Отговори
# 30
  • София

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Въййййй, Юле, уби ма от смех, шъ'знайш!  hahaha

Аууууууу, Биси, направо ми прималя! ooooh! Само като се сетя и настръхвам от ужас....Дано нищо да му няма на Гого  Praynig
Между другото, не успявам да отворя снимките с нашата парола  newsm78

# 31
Аууууууу, Биси, направо ми прималя! ooooh! Само като се сетя и настръхвам от ужас....Дано нищо да му няма на Гого  Praynig
Между другото, не успявам да отворя снимките с нашата парола  newsm78
При мен няма проблем, специално проверих паролата, да не би да съм я сменила без да искам newsm78
Гого вече играе и то на същата игра, кога ли ще му дойде акъла Thinking....Отивам да го спасявам от нови поражения...

# 32
  • София
Здравейте, мили мои!

Ние се върнахме от консултация с резултат 10 500 /+ 1 кг за два месеца/ кг и 83 см /+3 см/. Вече ще захранвам  с белтък от  яйце и прясно мляко. Времето се скапа и няма да има повече разходки за днес. Надявам се тия дни да е по- слънчево или поне да не вали, защото стоенето в къщи с дете на тази възраст е ужасно /вие го знаете, но аз да се оплача/.

По- късно ще ви отразявам, защото сега ме чакат други работи за вършене, но да се включа по въпроса на ProstoAz . Пишат ти следното:
Тревожите се, че не получавате колета си. Приемете всичките ми извинения за това закъснение. На 26-ти януари е изпратен колет с номер .... Към този мейл има прикачен формуляр, който трябва да принтирате и да ни изпратите на посочения адрес, за да можем да предприемем съответните действия спрямо пощенските служби.
В очакване на формуляра ви изпращам моите искрени поздрави.
Това го е написал някой на странен френски, но важното е, че хората ще действат по въпроса. Явно ще си получиш колета някога. Дано да е скоро!

Цеце
Мерси за темата!  bouquet

Галакси Всички призова са твои!  Hug

Хайде, по- късно ще се включа пак. Лека вечер на всички!

# 33
  • Варна
Биси и аз не мога да отворя снимките.

Юле до сега сме се хилили на работа.  Joy Разваляш ми дисциплината  Grinning

# 34
  • София
Гале, много ще се радвам! Най-накрая  Grinning  Hug

Пъпчето и на двамата си стои у нас...свекърва ли съм или какво  Laughing

# 35
Вали, всичките ли или само нашите, т.е. на Гого?
Ако са само нашите после ще проверя, че сега нямам време, ако са всички да се мъча сега...?

п.п. май с линка нещо не се получава, те са си в нашето си февруарско албумче накрая, като се върна пак ще проверя...

# 36
И при мен не се отвори първия път. Влязох в профила, въведох наново паролата на албумчето и сега вече се отваря. Биси, ти пипала ли си я, без да искаш да си я променила нещо  newsm78
Много са сладки и двамата  Grinning И тортата е страхотна ! Пак ти ли си я правила  Crazy
юлче  Joy, от къде ги намираш такива смехории

# 37
  • Варна
Отвориха се както казва Арабела. Влизам с потребителско име и парола. Wink

# 38
Последно записче от тук Simple Smile  Hug Laughing
Скапана съм, просто сега приключвам, цял ден Ники ходи и мрънка, простестира и не ядеше, докато оправям багажа, му предгама и храня, задрасквам по списъците и с 5 ръце да имах и с тях щях да върша повече неща.Съвсем набързо прочетох, 10х на КАтюшката и Маруся за ЛС  Mr. Green Hug и всички онези, които са ме споменали в постовете и мислите си  Heart Eyes Peace Hug
Леллеелее блокирал ми е мозъка, не ми се иска да се оплаквам, всичко тоа съм го искала и чакала, но днес наистина съм търчала като луда по магазините и съм тотално скапана. едва гледам, дишам и мисля.
Чакам мъжа да се върне и да купя храна, че не съм и яла от мазната пица и ми е още по отпаднало.
Ванилийка - късмет и успех и скоро да те чета как си сгъваш багажчето Simple Smile Дано вие спечелите и дадете 1-ви парите/

Приятен Празник  newsm51 8-ми Март
/деня на жената, че няма да мога да се включа на самия ден.
Приемете моите най-топли и искренни пожелание за
вашия празник и това да се чувствате добре и значими!

