ние с моето момченце  отиваме при нашия тати в Лимасол. Малко ми е притеснено, че с толкова малко човече ще се местя (малкия е на година и десет месеца), но няма как. Не ми се стои сама с детенце тук, а пък тати да е там. Исках само да ви попитам освен акт за раждане и документ от педито за направените ваксини какви други документи трябва да подготвя за малкия човек  - трябва да го дам на градина, за да мога да работя и аз. Чудя се да му направя  ли едни пълни изследвания преди да тръгнем или да не бързам. И още много неща трябва да  ви питам но ще оставя за по-нататък.
Благодаря ви предварително за отговорите и приятен ден на всички  bouquet

# 215
  • Larnaca, Cyprus
Роситта здравей .......  bouquet.....очакваме те с нетърпение на Кипърска земя  bouquet  bouquet........За документите за детска градина само акта за раждане и свидетелството от педиатър ще ви трябва а ако е държавна и свидетество от работодателя на мъжа ти къде работи и колко получава................а понеже и ти ще кандидатстваш за работа вземи си и всички нужни за теб документи ....направи си едно СВ хубаво какво умееш какви езици говориш какво си работила ..........знаеш нали Wink...........а за другото няма защо да се притесняваш тук в Кипър кипърките са луди за малки дечица да видиш само като го видят и почват бузките да му стискат и да го плюят да не го урочасат въобще по бързо и с повече хора ще се запознаеш около детенце...................а за него какво се притесняваш ще се приспособи нали е с мама и тати това е най важното ....... Heart Eyes Heart Eyes Laughing

# 216
Блонди ти сега кво с мен ли ще се подиграваш smile3516 smile3515 newsm61ааааааа внимавай че кат се заръзсърдя и няма да ма видите три дена smile3508 smile3508
Ааууууу, Naughty Кати, как можа това да го кажеш това за подиграването??? 
Да знаЙш чИ ми причини смъртоносно сърцепляскане... и ей сЯ шИ припадна  smile3544smile3544 smile3544
Нали знаеш че се бъзикам беееййй Hug

rossitta, добре дошла и от мен в темичката ни welcome

# 217
  • София
Добър вечер... Mr. Green

Ей, Блондичке и Мастерче, вии що тъй сЪ коалирате, а? Joy
Нямам време през деня за абсолютно нищо, а и днес за капак на Алекс и констатираха скарлатина. #Crazy Crazy Та общо взето и за "инструктиране" няма време. А, иначе хвърча напред назад по интервюта и се трудя в магазинчето дето ви споменах.

Росита, здравей! Относно изсдмеанията знам,
 че имат давност. А и в Кипър нямат много доверие на други тестове освен техните. Heart Eyes Така, че според мен няма да си ти нужни пълни изследвания.

Кати, то скайпа е включен, ама мен ме няма пред компа по това време... Rolling Eyes Flutter

Вярно Жужони зачезна...? newsm78 Дано всичко е наред при тях!

Хайде да ви пожелая на всички спокойна нощ и много сладки сънища!!!! Hug Hug Hug

# 218
Добро утро  Hug   bouquet

Ей тука свирнах на една лелка да се погрижи за нас  Wink

Как сте? При мен бива.Има ли слънце сме по разходки.За МОЛ-а какво да ви кажа  Confused Всичко на всичко си купих нещица само от три магазина-Теранова,Ню Йорк и Леонардо.Там цените са нормални.Всички останали са ми,като музеи.Е няма да дам 200лв.за дънки,нито 75 за ризка..... smile3544 да не говорим за долнище на пижамка  ККлайн 80лв.......... Луда работа.Днес чета,че супер маркетите в Бургас на всеки час свалят цените  Shocked ``....15 стотинки за кисело мляко ,олиото там ще е под 1,50, а брашното - само 45 ст,бананите по 95 ст./кг.........`Блонди,да скокнем до Бургас да си пазарим ли  newsm78 Heart Eyes  Laughing

# 219
Аааайде бе Жужончееее....Мъчно ни беше за тебе беееее  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 220
Ооооооо, Жужонченценцеееее, появи се най-сетне! Hug Hug Hug
Гледам опитваш се тука да замажеш положението /с отсъствието ти/, подмамвайки ни със изобилни софри...., че и чужд труд експлоатираш Mr. Green - свирнала била на лелка някаква Whistling... Ааааааа, няма да се разберем тъй да те хваща липсата, та да ни хвърляш тука в "размисли и страсти" Naughty Laughing
     Пък за идването до Бургас... - е аде-де!!!  smile3508  За тия магазини дето са се юрнали да ги откриват, та ще се изтрепят да рекламират промоции... по-добре недей разчита много... Освен ако например не се каниш да накупиш к.мляко по 15ст. с касети, та да напрайш айрян за цял Пловдив hahaha Joy Joy... - тъй де, поне да си избиете парите за бензина... rotfImbo rotfImbo.. Аз лично не съм ходила в Кауфланд /един от тия новооткрити магазини с крещящо ниски цени/, ама една комшийка била и каза че общо взето всичко е пълна смешка... - бананите например дет`ги промоцират по 95ст/кг. били целите на кафеви точки - демек една идея преди загниване #Silly и т.н. с повечето артикули...
    УууубачИииии, ако решите ей тъй дет се вика "г*з път да види" Joy да се метнете на колата и да наминете към БургЪзЪ.., ако не пазаруване, то поне една запивка можем да му дръпнем.., а защо не и дискотечка едно-друго... coolcool

