Споделете 98

• 23 755
  • 716
  •   1
Отговори
# 105
Мария е, Сели.
И да споделя, че аз пък не разбирам защо някои хора раздават шамари заради едната суета.

# 106
Аууу, това да не е Мария? Отказвам се тогава.

Мария е, Сели.
И да споделя, че аз пък не разбирам защо някои хора раздават шамари заради едната суета.

Защото са Мишо Шамара.

# 107
Ми тя е, Сел, нали четеш - най-най-най! Коя да е!? 

От суета не е лишен никой, освен Майка Тереза. Всички останали - няма смисъл да го твърдят.

# 108
Мерси, Сели. Ти си чудесен! Балу, ти също!

# 109
Мишо Шамара заявява, че в предния си пост визираше извънфорумни контакти. Но е забавно, когато гузните сами накацат.  Joy

# 110
Гузни ли? Флор, егоцентризмът ти ме притеснява вече. Както и чувството ти за хумор апропо.

# 111
"Най-голямата наслада не е да нямаш никаква работа, а да имаш МНОГО работа и да не вършиш нищо от нея".

Значи тъна в перманентна наслада аз, знаех си, че хедонизмът е моята философия. Наздраве на всички последователи!

# 112
  • До хладилника, който обичам
"Най-голямата наслада не е да нямаш никаква работа, а да имаш МНОГО работа и да не вършиш нищо от нея".

Значи тъна в перманентна наслада аз, знаех си, че хедонизмът е моята философия. Наздраве на всички последователи!
Да... за съжаление, пейбек ис а мадафака после, както всички знаем.

# 113
  • о`майна лунна нощ е
Някой ще ми сподели ли главоболието?
На моменти ми иде да го отскубна този израстък .... следва емотикон със сгърчена физиономия.

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 14:21 от Бейлис в шоко

# 114
  • София
Не, благодаря - не искам никакво главоболие. Днес съм в чудесно настроение и естествено не си затворих устата от сутринта, надух на колегите главите, но пък и отметнах много работа(така ми действа на мен доброто настроение Laughing)

Бейлис  - излез на въздух, на мен това ми беше спасението. Като бях бременна с малкия бях постоянно с главоболие.

# 115

Бейли, извинявай, но някак си много интимно и не за тук ми звучат подобен род въпроси.
Все едно аз да кажа "Някой ще ми сподели ли непоклатимата ерекция?"

# 116
Простак!

# 117
Завиждаш ли?

# 118
Правилният мъжки, аналогичен на женското главоболие въпрос е: Някой ще ми сподели ли поклатимата ерекция? Не можах да се въздържа.

# 119
Благодаря, имам си свое. И високо кръвно вече имам - 110/60. Сигурно е от него.

Общи условия

Активация на акаунт