Зимата си замина вече, расте си ЮНСКОТО човече! Тема №38

• 11 541
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
dpn82 както казва somebody няма място за притеснение и аз стартирах от 49 кг. а вече съм 63 кг. така че вече съм + 14 кг. -  15 кг. Embarassed надявам се да се вместя в + 20 кг. но се съмнявам. Колкото толкова, здраве да е.

Кари  - дано наистина не вредят тези упойки.  Praynig

# 166
Да ви се похваля - оправих си проблема с Дженерали генерално! Тотално ги зарязах и няма да се занимавам повече с тях.

Вчера се срещнах  с една докторка от 1 АГ и останах много доволна! Много готина мацка, останах очарована. Тя ми помага и с картона, като ще мина по здравна каса до края.
А днес най-нахално отидох в Шейново, да си кажа че ги напускам и дали мога да си взема изследванията до тук и с много мили очи един доктор ми даде да си снимам целия картон  Simple Smile
Дано все така ми върви по вода, докато уредя всички документи.

Fate много ти благодаря още веднъж за времето, което ми отдели да ми помогнеш  Hug , но приключих с Шейново на този етап. Все пак се радвам, че си поговорихме.

Иначе вчера ме изненадаха на прегледа - докторката ми каза неща, които в Шейново за 3 месеца  и 2 ФМ никой не ми е казал. Оказа се, че плацентата ми е много ниско. Даже се учуди, че до сега не съм имала проблеми с нея. Дай Боже и да нямам занапред. Като се сетя  покрай разместването какво чистене му ударих в къщи - чак мускулна имах. Само трябва сега да не се психирам от този факт и да го давам по-леко, най-вече на работа!!

Също така малкия се оказа че не е толкова малък, а е около седмица напред и е 1,200 кг.
За сега си е заседнал твърдо на дупето, доста ниско е и ако не се размести отивам към секцио  Sad
Но живи и здрави да сме, и това ще мине.

Мисля и аз да дойда на срещата утре, пишете ме.

Катеринка ела да те поразсеем, сигурно много си притеснена. Мисля, че трябва да се довериш на инстинкта си, че всичко е наред! Майката знае най-добре. Стискам палци.

# 167
Грийн, много се радвам, че вече всичко е наред Hug. И за мен беше удоволствие да си говорим ( надявам се не за последен път ). Важното е, че всичко се е наредило Hug.
Охххххххххххххххх, мами, как ми се спиииииииииииии. Вече нямам търпение да си ходим. Утре няма да дойда на срещичката, че заминаваме на пътешествие. Вече нямам търпение................

# 168
Благодаря ви от сърце, приятелки!  Hug Не можете да си представите какъв балсам сте за душата!!!!

Ха, днес се усетих, че зъбът  не ме боли - а до вчера си ме наболяваше. Ама то с такива мисли... какъв зъб, каква болка? Simple Smile

dpn82, качила съм 11 кг досега, мисля, че добре се движа, ама ще видим по-нататък как ще е Simple Smile

somebody, и аз бях така - супер късмет беше с моите зъбки - всички ги бях оправила и тъкмо щях да ги избелвам за първи път. Но зъболекарят провери, че не било добре за бебето и оставихме процедурата за след бременността. Затова и се зачудих като ме заболя зъб в събота.

А за кървенето на венците - при мен съм забелязала, че ако един ден намаля млякото - почват да кървят. Но ако здраво си похапвам или пийвам млекце - няма проблеми Simple Smile

А в годините ми на "безмесие" нямах една капна кръв от венците - бях вегетарианка 8 години (преди година проядох пилешко Simple Smile ) Откакто ям пиле, се случва чат-пат да прокървят.

Утре в 11 ще бъда в Джимис, определено имам нужда да съм заета с нещо, иначе почвам да мисля глупости Simple Smile

# 169
Оооох, стига с тия кила  Crossing Arms   Колкото-толкова. Важното е бебетата ни да се развиват добре, пък после ще му мислим как ще ги сваляме  Crazy

Тотално приключих с кървенето на венците откакто започнах да ползвам пастата и водата за зъби на Билка - още на 3-я ден почувствах разликата. Обаче е много важно и редовно да си почивстваме зъбите и с конци за зъби, не само с четка. Толкова много четкам, а като мина и с конеца, сумати храна махам, хем съм си мислила, че съм ги излъскала до блясък  Peace

# 170
Върнах се, бебока си е добре, всичко по сърчицето му е наред Grinning плацентата се храни добре, за пола потвърди и този доктор момче, ама аз си бях сигурна де, неможе и двете лекарки да бъркат Laughing

И на мен ми потича кръв от венците като си мия зъбите, май ще търся пастата на Билка, и аз съм чула че е хубава.
Fate хубаво пътешествие, ще те чакаме с много снимки Hug

Килата се свалят, само трябва да си дадеш малко зор Tired не ме страх толкова от свалянето на килата, а от това, че с Благо от тежестта ми падна свода на стъпалата и вече нося един номер по-голям обувки, а съм със страшно тънко и дълго стъпало, едвам си намирам обувки Wink ако и сега ми падне още съм обречена да ходя боса Sad или само с маратонки и затворени обувки. Повечето по отворени обувки ми хляпат отстрани а иначе пръста ми опира #Cussing out А за чехли и сандали, нося на обущар да ми ги преправят, ужас ви казвам.
Мисля си сериозно, даже от днес се пробвам да ограничавам храната, че незнам какво ще правя после Cry

# 171
Момичета, имам нужда от спешна помощ. Моля който е запознат да ме светне за кредитната история, която се води в Бг и от кога се следи толкова стриктно.  newsm78 Днес за сефте чух за Кредитния регистър и понеже съм ядосана на една банка всеки месец си просрочвам нарочно с по 2-3 седмици кредита. Оказа се обаче, че в тоя регистър ме водят нередовен платец и сега няма да мога да тегля кредит, защото с това досие май няма кой да ми отпусне  Sick. По-големия проблем обаче е, че и мъжът ми, който никога не е взимал и е чист като сълза пак няма да може, защото понеже сме женени по дифолт се водя съкредитоискател и пак заради историята ми ще му откажат и на него  Shocked. Много съм притеснена, защото трябва задължително да теглим кредит, а с тези новини от днес се чувствам в не патова, а направо матова ситуация и не знам какво да правя.  Rolling Eyes

# 172
Aya , аз не нищо не разбирам, но се надявам да се включи някой компетентен.

Честито на рожденичките   bouquet.[/color]

Само да кажа , че ще направя всичко възможно утре да дойда.

Скоро в Часът на мама гостуваха зъболекари и коментираха ,че нито е опасна упойката ,нито чак толкова рентгеновата снимка . Много по-опасно е да има някаква инфекция нелекувана в устната кухина. Общо взето препоръчаха бременната да ходи при детски стоматолог, били по-наясно.

greenlife , коя лекарка избра ? Радвам се, че си доволна.

Катеринка, стискам палци всичко да е фалшива тревога  Praynig. Кога ще ходиш при другата лекарка , Томова ли беше?

# 173
Aya , ипотечен кредит ли ще теглите?
Ако да, идете в Кредитекс - http://www.creditex.bg/ Там се занимават само с такива кредити.
Другият вариант е да намерите близък човек на по-висок пост в някоя банка.
Щом си попаднала в регистъра е доста трудно наистина да изтеглиш кредит с висока стойност, но не и невъзможно.

# 174
Момичета след малко отивам на преглед
надявам се всичко да е наред.Ще пиша като се върна

# 175
fresh_ , всичко ще е наред  Hug

# 176
Aya, за съжаление, в момента и без това си е трудно да вземеш кредит покрай тая криза, а щом имаш и "досие", направо търси познат на доста високо ниво в някоя банка, ако не намериш, не бързай с кредита, защото пък и всеки отказ, също се вписва в досието, и после се набива на очи самия отказ. Много внимавай, защото за напред е важно това, което ще предприемеш сега !!!

# 177
Aya ,
кредитен регистър има поне от около 5 години, аз работех в банка 2004 и тогава си го имаше.
Информацията от кредитният регистър поне тогава 2004/2005 се актуализираше 1 път месечно. Там излиза абсолютно всичко - кредитни карти, кредити и т.н.

За да докажеш че си редовен платец и всичко е наред трябва да отидеш при банката отпуснала ти кредита. След това да си платиш всички дължими вноски към момента и да поискаш служебна бележка от кредитния инспектор, че нямаш просрочия и си редовна.
Евентуално,  ако  представиш тази бележка на кредитния инспектор, от който искаш кредит може и да ти го отпуснат - оправдай се с нещо, но внимавай да не излезеш несериозна.

Другият вариант е да погасиш всички дължими вноски към момента и да нямаш никакви просрочия и да кандидатстваш след около месец - месец и половина, когато кредитният регистър ще бъде актуализиран и няма да се водиш нередовен платец, но задължително трябва да декларираш това, че имаш кредит.

По принцип сега са ограничили кредитирането, а на семейства със среден доход и 2 деца много трудно отпускат, ако единият съпруг не е на държавна или друга много стабилна и сигурна работа.
Ако имате доказуеми високи доходи не би било проблем, но според мен най-добре да изчакаш месец - месец и половина и да кандидатстваш в друга банка, след като си платиш вноските към момента.

Отказите за кредитиране не се отразяват в кредитният регистър, но имаш досие към банката в която  си кандидатствала.

# 178
Друг вариант за който се сещам е да искаш рефинансиране - с новият кредит от новата банка да ти погасят старите задължения, но трябва да докажеш че няма да имаш просрочия.

# 179
Здравейте!

Честито на рождениците! Желая им много здраве, щастие, късмет и любов!

Петя, съжалявам за загубата ти! Кураж!

Катеринка, стискам палци всичко да се окаже фалшива тревога и да се радваш на здрави дечица!

Днес и аз бях на преглед. Всичко е наред с бебето, отговаря си на седмиците по размер, плацентата си е там където трябва и околоплодни води имам достатъчно. Положението на бебето в момента е с надолу главата. Полът не можахме да видим, беше се свило и докторката доста се мъчи да види, но не успя. Единствено хемоглобинът ми е нисък, макар че пия желязо и от утре ще взимам двойна доза. Другото при мен, което не е наред е кръста - от сряда имам една тъпа болка и док. ме изпрати на остеопат. Килограмите - според кантара при лекарката съм +4кг. отгоре, а според моя съм +5,5 кг. Сравнихме с миналата бременност и се оказа, че в същите седмици съм била на същите кг. Аз качих 13 кг. и чак след 9 месеца успях да ги сваля и продължих да свалям и стигнах 53 кг. като си хапвах доста голямо количество храна. Като спрях да кърмя качих 2-3 кг.

Грийнлайф, не се притеснявай за положението на бебето - ще има още доста да се върти. Чак осмия месец заемат позицията за раждане, а има и доста случаи, от които е и сестра ми, бебето се обърна в деветия.

Аз от вторник имам едно негативно преживяване с родителите на две братчета, направо не мога да си намеря място. Днес за малко да се обадя в полицията, но се отказах. Мисля да напиша писмо, че няма да ги гледам повече тези деца при тази ситуация.

Общи условия

Активация на акаунт