# 39
  • София
Да използвам да се поразпиша още малко, Василия тъкмо я сложих да спи, ама и аз май скоро ще издам багажа...Абе много нанагорно взе да ми идва напоследък всичко, а и като сложим болестите и неразоложенията от последния месец, тотално съм се сдухала. Последно изкарах една ангина, да не съм валат, дето се вика, даже още си я карам, но от днес имам някакво подобрение. Отрових се от антибиотици, сега пръскам Биопарокс, то пак си е анитбиотик, но поне действа локално, а не се налага да го гълтам. Почнах да оглушавам от тия лекарства вече  Crazy

Канела, до тая вечер и аз не бях сигурна кога ще пътувам, но в крайна сметка ми потвърдиха самолетните и хотелските резервации. Летя на 21-ви - събота, три дни волна програма, на 23-ти вечерта е концерта и на 24-ти се връщам в България. Другият вариант беше да пътуваме с автобус на 22-ри и на 24-ти вечерта да тръгнем обратно, пак с автобус  Crazy Ами предпочетох си спестя изморителното пътуване. Така че, в събота следобед, неделя и понеделник съм на линия и когато/ако имаш време, ще се видим, надявам се. Знам, че не разполагаш безкрайно със себе си и времето си, затова не очаквам да ми бъдеш гид, но ще бъда щастлива да се запозная на живо с Рони и да пийнем по кафенце, където кажеш  Flutter Ще бъдем в Danubius Hotel Astoria на "Лайош Кошут", надявам се да има удобна връзка с теб. Имам някои въпроси, ще ти пиша на ЛС или Скайп, да не спамиме тук  Peace Все пак реших да споделя и тук, че да държа съфорумките в течение  Whistling

Дита, Дитааааа, не знам кво ще правим с тоя Майкъл...Ще ми иде целият сватбен сезон на кино, вместо да спестя за некое возилце, или лаптопец, или хубаво фото, на мен концерти са ми само в главата ooooh! Викаш, отиде ви и на вас морето на кино, ама то мерак с пари се гаси, друг начин няма  Rolling Eyes Да сме живи и здрави, пари се изкарват все някак.

Снимчице, супер мерки има твоят младеж! Мойта девойка все още късичка си върви, ама пък как хубаво си износи всички дрешки  Joy

И снощи спа цяла нощ без да гъкне, а ние с татко му сами в спалнята  luvbed luvbed luvbed

Жу, извинявай, просто не мога да те пропусна, много съм се смяла с теб днес. Това да не би да е жокер колко пъти сте се уважили с мъжО нощеска?  Joy Joy Joy

ТОТОНТО, и аз в Сити центъра не съм намирала никога нищо интересно за детето. Като изключим веднъж от Oviesse една много сладка пижамка и това беше.

Роси, как мина тържеството? Сигурно си била много развълнувана  Hug

Рени, Мими, Либра, Биси, Медхен, дано да не пропускам някого още, бързо да оздравяват дечицата! Praynig  Весе, радвам се, че Стелчето е по-добре вече! Hug

Пъпът на Василия съм ви казвала къде е хвърлен, то ако не се хвърли докато е малко детето, после не знам има ли смисъл  Thinking

За бебешката козметика - струва ми се, как да кажа, твърде слаба за големи хора, имам предвид най-вече шампоаните и сапуните, защото са твърде щадящи. Така че не бих ги използвала системно, по-скоро инцидентно, ако се наложи  Peace

Хайде ще ви оставям, че да имам един час и за мене си поне. По-скоро ще се поровя из нет-а, за да се успокоя, че детето ми не се развива като социопат  Crazy Аз ви споделих, че на гостито в Лучия се държа много дистанцирано и стреснато от другите деца, което беше изненада за мен, въпреки че и на общия РД го имаше тоя момент....Но и днес в Щъркела като мерихме едни пантофки се уплаши от какичката-продавачка, която й сложи обувката на крачето, ревна сърцераздирателно и безутешно и после не искаше да ме пусне  Crazy Предполагам, че е някакъв етап в развитието, но винаги съм си мислела, че моето дете няма да е такова  Confused С хората, които идват в къщи, няма проблем, но навън е започнала да се стресира от контакт с непознати. Дали може да е проблем? Надявам се и мамите с по-големи дечица да споделят опит....Дали пък като се забихме тая дълга зима в къщи и ни липсваха контакти с други дечица се получи така?...

