Зимата си замина вече, расте си ЮНСКОТО човече! Тема №38

• 11 539
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Добрутру братство. Радвамсе, че все някъде е слънчево, тук във Варна е ужасно мрачно, но аз имам настроение, защото вчера бях на ЖК и всичко е наред, даже ходих и на театър- голям смях беша. Пожелавам ви усмихнат ден и приятна среща в София.  Hug

# 196
Добро утро!
Слънчевото утро наистина създава настроение.
Приятно прекарване на срещата!

# 197
Добро утро и от мен момичета! Това проблясващо слънчице така ми повдига настроението newsm44 , макар че някой  Whistling в коремчето цяла нощ ме подсещаше, че е там  box и заспах едва към 5,  с нетърпение за предстоящата среща се събудих в 8 самичка, пък милото си помисли, че ми е станало нещо  Laughing

# 198
Добро утро и от мен!

Приемете една виртуална почерпка от мен 

Моят мъж днес е именник, да ми е жив и здрав.

Яд ме е за срещата много, ама трябва да се приготвя малко за довечера, а и немога да издържам много седнала Sad

Ще чакам снимки

# 199
Алиен , да е жив и здрав мъжът ти и весел празник довечера!

Момичета аз отпадам за срещата.Току що ми се обади една от най-добрите ми приятелки, която вече пет години живее във Ванкувър с мъжа си и от тогава не сме се виждали. Пристигна си е в БГ преди дни и днес и е последния ден престой в София, утре заминава при родителите на мъжа си във Варна. Та ще ми дойде на гости към 11,30 часа.
Така че, приятно прекарване и дано се класирам за четвъртата среща, че и на вторта не успях да дойда.

# 200
Алиен, да ти е жив и здрав именника!
anjeelina, Честит имен ден!
Jenist, Честит Рожден Ден!

Последна редакция: сб, 07 мар 2009, 10:17 от dari_sari

# 201
момичета здравейте Simple Smile
аз чак сега влизам и не съм видяла какво сте писали цели 14 страници, но пък веднага се организирам и ще дойда на срещата Simple Smile
чакам с нетърпение да ви видя Simple Smile

# 202
Добро утро момичета макар и мрачно тук аз съм в добро настроение  Simple Smile
Искам да ви почерпя виртуално тъй като днес съм именничка само дето не мга да сложа картинка  hahaha  Wine Glass cook
Алиен да ти е жив и здрав мъжа и много да ви слуша  Hug
Катеринке само така спокойно мадамите са добре това все пак е техника и не всеки път има добра видимост  Hug
На вчерашните рожденнички им желая много здаве и усмивки а юни месец прекрасни бебчета  newsm59  bigdance2
Jenist честит рожден ден да си жива и здрава и много любов и едно сладко бебче  newsm59  ura  party023

# 203
Jenist, честит рожден ден! Нека си много щастлива и обичана!
 newsm59  party023  bigdance2

Последна редакция: сб, 07 мар 2009, 09:59 от Франческа Салиери

# 204
 Добро Утро......

Jenist Честит Рожден ден!

anjeelina  Честит Имен Ден!

# 205
  • Варна
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕНИЦИТЕ И ИМЕННИЦИТЕ  cheers

# 206
Jenist, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Бъди здрава, смела и весела мама!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ, КОИТО ДНЕС ПРАЗНУВАТ ИМЕН ДЕН! Нека носите името си със здраве и късмет!

# 207
Jenist честит рожден ден! bdbaloni newsm59

Честит имен ден на всички именници! newsm51

# 208
  • До моста на реката
ЧЕСТИТ ИМЕН И РОЖДЕН ДЕН на празнуващите днес!!!Бъдете здрави ,щастливи и винаги усмихнати като слънцето навън!!!   newsm10 bigdance2

# 209
Честит рожден ден Jenist   bouquet  bouquet  bouquet

Честит имен ден anjeelina   bouquet  bouquet  bouquet

Момичета благодаря за поздравите Hug

Общи условия

Активация на акаунт