Отговори
# 45

МИЛИ МАЙЧЕТА ПОЧЕРПКАТА Е ЗА ЗА МОЕ ЗДРАВЕ!!!

# 46
  • София
Теди, честит имен ден! Много здраве, щастие и любов!

Честито и на всички, които празнуват днес!

Малко по-късно ще се опитам да се включа, че е една лудница в нас...

# 47
  • София
Де сте, бре, мами? Ние си направихме една квартална разходка из магазините с Василия. За ръчичка, лека-полека, бая километраж навъртяхме, аз се изморих, пък не знам тя. Но вече предпочитам така, отколкото да трънтутя количката, май ще я ползваме вече само за по-дълги разходки.

Сега ще поиграем още час, надявам се да се е поизморила и да удари един хубав следобеден сън, че да мога и аз да си свърша някаква работа.

Теди, честит имен ден, да ти е живо името и със здраве да си го носиш!  bouquet

Приятен ден на всички!

# 48
Здравейте и от мен.
Днес Ива е добре няма температура.Но цяла нощ беше голямо въртене и мрънкане.
 renyto и аз съм много страхлива когато давам лекарства.Все чета листовката да не взема да дам повече.Дано сте добре ида няма странични действия.
Роси беше ми много интересно да прочета поста ти.Върна ме във времето когато синът ми завършваше детската градина.И на мен ми беше много мило и мъчно че детенцето ми пораства.Но няма как.

Теди честит имен ден.
Това е за теб.

Хайде ще ви оставям че Ива се чува да дрънчи с чинии в кухнята.Пак е отвори шкафа и ги разнася.
Лек ден на всички.

# 49
Теди честит имен ден! Честито и на всички други, който празнуват днес Hug

Тъй като снощи излизахме с едни приятели, майка ми спа в нас и тази сутрин си поспахме доволно Grinning Сега съм отпочинала и готова за новите подвизи на децата Crazy

Grinning Арабела, де да можех да направя такава торта, не съм задобряла толкова още... Wink Тортата е от така нашумялата Галя (Ламор) от Галата. Беше наистина страхотна Peace
Не знам какво съм направила с паролата, не съм влизала даже там където се сменя тя, съжалявам ако съм създала проблеми и се надявам сега всичко да е наред с албумчето Embarassed

# 50
  • Варна
Теди честит имен ден! Да си жива и здрава!

# 51
Галенцеее знам какво ти е мила! Зареди се с кафе и редбул!!! Мен ме държаха на крака! Цункам те!
Ренито как сте днес?
Момичета благодаря за помощта при превода! За мен бе непосилно да си обясня странните символи. Дано да не ми е загубен колат...имаше много сносни неща на ниски цени...въпреки,че общата стойност е огромна иии направо ме боли глава:(  А и Милото ме гледа подигравателно - един вид " Виж се ква си балама"
И ние имахме като по-малки ситуация с прищипан пръст.Още бяхме в проходилкта - е падна и един нокът,а другия седя черен камара време.Сега се пази и няма и следа (ноктите се оправиха напълно)
Роси - много се радвам за тържеството! Когато има и фото - спомените хубаво греят душата цял живот от подобни мероприятия:)

За финансовата криза прогнозите ми (като начинаещ смахнат икономист) са доста скептични. При всички случаи смятам,че до края на тази година няма да има много светлина в тунела. В строителния сектор,както и сред дребните посредствени магазини (хранителни,текстилни,битови и т.н) ще има доста фалити.Ще има доста голяма безработица,за съжаление не само у нас а и при хората които работят в чужбина и до сега са пращали парички насам. От една страна намирам това за не толкова лошо,тъй като доста от работната ръка си бъркаше в носа,вместо да работи - та сега дано поне си пазят работата и повишат производителността на труда. Спомням си,миналото лято ходихме с милото в Букурещ...толкова много празни помещения с табели (под нем,продава се... и т.н)  И тук така ще стане - все едно атомна бомба паднала и всичко е замряло. Винаги,обаче съм мислела,че от такива кризи се извлича хубавото,особено от предприемчиви и креативни особи.  Абе ... като пожар в полето - изгарят бурените и след тях избиватт нови хубави и здрави растения Simple Smile
И при нас има последствия от кризата...както съм убедена,че има и при 100% от хората в по-голям или по малък аспект,но в таква моменти е важно човек да оцелее Simple Smile след края на кризата се отварят много изгодни сделки и които е оцелял... ще се радва на сполуки Simple Smile
Това е мнението ми ( не ме взимайте за пророчица Simple Smile )

Честит имен ден Теди! Да си жива,здрава и обичана,а името ти да ти носи много късмет!