Спокойна нощ и сладки сънища ви пожелавам!

# 40
  • някъде там
малееее ква съм оФца иде ми да си тупна тиквата някъде  Banghead, от днес нали сме на АБ ЦЕК педи каза на 8 часа по 5мл. и той си има мерителна лъжичка гледах я аз гледах то две мерки на нея има 1.25 и 2.5 и на обяд и вечерта си и дадох по 2 лъжички, понеже нали трябвало да стои в хладилник а на мен някак странно ми се вижда да дам лекарство от хладилник директно тъкмо си го нагласих за 5 часа и кво се зачетох то пишело че една мерителна лъжичка е 5мл. ............ т.е. два пъти съм и дала двойна доза на Емката .......  Shocked  bash
дето толкова съм против пусти АБ и бухнах ударна доза ....... луда луда работа ама из упътването прочетох нямало данни за нежелани реакции от превишаване на дозата

всички други болни деца скоро да оздравяват и маммите им да не се раболяват  Hug

на Цеце и Дита ще стискаме палци за концертите  dazzler1
Жу
викаш сами в спалнята а  luvbed Wink ние пък даже от известно време не спим заедно в спалнята  Mr. Green
Гале ще очакваме включване, сега сигурно сън не те хваща от вълнение  1countingsheep

отивам да се приспивам с колежаните Wink

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 23:42 от renyto

# 41
Рени, нищо няма да й стане. Ако прочетеш листовката, ще видиш че има минамална и максимална доза за съответните килограми. Примерно, при определени заболявания се изписва по-висока доза. /например, при синузит, за да се постигне достъчна концентрация в синусите, винаги се изписва максимума, за да има полза/. Така че, не вярвам да са я предозирала /и то само с два приема/, но все пак, ще ти е обица, предполагам  Laughing
А иначе, то и аз съм против кортикостероидните кремове, но вчера й нацапотих на моята щерка по-големите обриви с Елоком, че да минават по-бързо  Blush И както съм против, й дадох да си играе с тубичката, че плачеше. И да вземе да я пробие със зъби, та освен мацането се оказа, че си е и хапнала от крема  Banghead Днес го зарязах, взе си дозите за дни напред  Crazy
Цеце, мойто същото като види непознати хора. Не плаче, но се панира. Да вземем да ги съберем, че да се гледат само от двата края на стаята  Laughing Тя Елица всъщност само от възрастни се смущава, дечицата уж ги гони да ги закача. Но, ако инициативата да си играят идва от другото дете, тогава, често се дърпа.
Бързо оздравяване на теб!
Гале, лек път утре и ще чакаме включване от София   bouquet
Лека нощ на всички!

# 42
Мами, здравейте!

Тази вечер бяхме до късно на гости и Дари беше пред пълно изтощение, но като се върнахме й дойде музата, отвори си книжката „Първи стъпки – Животните” и всички животинки удостои със съответния звук : „Бау-бау, мау-мау, ко-ко, бие-бие, му-у-у, гох-гох, па-па” и т.н., което не се беше случвало досега.

Днес ми е един стресиращ ден, с тази финансова криза, лоши новини от световните борси и за капак – стигна се дотам, че днес съпругът ми съкрати 50% от хората си, поне на останалите засега заплатата е непроменена. Да си изплача болката ме провокира и Ванилия, която спомена за обстановката в У-я. Точно си мислехме, че нещата в нашата страна започват да се нареждат, безработицата рязко спадна дори хората започнаха да си избират работата, от което заплатите започнаха  да растат и съответно и стандарта, започнаха да си позволяват глезотийки, нови коли, екскурзийки и т.н. и изведнъж ни повлече световната финансова криза.
Искаше ми се да ви попитам:

При вас дава ли някакво отражение финансовата криза лично или върху близкото ви обкръжение, промениха ли се приходите и свиха ли се по някакъв начин разходите ви?

