Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои съвети за лечение на кашлица?
Как се приготвя нискомаслено шоколадово мляко с какао?
Какви са някои съвети за лечение на ушни инфекции и подути лимфни възли?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои съвети за лечение на кашлица?
Един съвет за лечение на кашлица е да намажете гърдите на детето с мед и да облечете стара блуза. Друг съвет включва прилагане на компрес с ракия, който помага за спиране на кашлицата. Освен това, можете да опитате лечение с кока кола, като изсипете малко в тенджера и дадете по 1 чаена лъжичка три пъти дневно, което може да помогне за спиране и успокояване на кашлицата.
-
Как се приготвя нискомаслено шоколадово мляко с какао?
-
Какви са някои съвети за лечение на ушни инфекции и подути лимфни възли?
-
Какви са имените дни в Кипър?
-
Какви са различните видове кучета, споменати в публикацията?

..........или нещо гнило има в Дания .......или дето вика и блонди много се инструктирвате тез дни 
.., `ич дан`сЪ чудиш що не сЪ тЪ разбрали... 
ааааааа внимавай че кат се заръзсърдя и няма да ма видите три дена
След около два месеца и ние с моето момченце отиваме при нашия тати в Лимасол. Малко ми е притеснено, че с толкова малко човече ще се местя (малкия е на година и десет месеца), но няма как. Не ми се стои сама с детенце тук, а пък тати да е там. Исках само да ви попитам освен акт за раждане и документ от педито за направените ваксини какви други документи трябва да подготвя за малкия човек - трябва да го дам на градина, за да мога да работя и аз. Чудя се да му направя ли едни пълни изследвания преди да тръгнем или да не бързам. И още много неща трябва да ви питам но ще оставя за по-нататък.
...........а за другото няма защо да се притесняваш тук в Кипър кипърките са луди за малки дечица да видиш само като го видят и почват бузките да му стискат и да го плюят да не го урочасат въобще по бързо и с повече хора ще се запознаеш около детенце...................а за него какво се притесняваш ще се приспособи нали е с мама и тати това е най важното .......

... Ааааааа, няма да се разберем тъй да те хваща липсата, та да ни хвърляш тука в "размисли и страсти"
и т.н. с повечето артикули...
...а тез пижамки марковите ми те много ефтини бе яяяяя да са разберете с Муцонка да скокне да ги види щото ако са таквиз парици бих си взела да да
.....обаче цената беше 270 еврооооооо
Купих си бял .Но има отделно циферблата и отделно верижките/кожени/ различни цветове та може да си ги връткаш в зависимост как си облечена ------там отиваме към 50 лв. комплекта ,а само верижка за смяна е към 20.........Офффффф 2 дена се моткам там и все по нещо си заплювам.
Първа пушка си закупих аз 5 пикантни крилца.Изпапках с наслада .Слизаме вече да пазарим в супер-маркета....ейййййй,като ме сви един стомах.Край ще умиргам.Къде е видял моя корем почти 3 мес.-пържено