# 52
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Теди, честит Тодоров ден! Здраве, щастие и късмет!  bouquet
И като съм тръгнала от вчера да ви разказвам за моловете, да продължа с мола на Стамболийски.... hahaha - Във Фокса има много красиви дрехи, но на доста висока цена. Блузите около 29 лв., роклите 45 лв. и все в този безумно скъп  ooooh! дух.... Laughing

Икономическата криза (без да съм икономист): Положението е сериозно и ще стане доста критично в близките месеци. Бизнесът замира постепенно. Част от персонала е съкратен или пък с намалено работно време и с процент намаление на възнаграждението.  Наблюдава се прекратяване на абонаментни договори/външни договори или пък намаляване на възнаграждението по тях. Все още се успява да се погасяват вноските по кредитите, но според мен започнаха да предоговарят договорите за кредити с обслужващите банки. Фирмите се отървават от излишните си активи (движими и недвижими)и сега е изгодно да се купува, НО АКО ИМАТЕ КЕШ ПАРИ! Но да не забравяме, че ужасът е в това, че именно такива живи пари липсват, те са вече инвестирани в недвижимости - в имоти които обаче хората не търсят да купуват, защото не знаят бъдещето си.... . Според мен, всеки е ограничил разходите си, свил е до минимум бюджета си. За съжаление кризата има голяма инертност, която в икономически план ще се развива по-дълго време. Смятам, че тя предстои тепърва и разбира се много се притеснявам. Много често и затова не спя нощем, както и ви разказвам, че това или онова е много скъпо, нещо за което не се бях замисляла в последните примерно 7 години.
За сведение: Националната банка на Полша намали лихв. процент и той стана 4% - Нашият е 10% все още., Англия намали ДДС, както и осигуровките, САЩ с държавни субсидии подпомагат отделни браншове и т. н. НО НИЕ СИ ИМАМЕ СТАНИШЕВ, КОЙТО ВСЯКА ВЕЧЕР НИ КАЗВА, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ИМА СТАБИЛНА МОНЕТАРНА И ФИНАНСОВА СИСТЕМА И ДА НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАМЕ. А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА МАСЛАРОВА, КОЯТО ЛЕТИ В БИЗНЕС КЛАСА ПО БЕЗМИСЛЕНИ ПОВОДИ, А МАЙКИТЕ СЪБРАЛИ 2 КГ. ДОКУМЕНТИ, ЗА ДА КАНДИДАТСТВАТ ПО ПРОГРАМАТА В ПОДКРЕПА НА МАЙЧИНСТВОТО И ВЕЧЕ СА ТРЪГНАЛИ НА РАБОТА, НО НЯМАТ ВСЕ ОЩЕ ДЕТЕГЛЕДАЧКИ, ЗАЩОТО НЯМАЛО ПАРИ...., ОТ ТЕЗИ ОБЕЩАНИТЕ И ПРЕДИЗБОРНО И ПАРТИЙНО РАКЛАМИРАНИТЕ! Има още много неща, които искам да кажа, но няма, защото ще си помислите разни неща за мен.... Mr. Green
АМИ ТОВА Е, извинявайте, че си го споделих.....
Дано не завали Praynig, за да се разходим............................ Целувки.................. и внимавайте за кого ще гласувате..................... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
 Роси, много са хубави тези моменти в градината! Мили и трогателни! Много добре зная как си се чувствала! Laughing Heart Eyes
Цеце, нищо му няма на твоето момиче! Просто не иска да общува! Има си мнение и характер! Нямаш си на идея КОЛКО СЕ ПРОМЕНЯТ ДЕЦАТА! ГЛЕДАЙ И СИ ЗАПИСВАЙ! Joy Heart Eyes

Последна редакция: сб, 07 мар 2009, 14:30 от TOTONTO

# 53
Теди, честит имен ден!
Да си жива и здрава, и много щастлива !

Честит празник на всички, които имат повод за празнуване днес!

# 54
Честит празник на Теди и всички празнуващи днес!

На работа съм и не мога да пиша много,може би довечера,ако някой се е затъжил за мен Simple Smile

# 55
Здравейте! Laughing

Честито на именниците и близките им!И специално на ТЕДИ!  bouquet

Цеце, ще ти пиша на лични да се разберем за срещата.

За кризата - не виждам оправяне в близките 5, че и 10 години. Положението е много критично. Ще се наложи сериозен обрат и преосмисляне на приоритетите, отпадане на производства, базирани на кредити, изобщо цялостна трансформация на производствените сектори. Тоест ще има много фалити на малки и големи. Дойде време пазарът да си каже думата и да спре финансирането на безумни начинания.
Като цяло кризата ще има благотворен ефект, ще отсее нужното от привидно нужното, хората ще спрат постоянно да си подменят битовата техника с все по-нови и нови модели, да си измислят несъществуващи нужди и фиктивно да си повишават стандарта, икономическите дейности ще се оптимизират.

Сега отиваме да видим още веднъж набелязания апартамент и ще стискаме палци да ни огрее. Praynig

Лек ден! Laughing

Последна редакция: сб, 07 мар 2009, 18:22 от Ванилия Канелска

# 56
  • София
Здравейте, мили мои, прекрасни жени!  bouquet

Честит имен ден Теди! честит празник и на останалите, които празнуват!

Времето пак се скапа, но моето момче по чудо си заспа само след обяда и мога да се разпиша. По темите, които пропуснах:

Пъпчето- все още се търкаля в едно чекмедже ... Embarassed Нещо тези традиции с предсказването на професия и тн не ми допадат. Вярно, че е от най- добро чувство, но си мечтая моя младеж да бъде самостоятелен и свободен сам да избира пътя си. Каквото и да реши ще го подкрепя.

За бебешката козметика- кремовете са прекалено мазни за възрастни, според мен. Шампоаните, пък, прекалено щадящи и универсални. Ние вече сме свикнали с по- агресивна химия и не вярвам бебешките продукти да имат какъвто и да е ефект. Аз лично ползвам медицинска козметика на Биодерма, но кожата ми е с проблеми и нямам избор.

За кризата- сега покрай изборите се харчат доста пари, за да се замажат очите на електората, доста увеличения се отлагат и следващата зима ще берем ядове. С увеличено парно, ток, газ. Много хора имат кредити, лихвите се увеличават, а а заплатите реално намаляват, защото ни трябват повече пари, за да поддържаме същия стандарт на живот /ако може да се говори за стандарт, когато хората едва връзват бюджета за храна и режийни/. Да не политизирам, но който спечели изборите след нова година ще му се иска да не ги е печелил.
Ще се оправим, но май по единично.

Май започна да лъха песимизъм от поста ми, та го приключвам преди да се олея. Лек и приятен ден!  bouquet

# 57
  • Хасково
Честит имен ден на Теди! Носи със здраве името си!!!

Стела от днес е на АБ Cry Снощи вдигна Т, преди това се задави от сополите си и повърна. Сутринта се обадих на педито и... резултата е втора инфекция, отново херпангина. Confused Очудвам се на себе си, че го приемам доста спокойно, тъй като за първи път ще пие АБ, но по-важно е да се оправи миличкото ми слънчице Praynig Heart Eyes
Пожелавам на всички болнички дечица бързо оздравяване Praynig

Целувам ви! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 58
  • София
Честито на именниците и близките им!И  по специално на ТЕДИ!

# 59
Май започна да лъха песимизъм от поста ми, та го приключвам преди да се олея. Лек и приятен ден!  bouquet

Ауу, моля ви, оливайте се, че аз съм много ненаясно с това какво ни очаква  ooooh! Та ми е много интересно, пък и да си знам как да се подготвям и физически и психически  Hug
На нас миналото Лято ни се отрази това, че производството беше много скъпо, а цената на продукцията същата, както предходните години, та с много повече труд успяхме да достигнем до финансовото ниво на предходните години, но ако и тази година положението остане същото, определено ще ни срине , защото като цяло животът ни поскъпна Confused
Та , както казва Снимчицата, всеки май ще се спасява по единично  Sunglasses Тотонто , при нас това включва и пазаруването от Ларедут  Peace Аз в никакъв случай не мога да си позволя да пазарувам на децата си, а и на нас дрешки от тук Confused Все пак в Ларедута има и доста качествени дрешки. От големите намаления на Лилия купувам много сладки блузки за по 2-3-4-5лв, а тук една такава е 10-15. Но все пак всеки има различен вкус. Аз харесвам изчистени дрешки, които мога да съчетавам свободно  Peace Няма да навлизам в подробности, но ще се радвам ако имаш желание , да ти помогна  Hug А тук можеш да разгледаш част от покупките ми от Ларедута : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=299802&pid=8474004 , да си направиш сметка дали нещата ти харесват на вид. В повечето случаи материите са приятни, но не във всички  Peace   Peace Не е никаква философия  Peace Достатъчно ти е да знаеш как да си използваш рационално кодовете и някои неща ти излизат абсолютно и буквално за 00.00Е  Crazy  Ето тези блузки съм ги взела абсолютно безплатно : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=299802&pid=8595953 , като си заплатих само това сукманче : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=299802&pid=8595523 , което ми седна 18лв  Peace Та всичко общо ми дойде за около 20лв - двете блузки , сукманчето и доставката  Peace И това е само една от най-малко 10 такива покупки  Crazy

Сега отивам да чистя, че направо едва си откривам нещата вече в тази кочина  Whistling

Последна редакция: сб, 07 мар 2009, 18:37 от Роси_

Общи условия

Активация на акаунт