В строителния сектор се натрупаха големи неразплатени суми, работата рязко намаля и се усеща силно. Имам чувството, че хората са работили с огромни суми „виртуални” пари и сега се затрудняват всякакви разплащания. А като си спомня лудостите с теглене на депозитите, фалитите на банки и голямата инфлация, не ми се мисли дали ще се стигне пак до такива крайности. Ако има икономисти сред нас, може би най-добре ще изложат своите прогнози за това какво ни чака.

И ние желаем на Галакси леко и безпроблемно пренасяне и устройване в новото жилище!

На Ванилия – ако ви харесва, нека това да е вашето ново жилище, успех!

Всички болни дечица и майки да оздравяват бързо!

Лека вечер и приятни почивни дни!

Последна редакция: сб, 07 мар 2009, 01:25 от didiga

# 43
добро утро.аз пак съм отговорничка по първа смяна.край няма раното ставане.чак ми е неудобно от съседите колко е шумен митко сутрин.ама няма как да го спра.отиваме да закусва.лек ден с много слънце ви желая.и честит тодоров ден

# 44
Добро утро!

Бързам , бурзам да разкажа за тържеството вчера и да отпрашваме, че имаме още малко работа  Crazy Дано по-късно имам възможност да попиша по разни теми, които разисквате  Heart Eyes

Тържеството беше прекрасно  Heart Eyes Сигурно ставам банално сантименталана , но за пореден път ще споделя, че ми беше изключително мило и същевременно тъжно на това последно Осмомартенско тържество в ДГ  Blush През цялото време си мислих как тези мили думи, изречени от устичката на моето малко пораснало момченце, ги чувам може би за последен път в тези обстоятелства. Как този изпълнен с толкова обич детски поглед, може би го виждам за последен път по този начин. И въобще става ми все по-мъчно, че детето ми пораства  Tired Защо ли не го оставих още една година в ДГ, за да имам възможност поне още една година да се радвам на това незаменимо чувство  Blush Но пък сигурно ме очакват още по-големи радости и вълнения, изпълнени с гордост  Heart Eyes Толкова много обич и признателност се четеше в очите на тези мили създания  Heart Eyes Благодарна съм на учителките, които помогнаха да изградим с общи усилия ценностната система на милото ми детенце. За добро или за лошо, изразих за пореден път признателността си към тях с цветя в саксии. Не знам колко е било правилно или погрешно, но както те оставиха мил спомен у мен , така и аз исках да оставя у тях мил спомен от нас  Heart Eyes
Много се зарадвах, когато разбрах, че са използвали песнички, които им подбирах от нета съвсем скоро  Heart Eyes А Ицко беше просто невероятен  Heart Eyes Беше главен герои в една сценка. Направо бях изключително изненадана и очарована. Сценката следваше една песничка, която за пръв път чувам. Разказваше се за един мъж, който си мечте да има чадър, с който да се разхожда щастлив под дъжда. Среща мило девойче, което му подарява такъв/ естествено девойчето беше неговата любима от ДГ/ . Разхождат се влюбено под дъжда, после Ицко кавалерства , като отваря врата на девойката , за да се качи в автомобила му и продължават влюбената си разходка под дъжда с автомобил  Heart Eyes Абе страхотно беше. Просто нямам думи да го опиша. Всички бяха възхитени  Heart Eyes За съжаление клипчето стана прекалено дълго и едва ли ще успея да го кача в нета, за да го изгледате, но все пак ще опитам  Blush Той също беше много горд от себе си  Heart Eyes
Лилия естествено присъства и много се забавлява, ама толкова бях улисана да гледам баткото, че едва хванах последните и танцови стъпки/подскоци  Laughing Имаше една сценка с топка, която изиграха две момиченца и тя хукна да им взима топката  Joy Ицко реагира мигновено и я взе при себе си, за да не пречи  Heart Eyes
Много, много го хвалеха, а аз място не си намирах от неудобство  Blush
За благодарност после ги заведох първо на малкото паркче, за да се попързалят и полюшкат на люлките, а след това с количката и колелото стигнахме и до големия парк . Направихме си късна вечерна разходка и се прибрахме по тъмно.
Та вчерашният ни ден мина повече от невероятно  Heart Eyes

Хайде, толкова време имах, дори го пресрочих  Laughing

До скоро, мили майчета  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт