Споделете 98

• 23 716
  • 716
  •   1
Отговори
# 600
И аз имах форумски сън.
Бяхме с Джей Джей и МГМ на футболен мач. МГМ ни се караше, че пием малки бири. А Джей Джей и обясняваше, че не може да пие голяма бира, защото е бременна.
 Предишният път като сънувах съфорумка, тя се похвали на следващия ден, че е бременна, мислете му. Laughing

# 601
добър ден на всички
не съм сънувала никога съфорумци

# 602
  • При хората, които обичам
Я да се проявя като кучка:
bigmamascandal, казват, че за да пишеш в Споделете, имало условия. Не ги знам всичките, ама едно от тях е категорично: тук не пишем на латиница.

# 603
Платих таксата за зелено училище.
Сега умирам от страх. Дали има сайт с точна прогноза (сравнително точна) за 24-27.03?
Тогава е зеленото. Дали няма да се окаже "бяло"...

# 604
За к'во да храня врабците? Сготвих ги.

# 605
Я да се проявя като кучка:
bigmamascandal, казват, че за да пишеш в Споделете, имало условия. Не ги знам всичките, ама едно от тях е категорично: тук не пишем на латиница.
Тц, не ФърФиш, звучиш фалшиво и нетипично. Mr. Green

# 606
  • Варна
Споделям удивлението си относно изключителните капацитети, тип "на всяко гърне мерудия", които виреят в пространството. Тук могат да се видят в концентриран вид.
Черно ми е днес. Дарк.

# 607
  • София
Някой да ми припомни дадох ли линк към малкото мои снимки от форумския купон? ooooh!

# 608
  • При хората, които обичам
Аз, че не съм кучка, не съм. Но за писането на латиница съм права.

# 609
Споделям, че понякога форумът ми прилича на реклама за прах за пране. Нашите чаршафи са винаги поне с една идея по-чисти от тези, изпрани с анонимния обикновен прах. А кой е той никой не знае, важното е че ние сме по-бели и по-добри.

# 610
Че кой нормален форумец ще си признае, че е мръсен и лош, и че прахът му за пране е демоде?  Wink

# 611
Някои признават. Имаше една която направо си каза, че дрехите й след пране воняли на пот. Естествено,че стана обект на подигравки. Май трябва да се види с леля Мария да й промие малко мозъка.

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 11:36 от Анонимен

# 612
Дрехите след Бонукс смърдят на пот. Ама аз го смених, де, нищо че сигурно пак е демоде. На мен всичко ми е демоде Simple Smile

# 613
Споделете ме игнорират  Cry

# 614
Някой да ми припомни дадох ли линк към малкото мои снимки от форумския купон? ooooh!

Аз не съм срещнала линк Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт