Отговори
# 75
Честит Имен Ден на всички празнуващи! Да са живи и здрави и много обичани !!!

Ох, и аз да Ви се оплача - тъкмо ми се отпуши едната гърда и сега се запуши другата  ooooh! Лецитин пия всеки ден, сега пих ударно, пак започвам със зелето и компресите! Усетих кога стана белята - снощи малкият си поспа 4 ч, а преди това много бързо се наяде от гърдата и сутринта голяма болка и голям възел  #Crazy Да видим как ще се справя този път, че предния мама ме отменяше и можех да се цедя, да правя компреси и т.н., а сега едва намирам време да влезна да взема един душ, а косата не я бих мила от 5 дни до снощи  Shocked

# 76
Честито на всички именници! Да им е живо и здраво името, то да ги краси и те- него! Тия коктейлчета, дето черпите с тях нали има капчица алкохолец за зажаднялата ми душица?! Laughing
Десита, така е. Обикновенно едната гърда е по-"млечна" от другата.
Хетера, сутрин като го храниш да не би да е по-сънен и затова да не се опъва толкова. С каката имахме един такъв период и го преодоляхме като я хранех в полусънно състояние- като я чуя, че се размърдва, точно преди да се е събудила, давах и да яде и се хранеше безропотно. С нея отмина за 2-3 дена, но и аз много се бях ошашкала тогава.

# 77
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНЯЦИ   bouquet
ЧЕСТИТ ПЪРВИ МЕСЕЦ НА БЕБОЦИТЕ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС, ГОЛЕМИ ДА ПОРАСНАТ Heart Eyes
Ние от сутринта бодуваме, спал  е около половин час, през останалото време е рев и носене на ръце и аз съм вече #Crazy, направо ми разказа играта, от вчера на всичкото отгоре ядем има няма през два- два и половина часа, не знам май че сме в поредната криза, аз вече ги забравих кога бяха тези кризи newsm78
Тифани, успех и леко раждане Praynig

# 78
  • в сърцето на един мъж...
Честити месечинки на бебоците!  bouquet
Честит имен ден на всички, които празнуват днес!  bouquet

Хетера, опитай да изцедиш малко, защото може да тръгва по-бавно струята и от това да се ядосва. Изцеди малко, за да му е по-лесно и така му дай. Понякога се нервират ако не протече веднага млякото и затова се получава така.

# 79
Здравейте, мамички!!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!  newsm51

Аз да ви се похваля - след като нашата госпожица вчера будува от 17.30 до 00.30 / не помогнаха нито разходка, нито къпане, нито ядене/ се събуди чак в 5.30. Чак не можах да повярвам като видях часовника. За първи път ни се случва да спиме толкова през нощта. Беше толкова гладна, че млякото дрънчеше като в празна тенджера, докато влизаше в корема и. След като се нахрани учудващо заспа веднага, защото в последно време като се събуди в 5.00 си откарва будна до 7.00. След това се събиди към 8.30, цокна 2 глътки и пак отнесе плувката до 10.00. Учудващо и баткото си отспа днес.
Та голямата новина днес е - МАМА СЕ НАСПА!!!  bowuu
Не се беше случвало от месец и нещо. Имах чувството, че почвам да се зомбирам, но ето че слънчицата се смилиха над мама  Joy

# 80
Да почерпя за именния ден на Бобчо (Пояснявам - Теодор в превод от гръцки е Божидар Simple Smile):

Честито на всички адашчета - да сте живи и здрави! Hug

# 81
  • София
Малеее, колко много адаши съм имала!

hamelionche, схванах! ooooh! ЧИД!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ами, да ви почерпя с тортичка от "Неделя", мммм:

PIS74f, мерси, че си се сетила!!

За разреза от секциото - и при мен има твърди, подути участъци.

Ние сме супер, само че голяма драма: кексът хич не върви. Направо беше катастрофа - много болеше, я кажете това нормално ли е?

Последна редакция: сб, 07 мар 2009, 14:48 от autumnsphere

# 82
Ние сме супер, само че голяма драма: кексът хич не върви. Направо беше катастрофа - много болеше, я кажете това нормално ли е?
Не се шашкай, нормално е, ползвайте лубриканти някакви и не бързай, на мен доктора ми каза още осем седмици въздържание Rolling Eyes

# 83
  • София
Осем седмици?! Що така, бе душа? Аз не съм питала много кога може в интерес на истината... newsm78
Ама много се учудих, никога не съм имала такива проблеми, все едно за първи път ми беше... Чак пък толкова да ръждясам за 1 месец... Ние преди това редовно си се кексихме... Shocked

# 84
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Сега влизам и не съм имала време да чета. Идвам с молба за помощ от софийските майчета. Бихте ли ми препоръчали АГ доктор, който работи със здравната каса. Става въпрос за водене на ЖК и проследяване на бременност.
Блогодаря   bouquet
Връщам се да чета назад.

# 85
  • София
Здравейте и от мен!
Първо да си задам въпроса, че не знам колко време имам и се връщам да ви чета!
Възможно ли е едната гърда да произвежда по-малко мляко от другата, при положение, че се редуват при едното хранене едната, при следващото -  другата. Усещам, че едната се пълни повече от другата и съответно Мира като яде от нея преглъща по-често отколкото от другата.

Десита, да, възможно е, няма проблем, не всичко в нашето тяло е симетрично. Аз реших да оправя този проблем, като давах два пъти от по-малко продуктивната гърда и веднъж от другата. Е, оправи се, но си докарах възпаление на зърното на гърдата... Така че това е нож с две остриета. Но това мина и сега и двете се пълнят еднакво мисля...

