Филю
По Р. Бърнс

Въййййй, Юле, уби ма от смех, шъ'знайш!

Аууууууу, Биси, направо ми прималя!
Само като се сетя и настръхвам от ужас....Дано нищо да му няма на Гого 
Между другото, не успявам да отворя снимките с нашата парола

....Отивам да го спасявам от нови поражения... 

И тортата е страхотна ! Пак ти ли си я правила 
, от къде ги намираш такива смехории
и всички онези, които са ме споменали в постовете и мислите си

Дано вие спечелите и дадете 1-ви парите/
8-ми Март
Ами предпочетох си спестя изморителното пътуване. Така че, в събота следобед, неделя и понеделник съм на линия и когато/ако имаш време, ще се видим, надявам се. Знам, че не разполагаш безкрайно със себе си и времето си, затова не очаквам да ми бъдеш гид, но ще бъда щастлива да се запозная на живо с Рони и да пийнем по кафенце, където кажеш
Ще бъдем в Danubius Hotel Astoria на "Лайош Кошут", надявам се да има удобна връзка с теб. Имам някои въпроси, ще ти пиша на ЛС или Скайп, да не спамиме тук
Все пак реших да споделя и тук, че да държа съфорумките в течение 
Викаш, отиде ви и на вас морето на кино, ама то мерак с пари се гаси, друг начин няма 

Весе, радвам се, че Стелчето е по-добре вече! 

Аз ви споделих, че на гостито в Лучия се държа много дистанцирано и стреснато от другите деца, което беше изненада за мен, въпреки че и на общия РД го имаше тоя момент....Но и днес в Щъркела като мерихме едни пантофки се уплаши от какичката-продавачка, която й сложи обувката на крачето, ревна сърцераздирателно и безутешно и после не искаше да ме пусне
Предполагам, че е някакъв етап в развитието, но винаги съм си мислела, че моето дете няма да е такова
, от днес нали сме на АБ ЦЕК педи каза на 8 часа по 5мл. и той си има мерителна лъжичка гледах я аз гледах то две мерки на нея има 1.25 и 2.5 и на обяд и вечерта си и дадох по 2 лъжички, понеже нали трябвало да стои в хладилник а на мен някак странно ми се вижда да дам лекарство от хладилник директно тъкмо си го нагласих за 5 часа и кво се зачетох то пишело че една мерителна лъжичка е 5мл. ............ т.е. два пъти съм и дала двойна доза на Емката ....... 

ние пък даже от известно време не спим заедно в спалнята
И както съм против, й дадох да си играе с тубичката, че плачеше. И да вземе да я пробие със зъби, та освен мацането се оказа, че си е и хапнала от крема
Днес го зарязах, взе си дозите за дни напред 

Дано по-късно имам възможност да попиша по разни теми, които разисквате
Сигурно ставам банално сантименталана , но за пореден път ще споделя, че ми беше изключително мило и същевременно тъжно на това последно Осмомартенско тържество в ДГ
През цялото време си мислих как тези мили думи, изречени от устичката на моето малко пораснало момченце, ги чувам може би за последен път в тези обстоятелства. Как този изпълнен с толкова обич детски поглед, може би го виждам за последен път по този начин. И въобще става ми все по-мъчно, че детето ми пораства
Защо ли не го оставих още една година в ДГ, за да имам възможност поне още една година да се радвам на това незаменимо чувство
Но пък сигурно ме очакват още по-големи радости и вълнения, изпълнени с гордост
Толкова много обич и признателност се четеше в очите на тези мили създания
Благодарна съм на учителките, които помогнаха да изградим с общи усилия ценностната система на милото ми детенце. За добро или за лошо, изразих за пореден път признателността си към тях с цветя в саксии. Не знам колко е било правилно или погрешно, но както те оставиха мил спомен у мен , така и аз исках да оставя у тях мил спомен от нас 
А Ицко беше просто невероятен
Беше главен герои в една сценка. Направо бях изключително изненадана и очарована. Сценката следваше една песничка, която за пръв път чувам. Разказваше се за един мъж, който си мечте да има чадър, с който да се разхожда щастлив под дъжда. Среща мило девойче, което му подарява такъв/ естествено девойчето беше неговата любима от ДГ/ . Разхождат се влюбено под дъжда, после Ицко кавалерства , като отваря врата на девойката , за да се качи в автомобила му и продължават влюбената си разходка под дъжда с автомобил
Абе страхотно беше. Просто нямам думи да го опиша. Всички бяха възхитени
За съжаление клипчето стана прекалено дълго и едва ли ще успея да го кача в нета, за да го изгледате, но все пак ще опитам
Той също беше много горд от себе си 
Ицко реагира мигновено и я взе при себе си, за да не пречи