Зимата си замина вече, расте си ЮНСКОТО човече! Тема №38

• 11 545
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
Ще чета по-назад по-късно, но за срещата:

Среща София - 11ч. Джимис на Кристал. Гледате за маса с много тумбаци  Mr. Green
Довечера ще направя по-пълно преброяване, но сигурните сме към 6-7, а още 3-4 имаме колебливи заради една или друга причина, но ви чакаме и вас  Hug

# 151
Честит рожден ден на takanat и rosicp!
Много здраве, любов и радостни моменти!

По въпроса за спането- и аз снощи не можах да спя/ и не само снощи де/. Tired Легнах си в 11,30 и в 1,30 още се кокорех. После спах неспокойно и сънувах разни глупости. ooooh!

За килограмите- аз с Яни качих 9, в болницата за 7 дни смъкнах 11. Друг е въпроса, че после покрай кърменето за 3-4 месеца, пак ги качих и си останаха. Crazy Embarassed

Днес минах да видя количката, за която говори Франческа. Хубава си е и на живо, но е 13,5кг. а зимната на Яни е 9кг., май ще си остана на нея. Peace

# 152
Tzveti , със сигурност ще водя Кати просто няма начин.Като ни чу с баща й да си говорим за срещата директно си каза, че идва с мен.
Кари, количката е 13,5 със зимния кош.
И аз май ще си остана с тази на Кати и тя е 9 кг. пак на Бертони.

# 153
Здравейте момичета.

Искам да попитам, някой знае ли, да ли може да се слага упойка за зъб на бременна жена. На мен вчера ми се наложи да отида на зъболекър и ми вадиха нерв с упойка. Току що една колежка ми каза, че и тя като била бременна и се налагало, но нейния стоматолог и препоръчал да изчака да роди и тогава. Не било дорбе. Аз мислех да взема да се обадя на гинеколога ми да го попитам, но се отказах, то вече е свършен факт, не мога да върна времето назад. Някой, ако знае нещо моля да сподели.
Катеринка - не се тревожи, сигурна съм, че бебките ще са добре и всички ще имаме най- хубавите бебета през май, юни, юли когато е рекъл господ.  
Петя - много съжалявам. Бъди силна.
Лек ден на всички. Hug

# 154
  • София
biskai, не се притеснявай изобщо за упойката. Според един зъболекар, при когото мислих да си правя зъбите, няма опасност в последните месеци на бременността. Е, на мен ми каза да отида, когато вляза в седмия месец, но аз още се ослушвам, защото малко не ми хареса подхода му....
Аз отидох да ме погледне и да ми каже, каква е ситуацията, защото пари са това все пак и трябва да имам идея за сумата. Прегледа ме и ми заразказва едни работи....Щял да ми изпили горните зъби с 1,5мм  smile3556 , защото горните се износвали по-малко от долните и разваляли долните пломби. Но да не съм се притеснявала, емайлът на горните бил около 3мм, така че има мегдан за намаляване  #Crazy  Аз знам, че са ми зле зъбите, но малко се стреснах след калкулацията. Каза ми, че ще ми ги прави с упойка, за да не предизвиква контракции, упойките били еди какви си, абсолютно безвредни за плода newsm78
И за финал, от култура, попитах дължа ли нещо, но вече обличайки се и се бях запътила към вратата уверена, че отговорът ще е не, а той ми вика "20 лв"  Rage
Зачудих се, каква е тази методика за печелене на клиенти, но аз няма да го посетя отново.

# 155
biskai, моята леля е зъболекарка и от нея знам че неможе да се салага арсен,а няма проблем да се сложи упойка,

# 156
Аз също имам да оправям няколко кариеса, но моята зъболекарка не посмя да ме пипа и се уговорихме за след раждането. Като ходих да ми лекува мъдреца преди няколко седмици, се притесняваше от болката да не ми предизвика контракции. Та, доверявайки се на нейните съвети, реших да отложа всякаки зъбни манипулации за по-натам.

Ако е нещо спешно и нетърпимо, разбира се, че ще трябва да се оправя сега де  Peace

# 157
Честит празник на рожденничките ни!

Петя, моите съболезнования Sad

Чета ви редовно, но почти не пиша, защото пак ни почнаха лекциите, а и си взимам допълнителние часове по курмуване, защото изпитът ми е съвсем скоро.

Килограмите се свалят, човек трябва само наистина да го иска и да положи усилие за това. На срещата засега и аз няма да мога да дойда, освен ако в последния момент не излезе друго. И да се снимате, за да ви се порадваме и ние неприсъстващите.

# 158
  • София
Момичета, много ви благодаря за съчувствието  Hug

# 159
viper, fresh_  Благодаря ви за бързите отговори. Надявам се да не съм навредила на бебчо. Уж имам доверие на зъболекарката ама знам ли ... все пак не е гинеколог.  И тя каза, че за да не се предизвикат контракции от болката ще ми сложи упойка и била хубава да не се притеснявам.
viper как така ти взе 20 лв. само за консултация ли? #2gunfire Просто да ти разгледа устата и 20 кинта. Ужас. #Crazy

# 160
За зъбите : Няма проблем да се правят манипулации , ако се налага , слага се и арсен той е в много малки количества и действа само в устната кухина , не вреди по никакъв начин на бебето .
Упойка също може да се слага , има специални упойки за бременни , само трябва да предупреждавате преди това за състоянието ви . Един съвет от мен , ако имате проблем със зъбите лекувайте си ги , медицината е доста напреднала и това че си бременна не означава че не може да правиш никакви манипулации и не може да взимаш никакви медикаменти . Няма да умираме я  Mr. Green  Peace

# 161
Мами,тъй като заговорихте за кг-да попитам вие колко сте качили до момента и от колко стартирахте?Моя лекар ми каза,че здравословното качване за мен и бебо е 12кг,а аз досега съм +7-от 48кг и си мисля,че ще ги мина тези +12кг newsm78

# 162
Аз имам още няколко кариеса за оправяне, но от венците ми тече кръв като от чешма. Само да докоснеш венеца и е шурнала една кръв.... Зъболекарката ми каза, че първо това трябва да оправя и после кариесите. Не може да ми се правят зъбите с тези венци. Сега ще ходя да ми слага дренажи всяка седмица за кръвотечението.  

# 163
Аз зъбите си ги направих преди да разбера ,че съм бременна- поне това да не го мисля! Wink

За килцата напоследък го повтарям почти във всеки пост +15 кг съм отгоре, стартирах от 51-52кг, вече съм 67кг Mr. Green- доста над нормата за 6-ти месец, пък дори и за нормата за цялата бременност!! Така, че dpn82, няма за какво да се притесняваш, нищо не си качила! Peace

# 164
biskai, моята леля е зъболекарка и от нея знам че неможе да се салага арсен,а няма проблем да се сложи упойка,

Shocked На мен ми слагаха дори 2 пъти на 1 зъб мин. седмица. Според зъболекарката не вредяло. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт