Споделете 98

• 23 729
  • 716
  •   1
Отговори
# 615
  • При хората, които обичам
Ми аз се пробвах вече два пъти да призная, че всъщност съм кучка. Първият път Шанел ме отряза, сега пък Жозефина. Как да е откровен човек, а?

# 616
Явно не си улучила подходящата тема, Де Ваня.

# 617
  • София
Някой да ми припомни дадох ли линк към малкото мои снимки от форумския купон? ooooh!

Аз не съм срещнала линк Simple Smile
http://picasaweb.google.bg/klemy11/200809?feat=directlink

# 618
Не можеш да си признаеш нещо, което не е вярно, Ванюш  Grinning

# 619
  • София
От Новогодишната баница ми се падна "здраве". Ехоуу, да не се е загубила доставката по пътя? Или моят късмет ще се сбъдне на друг, а на мен ще ми се сбъдне "шестица от тотото"?

Заслужавам медал за храброст, ходих на лекар. Преди прегледа умрях от страх, а по време на прегледа - от гъдел. Чак взех да й бутам ръцете в един момент, то не беше гъделичкане, не беше чудо. Абе работа ли сме седнали да вършим, или игрички да си играем?!
В петък ще ходя на друг вид лекар, дотогава ще късам листенцата на хризантемата и ще броя "ще ме бъде, няма да ме бъде".

Знаток, каква ти прогноза, месец март е, всяка прогноза ще е лъжа. Grinning

# 620
Не става дума за това, Анджи. Ако си спомняте, бях пускала една тема "Какво не съм". Не се радваше на особен успех. Според мен, една от причините е, че не сме склонни да се вглеждаме в недостатъците си, камо ли да си ги признаем.

# 621
  • London, baby
Предполагам, че пред такава голяма публика много малко "авторитетни" личности биха си признали недостатъците си.

# 622
Най ми е забавно като се започне с изтъкването на очевидни предимства като недостатътъци или пък някакви абсолютни дреболии. Примерно: Никак не съм доволна от нокътя на малкия си пръст на левия крак.
или пък:
Още не мога да се примиря с това, че съм толкова добра и състрадателна. Ако бях малко по-малко привлекателна жена щях да си спестя куп проблеми. Това е най-големият ми недостатък. Мда, мдаа...

# 623
Не мога повече. По цял ден крещя, никой не чува, ще се побъркам. От 2 дена повтарям като пълен идиот "Обуй си чехлите" и "Махни се от телевизора". По хиляди пъти на ден. Или имам най-ужасните деца на света, или те не са случили на майка. По-вероятно второто. Ще полудея накрая, наистина, усещам, че не успявам да се контролирам. И имам крещяща нужда от почивка, а така няма да имам скоро.

Сатурнова дупка, да. Тя е виновна.

# 624
Ох, buttinsky, много исках да съм сериозна, но не успях. Истината е, че изобщо нямам нокти на малките пръстчета на краката. Фабричен дефект.

# 625
Viess, buttinsky, вий, пък- като нищо някой сега да каже, че не умеете да се забавлявате у форума. Самоирония ли му викаха? Joy

# 626
Ми аз се пробвах вече два пъти да призная, че всъщност съм кучка. Първият път Шанел ме отряза, сега пък Жозефина. Как да е откровен човек, а?
А какво му е хубавото на това,да си кучка?Аз лично много страдам,когато ми се налага да бъда такава.Но кучка си.Аз незнам добра жена да трупа неизмити чаши с дни.

# 627
Ето ви нагледно как се вадят погрешни изводи само от външния вид. Всъщност тези чаши скърцат от чистота. Като притежателката им.

# 628
Аз само от външността се интересувам.

# 629
Сега бих могла да те наругая на лични, ако не си ги беше забранила.

Общи условия

Активация на акаунт