Зимата си замина вече, расте си ЮНСКОТО човече! Тема №38

• 11 540
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
  • София

Благодаря Ви момичета, за хубавите пожелания и думи. Радвам се, че си помагаме  и в добро и лошо. Боже, ето я вече Тортата е това се казва торта, а не онази дребосъчка,която качих  сутринта дето с лупа трябва да се гледа.  newsm68

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 18:18 от takanat

# 181

greenlife , коя лекарка избра ? Радвам се, че си доволна.

Лекарката се казва Рени Ковачева, сега видях в сайта им че вече е началник родилно отделение. Бяха ми казали, че е в патологична.

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 18:59 от greenlife

# 182
Честито на рожденничките!Да сте живи и здрави и красиви мами!!!

Петя
съжалявам, знам колко е трудно да загубиш близък Hug

Аз да ви се оплача цял ден съм с главоболие..сега взимам един душ и лягам със затворени очи, дано ме отпусне..

За зъбите и упойките
- няма проблем - аз правих два зъба(без упойка, щот съм смела...просто нямаше нужда при мен Simple Smile )Зъболекарката ми е много готина и има три дечица, та тя ми обясни, че вече има олекотени версии на упойките от едно време, когато са били вредни и няма нищо страшно или опасно да се използват.За кървенето на венците ми препоръча чистенето на зъбките с конец..е аз такова чудо не бях ползвала Embarassed , но определено има ефект в комбинация с пастата на Билка Simple Smile

Днес попаднах на бебешки магазин, в който продаваха бодита на Азиз - е няма такава материя....страхотни са и не са скъпи - за момичетата от Бургас - магазина е на Оборище, на задния вход на трета поликлиника, още няма табела и не е много зареден, но заради бодитата си заслужава.
Ходих вчера и в Слънчо..много съм разочарована от обслужване..от общо трима човека персонал в магазина никой не благоволи да ме попита, що диря там..поне да си бяха вдигнали погледите от земята..е много е зареден, но оттам няма да пазаря, това е ясно.Много съм доволна от обслужването в Тоболино, от цените също Simple Smile

Катеринка
мисли положително, всичко е наред, сигурна съм Simple Smile

Aya
това за кредитната история и аз не го знаех, а на нас също ни предстои теглене на ипотечен..

Утре съм на преглед, дано всичко е наред..

Вчера моя приятелка роди момиченце (две седмици преди термина), да им е живо и здраво!!!

# 183
Не мога да повярвам, точно си измих колата и заваля дъжд.....времето не е на моя страна  Laughing

greenlife не се притеснявай моя син се обърна с главата надолу чак в 9 тия месец малко преди раждането, готвеха ме за секцио, но просто на бебока така му е било по-удобно. Така че има време не се притеснявай.
А за ниската плацента изписаха ли ти нещо да пиеш, мисля че съм писала, че и аз съм с ниска плацента. Пия Магнерот от доста време вече и но - шпа при нужда. Когато бях при Марков на феталната морфология той също потвърди, че плацентата е ниско, но засега не закрива родовите пътища, каза, че трябва около 28 седмица да се види отново, в този период се смята, че това е окончателното положение на плацентата.

И аз ще дойда на срещата утре в Джимис, ще съм с малкия. Ако има някоя от мамите от Овча купел ще съм с кола мога да ви взема и да отидем заедно  travel

# 184
И за Ковачева само положителни отзиви съм чула!

Честито на родените днес!

Амореволе, и ти очакваш един голям сладур!

# 185
Честит дъжд, примесен с гаден вятър на софийските мами  Mr. Green  Ако и в другите градове времето е толкова "приятно", честито и на вас  Mr. Green

Tzveti, това с измиването на колата и развалянето на времето си е закон  Peace  Аз навремето бях такъв карък с фризьорите - абсолютно всеки път, като отидех при преидшната ми фризьорка, се извиваше буря и само пликчета на БИЛЛА не съм си слагала на главата, за да си запазя косицата до вкъщи. С фризьорката ми се майтапехме, че по мен може да прогнозира какво ще е времето през деня. Сега ми е смешно, но навремето си умирах от яд  Crazy

Хапнах порядъчно, но преидмно здравословна храна. Тези дни, като се навечерям, ми става адски тежко на корема, хем не преяждам и поне 30 мин. ми е трудно да вървя. Не искам да си представям след 2 месеца как ще се чувствам  baby_neutral   Доспа ми се зверски, но чакам поне 20:30 ч. да стане, за да легна уж да гледам телевизия, пък неусетно да заспя. Още ми е рано и ме е срам пред Жоро  Embarassed

Лека вечер и приятна срещичка утре. Да хапнете тортички, слдоледчета и гофретки и за нас. Дано и времето не е толкова гадно, поне да спре да вали, за да ви е по-комфортно, а и на мен по владайските чукари  Hug   И ще чакаме снимки  Naughty

# 186
Честито на рожденничките днес - да си изкарате страхотно и да ви очакват хиляди сбъднати мечти

Ая, и аз вече не помня от кога го има този кредитен регистър. Но май 2001-2002 година го правеха - не ми се рови в документите ми сега. В него срещу ЕГН-тоти присъстват всички кредити - ипотечни или потребителски, както и кредитните карти и лимитите по тях. Аз съм по скоро скептична че човек по високите етажи в банка би могъл да ти свърши работа - но пробвай. Сега май им ограничиха правомощията и централизираха всичко в кредитни комитети, съвети или както там си го наричат. Единстваното което ми идва на ум е да се обърнеш към КредитЛенд примерно - те са посредници при отпускане на кредити - та могат и да те посъветват как да постъпиш в този случай. Услугите им са безплатни за кредитополучателя - вземат си комисионните от банките и също са заинтересовани да бъде отпуснат кредита. Могат и да те посъветват към коя банка, защо към нея и други такива. Ако решиш - ще ти дам номера и на човека, които оправя мойте кредити. С друго не мога да ти помогна, защото се занимавах с тия неща преди година точно, когато още не се говореше за криза и кредити се отпускаха по-лесно.