# 221
  • Larnaca, Cyprus
 Ей ма и мен .......... Flutter.........аз от сутринта съм тук ама чаках закуската  hahahaTwisted Evil
Жужкееееееее що са покриваш тъй  newsm78 недей бе човек  Stop...а тез пижамки марковите ми те много ефтини бе яяяяя да са разберете с Муцонка да скокне да ги види щото ако са таквиз парици бих си взела да да  Heart Eyes......ама да не са някакви такива памучни смешни щото ако са такива не мерси ........ Stop.......тука в Кипрето знаеш ли кви цена са такива маркови нещича малеееееееее само ще ти цитирам цената на последната риза на моя мъж той че е луд за връзване е ясно  #2gunfire.....обаче цената беше 270 еврооооооо  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazyаз бях така #Cussing out #Crazy.........и в таквиз магазини тук в кипър въобще влизам само по разпродажбите и мога да ти кажа че досега нищо не съм си купила щото дори и тогава са суууупер високи не си заслужава........ Rolling Eyes
Муцее вярно си се сетила за изследванията медицинските тук не ги зачитат трябва да правиш втори тъй че моите поздравления Hug Hug
Блонди и Жужка сега ще ви светна как се правят промоции в суперите аз нали съм експерт Mr. Green Mr. Green..........та например правят промоции на Круасанчета 7дайс .....Чипс.....бисквитки в пакет.....шоколади ...и т.н. всичко в пакет......та залепят двата пакета така че да не се вижда до кога са годни и съответно като отидеш вкъщи и ги разлепиш се оказва че им изтича срока след 10-15 дена #Cussing out......на всички плодове на промоция първо ги слагат в хладилниците и то едни такива да се замразят добре та кафевичкото ще го установиш на следващия ден сутринта като отивайки с желанието си да ръфнеш някоя пресна ябълчица например виждаш че по скоро прилича на мушмул #Cussing out...........айде да не продължавам че да не почнете да повръщате ......... Sick Sick
А пък вчера чакайте да ви разправям тук в Ларнака мина такъв как му се вика на български като ураган ама от тия дето се вият и си променят разположението та имаше съборени и изпочупени доста неща дори паднали огради на училища .....където уж са цементирани .....да да ама не..............и е минал точно през училището на децата имат счупени прозорци и две изкоренени дървета ......... #Crazy.милите бяха се изплашили а в същото време не се бяха обадили на никой от родителите щото то станало толкова бързо и за около пет минути цялата работа ураган в комплект със голяма силна градушка ............... newsm78.представяте ли си в кипър където почти не вали Thinking Thinking

# 222
А стига бе! Shocked
Кати, така както го описваш, май нещо като торнадо трябва да е било...
Добре че е нямало пострадали.

# 223
Блондич,мъжо често е в Бургас-но аз на лято.Цялата чершия не ми се мъкне за 2-3 дни.Аз като тръгна от ножичката до лекарствата и за какво можеш да се сетиш  Laughing Та на лято ,душице,пак ще се видим  Wink и на Карфур ще ме зеведеш.Аз си ги знам от Г-я тях.......Преди бяха Континент веригата след това се преименоваха на Карфур........Колкото до киселото и прясното мляко от там бих си пазарила определено.Ами смятайте на мъжо и детето 2 пр.млека по 1.80-1.90 и по 2 кисели ,които тури ги и тях по левче ,моето мляко и то към 2 лв-ами на ден само за млеката заминават към  7 лева   Rolling Eyes Като започнат със закуската с млеката си та ..............и вечер преди лягане пак пият по чаша  Rolling Eyes

Муце,ако идваш насам свиркай.Да обзаведем систъра  Wink

Кате, ще ти хареса пижамката няма начин.Ама чакай аз пак да ти кажа само долнището ти ляга 40Е .Иначе е чудно,100% памук,но не трико,а си е баш пижаме,с широк ластик горе с логото КК,на много ситни розови   и сиви раенца,надлъжни.Сутиените са уникални  Party Party Party КРАСОТАААААА в НюЙорк са от по 25лв.,другаде и по 80-100лв.От Теранова се обзаведох със супер летни потничета -зелен,черен,цикламен с разни работи отпред /спортни/по 10 лв.-тънка лайсна  Wink Имааааааааа уникални часовници  Peace Купих си бял .Но има отделно циферблата и отделно верижките/кожени/ различни цветове та може да си ги връткаш в зависимост как си облечена ------там отиваме към 50 лв. комплекта ,а само верижка за смяна е към 20.........Офффффф 2 дена се моткам там и все по нещо си заплювам.
Природното чудо за което пишеш и аз го оприличавам на торнадо.Ужассссссс-пострадали има ли?

Мастерче,и аз те гушкам мнооооооооогоооооо  Hug Чакай да ти кажа.Нали се бях затъжила аз за КФЧ.Ммммм `гъз -глава затрива`  ooooh! Първа пушка си закупих аз 5 пикантни крилца.Изпапках с наслада .Слизаме вече да пазарим в супер-маркета....ейййййй,като ме сви един стомах.Край ще умиргам.Къде е видял моя корем почти 3 мес.-пържено  Shocked Rolling Eyes Уфффф -ай сега и без пари да ми дават не взимам.  ooooh! Продължавам да си ям аз моите  измишльотини и това си е.  bowuu

# 224
Кати... ooooh! ooooh! ooooh!
Добре,че никой не е пострадал от тва торнадо....Брей! Променя се климата и тва си е.... И то към лошо......

Жужееей!  Naughty
Не прави повече таквиз ГГЗ-та,че лошо за организма ти бре! По-постепенно ги вкарвай тия храни,първо в къщи си изпържи нещо,Поне ще знаеш,че мазнината е прясна.....Дано повече не те боли коремче!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт