За оставянето на бебо в креватчето ,мога да се похваля,че успях!Само 2 дена,но вече като я сложа-днес заспива и не плаче/почти.Даже сега веднага заспа.Разбира се не съм я оставяла да плаче повече от половин час.,ако плаче силно,но тя винаги е спирала най-накраяА реших да я отучавам от ръце,защото след много съвети на различни майки осъзнах,че ако не почна сега после може да е много по-трудно.Това не означава,че трябва да си зарязваме децата да плачат,просто постепенно те се научават да си спят в креватчетата.
За памперсите на PAMPERS и за различните опаковки..при нас на едната беше от 2-5кг, а другият пакет беше от 3-6 и двата пакета са new baby...

Янаст,а каква е тази хума?Обикновена ,дето се ползва за маски,нали?И как точно се използва?Или както е напрах направо се слага?Нашият крем тридерм,нещо не помага,дупето ни все е червено и то около анусчето...притеснявам се да не вземе да я боли или да я дразни,че е бая червено!
Ларакрофт,и аз мисля,че няма смисъл да се притеняваш,макар че те разбирам колко много ще ти липсва бебо!На мен ми липсва след 3 часа сън,камо ли за няколко дни!Но отидете да се отпуснете малко,насладете се на почивката!
Моето свеки идва на 10 април за 3 дена,да си види внучката...та преди да родя си спомням как съм се заричала,че само свекито да дойде и ние с моя любим излизаме за една вечер да купонясваме малко...а сега като помисля,хич не искам да си остявям бебошарката...имам чувството,че все ще плачка като ме няма,понеже се успокоява само на гърда...ще видим.От друга страна пък ми се ще да разпусна и аз за няколко часа...
Момичета вчера най-накрая изгледах филма за Бенджамин Бътон/понеже го гледам от 4 дена

, от която тя естествено много няма да намаже ама за сметка на това пък ние ще си хапнем здраво 

Днес ходих на чичко зъболекар да ми вади зъб и се оказа че съм от изключително малкия процент, които не ги хваща упойката , та установих , че май раждането е направо детска игра в сравнение с това да ти вадят зъб
Естествено те ми биха доста упойка, от която после ми беше изтръпнала цялата уста ама там където трябваше да хване много много не стана 
Очаквам временцето да се оправи за да направим една Варненска среща с колички

не знам колики ли са или какво но как така щом го гушна или сложа при мен и минава
Тя още в болницата си показа, че така и харесва, ама аз... На разходките също много спи и то май по същата причина - навлечена с повечко дрехи. 
Янче ти ме разби 
дано и вие да сте спали. Андито още спи, откъртила е вчера след като си тръгнаха орисниците към 16.30ч. - при смяна на памперс отваря само едното око на цицата го затваря и пет пари не дава...
Червеношийке и за теб се отнася
Реших да го изчакам да се успокои,два пъти го вдигах да оригне и пак се повтори същото.Оставих го за малко в леглото и повърна,горе-долу около една супена лъжица пресечено мляко.Сега спи ,а аз се чудя дали е добре.