# 187
Върнах се от прегледа,
за сега всичко е наред,лекарят ми потвърди на 100%че чакаме момченце newsm68
даже вървим с една седмица напред

# 188
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА СЛАДКИТЕ НИ РОЖДЕНИЧКИ! ЖЕЛАЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ ДА СТЕ ЗДРАВИ, ДА СТЕ ИЗПЪЛНЕНИ САМО С РАДОСТ И ХУБАВИ ЕМОЦИИ И ДА РОДИТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВО РАСТЯЩИ ДЕЦА! Simple Smile

Aya, от теб чувам за този регистър, пфуу... не ни стига, че вече за кредит трябва да се мине през иглени уши, ами и тази гадост. Дано намерите начин да преборите системата!!! Naughty

фреш_, честита мъжка радост! Да ви е жив и здрав юнакът  stork-boy

Нямам търпение да ви видя утре. Аз вече се чувствам доста по-добре. Имам вяра,  а и с толкова много подкрепа се диша по-леко. Hug

Лека и спокойна нощ! smile3524

# 189
Моля пишете за кой Джимис става въпрос и къде точно се намира

# 190
За серещата в София, 11ч Джимис на Кристал - търсите масата с многото и красиви дунди
  Mr. Green
Събрали сме се:
Aya
Katerinka (реши да се жертва преди козметика  Flutter)
Sv. (евентуално и със закъснение, защото е на зъболекар)
Франческа с Кати
gmarinova
edno momiche
mil kuzmanova (под въпрос)
*Di*
temp (не би трябвало за 11ч да се успи  Laughing)
somebody (ще направи всичко възможно да дойде)
greenlife
Mayflower (ще направи всичко възможно да дойде)
Tzveti с Мони

Честито на милите ни рожденнички   bouquet

Благодаря ви много за моменталните отговори по моя проблем Hug. Слънчице, за съжаление не можем да чакаме толкова дълго, но ще пробваме със същата банка май първо, където се надявам да не ни откажат  Thinking. temp, моля те дай ми координатите на лични. Франчи, ако имаш някоя яростна колежка, може да погнем БНБто за това кредитно досие - възмутена съм как е възможно сульо и пульо от банките да ми гледа данните, историята и статута, а аз да трябва да ходя на крака, да плащам такса и да чакам 7 дни, за да получа пак информация  #2gunfire. Иде ми да се махна в такива моменти от тая скапана държава  Sick. Най-тъпото е, че не съм се и съмнявала, че ще имаме проблем - и от към обезпечение, и от към доходи препокриваме в пъти изискванията и това ме кара да съм бясна  Twisted Evil.

Днес бях на среща с беба  Heart Eyes. Плацента - свежа и много нависоко, вода - достатъчна, беба - шавлива Mr. Green. Станала е 900гр, с дупето към изхода - не че има значение за моето секцио де  Crazy. Беше много вълшебно този път - предните пъти плуваще като плюшена играчка, а сега си е жизнено бебенце, което много отчетливо си мърда крайниците, свива във ставите и т.н. Толкова е истинско вече, почти я усещам как съм я гушнала  Heart Eyes.

Sv., регистрацията има значение ако се включваш по програмата за детегледачки, защото трябва да се регистрираш в социалното по местоживеене и трябва да е реален адреса, защото искат да правят проверки понякога. Аз заради това си сменях настоящия адрес.

# 191
Здравейте момичета, за съжаление не мога да дойда на срещата,за което ме е много яд ,цяла седмица си правих планове и на края се провалиха smile3511 на всичко отгоре ми е изчезнал и аватара..
    Gmarinova много ми се искаше да се видим..  Hug
Петя моите съболезнования!
Бях на ЖК. оказа се че главичката на бебо върви с две седмици на пред в 26г.с,крачетата като големина са в 25г.с а пък аз съм в 24г.с според докторката ми.Голям смях термина ми е за 30.Юни. Док. ме успокои ,че таткото бил едър и нямало проблем, но на мен ми се стува странно...
Момичета утре много се забавлявайте,пожелавам ви страхотно да си изкарате Peace
Честит Рожден Ден  takanat i rosicp!!!

Желая ви здраве,щастие,незабрвими емоции
и здрави бебчета през лятото!

# 192
  • София
Еее на първа страница никога не съм се записвала ама поне едно първо добро утро да кажа аз веднъж  Hug

# 193
Здравейте , мами  Simple Smile)    bouquet 
Geraldine , веднага се почерпвам от тези съблазнителни нещица... Simple Smile))
Весело изкарване днес , купонджийки Simple Smile  cheers Drunk
Днес отивам да ми видят футболиста в корема    girluu  jumpuu.... Да ви кажа, че напоследък само го слагам в женски род... и все не се усещам как гледам дрехи за момиченца... чак се плаша....

Във Враца (като да не повярваш) няма мъгла , а слънцееее   newsm44  Nature Sunny

# 194
Добро утро от слънчева София!
Ще видим дали времето ще се задържи така и до обяд!
Ето едно виртуално слънчево капучино от мен:

Общи условия

Активация на акаунт