# 86
Осем седмици?! Що така, бе душа? Аз не съм питала много кога може в интерес на истината... newsm78
Ами и на мен ми се виждат безобразно много, като имаш предвид, че се въздържахме първите три месеца, след това последните три месеца пак и сега осем седмици пак #Crazy това си е живо нещастие Cry Но това беше първото нещо, което го попитах, след цялото това въздържание очаквах някакъв лъч да ме огрее ама не би Confused
Не си ръждясала, пак се намесват тука пустите му хормони, не стига, че цяла бременност ни тормозят, ами и сега продължават, м....ка им #Cussing out

# 87
Здравейте, най-сетне успях да ви изчета. Сега ще пиша с една ръка ,чемоята лиготийка не иска да заспи.

Ние вчера за първи път излязохме в парка за един час и Раличка спа много сладко. Оказа се,че тати ни е купил количката,която бяхм харесали на снимка (аз все пак държах да я видя наживо ,за да съм 100% сигурна ,че я искам) и сега....много ни е тежка...аз я свалих в колата ми да не я мъкна по стълбите,че нашия асансьор е ужасен и едвам побрах гумите в багажника...то моята кола е Пежо 206 - малка та малка...коша си оставих на задната седалка....и сега ново 20 - милото ми мисли,че могат да ми разбият колата заради този кош..и ми е супер криво...сега съм го измислила..сутрин свалям коша...вечер го качвам...абе хамалогия,иначе е сладурска количката...С две думи  - ако я бях видяла-нямаше да я купя, ама той милото все да ме изненада,както с билета на МАДОНА- че да имам два сега....мъжка му работа

Вчера сутринта я заведохме на лекар,защото много се бях притеснила,че в сряда ака над 12 пъти...и се оказа,че сме много дебели-наддали сме 400 гр за 10 дни и сега сме "НА ДИЕТА" - ядем само през 3 часа и след като се оригне веднъж не давам повече..а мен това много не ме устройва,че пак започна едно цедене...лошото,е че докито каза,че ако продължава да пълнее може да развие рахит....

Иначе за свекито - моята е много свестна, живее наблизо,но никога не идва преди да ме попита, не дава съвети и мнения, съобразява се с мен и най-хубавото МИ ГОТВИ и мъкне едни тенджери ...ей преди малко зълва ми ми донесе една тенджера..абе МЕЧТА

Деска, и при мен го има това с майчинския инстинкт. В четвъртък отидохме на кино (бяхме спечелили с Ралица покана от радио ФМ+) само за два часа, но накрая като с еприбирахме - на мен като ми стана едно мъчно за бебка и започнах да рева в колата - обадих се на свекито да питам как в положението и тя ми каза,че току-що я била нахранила с моя изцедена кърма (за всеки случай бях размразила) и на мен като ми стана още по-криво ,че няма да мога да си я накърмя...толкова много ми харесва да си кърмя...прави ме толкова щастлива...и само се молих в колата да не е заспала,да си я нагушкам,че иначе да я будя....абе луда работа и мойта

Вчера в парка се разхождахме с една позната ( не близка) - и тази жена ме ШОКИРА...въобще не е искала да кърми, но на всички разказва,че не имала грам кърма, за да не я разпитват много много...било много животинско да ти виси на гърдите...боляло...увисвали ти гърдите(а въобще не е някаква красавица)...и не могло да се отслабва...Вика ми - "ти да не мислиш,че скоро ще отслабнеш -имам позната,която кърми и спортува жестоко и не е свалила и 10 грама, даже се МОЛИ newsm78 да не напълнееш...Е,чак да се моля Thinking Незнам как може да има такива майки. Вярно ,че всичко е въпрос на избор, но аз приемам нейното мнение за правилно и го споделям с вас,че с кой иначе????

Днес е много тъпо времето- аз преди малко излязох в парка и сложих едно покривало на количката,а то вътре стана като в парник ,..познайте рев, та пак вкъщи.

Цунки на всички!!!

# 88
Здравейте момичета!
Сега влизам и не съм имала време да чета. Идвам с молба за помощ от софийските майчета. Бихте ли ми препоръчали АГ доктор, който работи със здравната каса. Става въпрос за водене на ЖК и проследяване на бременност.
Блогодаря   bouquet
Връщам се да чета назад.
д-р Ташков мисля, че работеше със ЗК, той е от Тина Киркова, не съм раждала при него, но съм с много добри впечатления, а пък и половината мами тука родиха при него Wink

# 89
  • София
Дорабела, 400 грама за 10 дни не е чак толкова много. Синът ми за 30 дни е наддал със 1100 грама, почти толкова, а тук имаше мами, които казаха, че децата им са наддали с 1500 грама за един месец.

И аз съм същата с майчинския инстинкт. Нали вече излизаме навън само със слинга и като изляза без него, сякаш имам дупка в сърцето, все ми е търсене, липсва ми... Направо не мога да го оставя.

Иначе за свекито - моята е много свестна, живее наблизо,но никога не идва преди да ме попита, не дава съвети и мнения, съобразява се с мен и най-хубавото МИ ГОТВИ и мъкне едни тенджери ...ей преди малко зълва ми ми донесе една тенджера..абе МЕЧТАю

Да чукаме на дърво, и моята свекърва е така! И тя пази бебето с изцедена кърма, абе въобще, извадихме късмет...
Но затова пък майка ми е луда за две свекърви!! Съветите не спират да валят... Иде ми да я удуша! #2gunfire #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт