Отговори
# 150
здравейте и честит празник на всички   bouquet
Днес ни зарадваха,че Валето вече ще го захранват с 20 мл,до сега беше на 10. и ще го вадят от кувиозчето.Таткото го пуснали да го види и се опитали да го сабудят,но на мъника му се е спяло и пак се е унесъл.
Мъките за мен нямат край-шевовете ми са отворени и външните и вътрешните,утре Пелев трябва да реши кога ще ги шият,а от болицата утре сутрин ще решават дали да ме вземат при Валко и да сме заедно,но на мен много ми намаля кърмата -цедя по 6,7мл,а беше 20  Sad ,а така искам да сме заедно,дано там ми се увеличи и го храня.
Мерси за подкрепата на всички,но чак днес събрах сили да влезна в сектата,но ми липсвахте много  Hug

# 151
Раде, добре дошла, имай вяра всичко ще е наред    bouquet

Hetera, наистина няма на кой да оставя бебко - мъжът ми и свекърва ми работят заедно и постоянно за заети, включително и събота и неделя, и понеже аз съм в Добрич от 6 месеца, не познавам кой знае колко хора и няма на кого да разчитам да гледа Гошко дори и за 2 ч. Майка докато беше тук всичко беше ОК, но отделно и на съпругът ми му беше неудобно тогава да се занимава много, много с бебето и малкият още не е свикнал с него, нито може да се приспят, нито може да се гледат още  Rolling Eyes А и времето тук не е много подходящо за раходки - доста духа вятър и ме е изстрах да го изкарам, а и отделно ще ми трябва помощ в началото, че и аз не знам дали ще се побере количката в   car003 (Пежо 206 с 2 врати  Grinning), абе лудницата е пълна. Отделно съпругът ми се сърди, че постоянно съм се оплаквала и съм ревала и казва, че съм изперкала вече  #Crazy Голяма идилия!!!

# 152
честита малка принцеса на тифани мишел,много да я радва.
оф тази мойта принцеса направо ме хвърля в музиката.заспа  в 9 събуди се в 13а не беше яла от 7сутрината,сука 6-7мин и заспа като пън не можах даже да я оригна.сега пак се събуди и иска да яде,съвсем се побарках #Crazyто това режим ли е чудо ли е.
радекато те зашие докито или каквото там ти прави ако можеш си намери мехлем вишневски,аз го ползвам от 2 дни и да ти кажа много по добре се чувствам а съм рязана жестоко настрани ,към дупето,имам много вътрешни абе не е за разправяне.доктора не пожела да ми каже колко общо шева имам прави си сметката,е аз видях ама незнам как да ги преброя че е една картина мани мани.за лекарството тук в софето го правят в мвр болница предполагам и в пловдив(ти нали си от там)го правят някъде ако ли не пиши ще направя всичко което е по силите ми да ти пратя.аз имам достатъно може и да ти чупна половината newsm10нали си майна а пък аз наполовина че мама е от там.пиши като знаеш какво ще те правят.че не те мисля какво ти е. Sick

# 153
честит осми март майчета, пожелавам на всички много любов и много сбъднати мечти
Раде стискам палци да се възстановиш бързо и много скоро да си гушкаш съкровището
честита принцеса на тифани
Дарима и при нас е така ,научихме се да заспива на ръце и ако го сложа в леглото преди да се е унесъл започва един рев , едно чудо незнам как ще се отучваме.Биберон и ние не ползваме държи го буквално една ,две секунди в уста и го изплюва.Затова пък ако може да е постоянно на гърдата ми  ooooh! изсползва я и като средство за успокоение и за заспиване , демек все едно е биберон.Знам , че не трябва да го оставям за дълго на гърдата си ,ама и без това имам угризения ,че дохранвам с АМ и  все си мисля,че дори и една глътка да сукне през тези моменти все си е нещо

# 154
Честита дъщеричка на Тифани Мишем, да ви е жива и здрава и много да ви радва.
pipi_lota -честит син, много да ви радва малкото съкровище.Поздравления за вашето тати все така да ти помага, и нашият е така и това е чудесно.
Раде, добре дошла и скоро малката душичка да се възтанови и да се прибере при мама и тати.
За разходките, ние я изкарахме още на 25 ден за 20 мин.и сега при хубаво време прекарваме по2-3 часа навън и тя спинка като къпана, още като я облечем като че знае че ще излиза и се кротва и  след 5мин.е заспала.
Биберон давам само когато има колики и плаче, много добре и действа, после сама си го изплюва, не заспива с него.
alximika и при нас положението със спането беше същото в началото-наслаждавай се, тя е мъничка и расте от съня, когато огладнее сама ще се събуди, моята с когато й се спи с духов оркестър неможеш да я събудиш  Laughing, но сега като направи месец, почи по цял ден е будна с малки изключения-ако е на разходка.
Darima, предполагам, че всички са така и неможем да оставим съкровищата си да плача самички в леглото-в мама им е по-добре, онзи ден татито реши да я остави да си поплаче, седейки до нея и опитвайки да я залъже с биберона, но излезна за малко от стаята и познай аз какво направих  Laughing-хайде при мама.
Момичета имам въпросче за 40 дена-брой ли се деня на раждането, ако се брой нашите са в събота, а събота е деня на мъртвите и не ми се ще тогава да я водя на църква, може ли да идем в неделя.
geri_kkoleva -ако можех бих отскочила до Добрич, да те отменя за два часа, ако не са майка ми и свекървата, сигурно щях да се побъркам, а моята кукла е от кроките(да не чуе дявола)-мама ми чисти и пере, а свеки идва отвреме на време да спи в къщи да я гледа и ние си поспиваме, но майка от утре тръгва на работа и ще се оправяме самички.

# 155
За мама http://www.pami.hit.bg/doors/13temi/03mama/mama.html
zitka брои се деня на раждането.И при нас се падна в събота на тодоровден.
И ние излизаме всеки ден и спим навън като къпани.Забрава дори да яде.Явно така ще разредим храненията - с разходки.

# 156
Мили момичета, скъпи мои приятелки,
честит празник!
не забравяйте кои сте, откъде идвате и какво носите в себе си - най-искрените чувства, които ни правят красиви дами,
раздаващи се майки, слънчеви любими!
поздравявам ви с музика:

на български
и на английски

ще се включа пак по-късно, че свеки е вкъщи и ситуацията стана натегната...

# 157
Привет Hug
Е,най-накрая родих и аз моята принцеска,най-голямото щастие на света,както и кака и.
В момента съм в болницата и тъкмо отведоха малката в друго отделение,за да си почина,но чесно казано за каква почивка може да става въпрос след като тя не е до мен.Преди малко бе първата ни среща,докторите чакаха да се "съвзема" както е писала приятелката ми,защото 20-часовото раждане наистина ми дойде  в повече.Утре ще пиша повечко кое какво как стана,смао искам да ви благодаря за всичките пожелания,оценявам го Heart Eyes Hug
Честит 8-ми март на всички-сега наистина е най-официално наш празник,защоот сме и майки!!!  bouquet Heart Eyes Hug
а,да не забравя да си сменя и линийката...нали вече не съм в бремелинския отбор
P.S.Името на малката се произнася Вивиан Медисън,радвам се,че ви харесва Mr. Green и за първа страничка 6 lb, 25 oz. в кг е 3.430 и 20inches  51 см

# 158
  • Пловдив
Раде,добре дошла.Радвам се,че малкия е добре.И ти ще се оправиш. Hug

Тифани Мишел,честита дъщеричка   bouquet

# 159
честит празник момичета   bouquet  bouquet  bouquet

честита малка сладурка на Тифани Мишел Да и е жива и здрава и само да я радва   bouquet

Добре дошла на Радка   newsm51 И скоро ще приветстваме и мъника Hug

Ние днес ходихме на разходка и на гости на мама свеки и сега сме малко криви защото возенето свърши  Mr. Green а тя много обича в  1stroller 
Айде отиваме да се къпем   bath1

Hug Hug Hug на всички

# 160
Честита двойна радост на ТифаниМишел!!!

Карбо,много добре си резюмирала "щекотливите" въпроси,които нищим в последните няколко теми...отговори обаче няма! Laughing Докато открием как да се справим с тези "проблеми" бебоците ще порастнат и дилемите ни ще изчезнат...за да се появят нови!
Това с Вигантола и мен ме тормози.Капвам директно в устата 2-те капки,после кърмя,но понякога малката връща мляко след яденето,та все се чудя дали не изхвърля и капките.. newsm78

Раде,скоро трудностите ще са зад гърба ви!Не се потискай,ще се нормализират нещата!

# 161
  • Стара Загора
Честита малка принцеска на Тифани  newsm51 newsm51 newsm51 Да ви е жива и здрава  newsm51 newsm51 newsm51

# 162
  • София
Честит празник, мами!
Geia, и мен разплака, стихчето е страшно.
ТифаниМишел, да ти е жива и здрава бебка и много да я слушаш!
При мен таткото и майка ми искат да помагат и да ме отменят, мъжът ми насила ме кара да изляза поне до магазина, но аз се дърпам. Гони ме параноя, че бебка ще се разплаче, ще иска нещо и те няма да се оправят с нея. Като помисля логично това не е така - дори не я кърмя, но сърце не ми дава да мръдна от нас и за 10 мин. Сигурно и това е от хормоните - чакам да се нормализират.
Момичета, моля някоя да ми прати паролата за албума да ви видя най-накрая.
Лека вечер на всички!

# 163
  • Sofia
Раде, добре дошла! Пожелавам ви скоро да няма и помен от проблемите и да се наслаждаваш на спокойно майчинство! Радвам се, че Вальо е добре и дано и ти се почувстваш по-нормално много скоро! Hug

Да се включа и аз по въпросите, докъдето си ги спомням.
за бибката - както бях много отворена и нямаше да давам въобще, елате ме вижте сега! Бибката е мой пръв приятел! Много рядко през деня заспива без нея... После как ще се отказваме, не знам, но ще му мисля после!  Crazy

за разходките - ходихме вече 3 пъти с количката и то по 2-3 часа. Много му харесва и спи като пън Simple Smile Още като му обличам якенцето и вече е готов  Mr. Green

да ви кажа преди малко направихме магията със сешоара и наистина подейства! Shocked Венци от вчера е със силни колики по това време и се приспивахме по 3 часа и с доста рев и днес, тъкмо се повтаряше същата история, реших да го пробвам този метод и о, чудо! подейства! Сега го метнах в креватчето и да видим докога ще устискаме...

Днес правихме погача. Егати лудницата беше, а малкия спа като заклан!  #Crazy То 15 женки крещят и се надвикват, нашия спи! Само демонстрации за пред другите, като е само с мама -  Shocked ей така е! А сега никой не ми вярва, че само будува момчето  Mr. Green

Айдеее, размяукахме се....Стискайте палци да не ревне, че вече нямам нерви  Cry

Hug за всички и лека нощ!

# 164

Моето човече много се извива назад и много пъшка, доста неспокойно спи Sad Преди всичко през нощта, но и през деня вече. Освен това, като суче му се изпотява главичката. Притеснявам се да няма рахит, още повече че четох, че такова голямо наддаване за 1 месец било предразполагало към тази болест. Педито нищо не ни каза, но...
При вас има ли извиване назад? Освен това си ръмжи по много и понякога се "кара" на зърното и се бори с него... newsm78

При нас ситуацията е същата,главичката също изпотява,за рахит и аз се притеснявам.На килограми не знам колко е наддал,но на дължина доста пораснал ми се струва.А с повръщането как е при вас?От както почнаха коликите,като че ли повръща по-често. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт