Отговори
# 15
Мога ли да се обаждам вече на Галето, като идвам в София?
  Joy hahaha ДА!С 1 ден предизвестие, а не 1 месец както е за работно място.
Галеее, ама бързо пускайте нет като се приберете у Софийско! Даваме ти един ден да се адаптираш и те чакаме на линия. Hug
Уф , ми добре, то не зависи от мен, а от чичковците кабелджии.Иначе и аз незнам без нет ко шЪ правя?
айде гале 4акамете ве4е.
Идааааааа, ще се обадя непременно , много благодаря.  Joy

# 16
Здрасти!
Да се разпиша, че ви изпуснах края съвсем.
Ей ги, Валенсия и Биси станали редовни  Laughing, пък аз взех да излагам варненския отбор  Mr. Green
Много ми се спи в последните дни, много уморена се чувствам и хич не ми се пише /че и ви чета отгоре-отгоре само  Blush/. Дали не ме хваща пролетна умора  newsm78
Дианче, мерси за отговора ти. Не е ухапана, в това съм сигурна. Не минават обаче с А-Дерма пустите пъпки. Поне няма нови, само тези са, а и не я дразнят, та не им обръщам много внимание, засега.
На всички болнички, бързо оправяне!  Hug
Аз се надявам по-бързо да си събера мислите и да пиша повечко.
Ако някой има нужда от помощ за Ларудут и МайТойс, може да ми пишете, ще помагам, колкото мога. За Ларудут си спомням, че успях да се регистрирам само с помощта на сайта на Финти. После Жу ми помогна, че си бях забравила паролата. И ползвам преводача на Гугъл - http://translate.google.com/translate_t#  На български, обикновено, превежда големи смехории  Laughing, но пък на английски превода си е сносен и върши работа.
 Хубав ден на всички ви! lovekiss

# 17
  • от Луната
Цеце  bouquet  bouquet  bouquet
 Момичета днес най-накрая отидохме на консултация и стана ясно защо вече едвам я нося мойта дуда :crazy:12 кг и 82 см
Шлябада, много благодаря за помощта Hug
За обеците , си има едни подарък-малки като полумесец са. Те и на каката са такива и не е имала никакъв проблем нито в яслата нито в градината, а и като и ги сложиха беше на 10 месеца

# 18
  • София
Дита, аз ти писах на лични, ама да си допиша, че бързах. Значи, освен че Триклобактер-ът е разтвор, а не кремче /съжалявам, че не уточних по-рано/, като й накиснеш на Симоната дупето, после мажеш с кремче Линола Фет  Peace Нема грешка, да знайш!

А билети за концертите на Майкъл вече са пуснати в някои сайтове - има ги на цена от 295 до 1,750 лири  Crazy Crazy Crazy Но това са някакви алчни препродавачи, ние ще си търсим по другия начин. Представяш ли си да се щрафосаме двете на снимка като моми-англичанки пред 02 Арена в Лондон  Crazy Дано да стане работата! fingerscrossed

Аз на Василия не мисля скоро да й пробивам ушите  Rolling Eyes Може би и аз за първия учебен ден ще го направя, живот и здраве да е само!

Гале, успешно и леко пренасяне ви пожелавам на първо време, за виждането - ще го уредим, ти само се установи и се успокой. А за Интернета не мисля, че ще се наложи да чакате, конкуренцията е голяма и никой няма сметка да ви бави и да ви мотае  Peace

Хайде по-късно ще си дописвам, че много имам да наваксвам. Хубав ден! Hug

# 19
  bouquet

P.S.
Който поръчва от Ларедут... това означава ли,че няма да си получа поръчката?
Bonjour Mme Desislava NEDKOVA,

Vous vous inquijtez de ne pas avoir reзu votre commande.

Toutes mes excuses pour ce contretemps.

Un envoi a йtй fait le 26 janvier, vous auriez dы recevoir le colis 026 6307136.

Pour me permettre d'intervenir auprиs des services postaux,
merci de remplir l'attestation qui accompagne ce mail,
de l'imprimer et de la retourner signйe а

La Redoute
59081 Roubaix Cedex 2

Dans cette attente,je vous prie de recevoir mes sincиres salutations.

# 20
  • някъде там
при нас работата отиде на АБ CEC на 8 часа, сутринта кашляше като дърт пушач, гърлото и по-спокойно но дишането и се променя за да не слезе надолу ще пие АБ. За мое учудване спокойно го приемам  ooooh!

# 21
  • Варна
Арабела  тъкмо се зачудих къде изчезна  Wink дано да е пролетна умора, а да не си прихванала нещо - чук-чук на дървения стол.
Между другото и Влади се обрина. Лекаря каза от лиги и т.н. ама то по цялото лице е вече. Не е от лекарствата защото е от преди да почна да ги давам. Пъпчиците са точно като вашите  newsm78

Ох диването е съборило една голяма възглавница, качва се на нея, пази малко равновесие и после прави нещо като скок  ooooh!
Чао за сега. Имам едно помело да ям и ще тичам към работа.

Абе за тоя концерт на Майкъл, само като ви чета, се навивам. малко ми трябва още  Crazy

Просто Аз има много символи които не мога да разбера

# 22
Просто аз, това отговор на твое запитване ли е?
Наистина има много неразбираеми символи и не могат да се преведат, но това, което аз схващам е, че ти пишат кога е изпратен пакета, извинения за неудобството, което са ти създали и т.н. Като се има предвид колко се бавят поръчките от тези намаления, ми се струва, че по-скоро ще си го получиш, а не е загубен.  Peace Но не знам, все пак. Дано да е така, защото е неприятно. Те ще ти върнат парите, но ще ти пратят ваучер, а ти вече не можеш да вземеш вече същите работи на тези цени, на които си поръчала. Абе, неприятно си е.
Валенсия, не съм болна, слава Богу. Изморена съм - ставам рано с каката, че е първа смяна, после и Елица се буди, да не говорим, че спи сравнително неспокойно през нощта и така. Просто не си доспивам.
Нещо да не бъркаш с тези зъби  newsm78 И Елица е с 16 броя. Но са излезли кучешките и тези до тях, кътници ли са, предкътници ли, не знам как се наричат. А другите четири кътника май излизат по-късно. Междудругото, преди да се покажат четирите края на тези кътници /или там както се наричат/ и на мен ми се струваше, че има много място между тях и кучешките. Да не би да не са излезли изцяло и затова да ти белее нещо?
Дита, Цеце, стискам палци да се сдобиете с билети на поносими цени  Simple Smile Кво приказвате, от 295 до 1,750 лири    Crazy и то е още март месец, а и не са пуснали официално билетите. До юли кой знае колко ще стигнат  Crazy
И аз не смятам да пробивам скоро ушите. На каката го направих на около шест години, сама пожела.

# 23
ПростоАз, доколкото разбирам са ти пратили колета на 26 янураи, следва номера му. После те молята да попълниш някакъв формуляр, който са пратили явно към имейла, да го разпечаташ и да го пратиш на посочения адрес, за да направят справки с пощите какво става с пратката. Wink

Цеции, уха, много се навих! Ландън, хиъ уи кам, дет са вика! Laughing Ама кви са тез цени, малиии... ooooh!

# 24
Здравейте, отново! Както обещах, да ви кажа за мола - Сити център - еми няма нищо ooooh!
Единственото интересно бе, че в "сикрета",  до кафето на 1 етаж имаше ликвидация и познайте какво разграбване на бельо и сутиени ставаше Joy И на пижами Laughing Иначе си хапнах добре, което вече не е добре Wink
Триклобактерът, за него да си призная ме светна Цецето, е супер медикамент, когато видя, че при Лили има леко зачервяване, след всяко миене на дупе поливам, в рамките на 3 пъти дневно, и всичко е ок! Simple Smile

# 25
  • Варна
Арабела вярно е . 16 зъба имаме, включително кучешките. И наистина има разстояние между тях и предкътниците и това ме е заблудило. Явно кътниците ще ги чакаме по-късно.

Оф аз още се мотам в къщи смяната ми не е дошла. За капак Влади вече е и подрискан  ooooh!

# 26
Здравейте и от мен.
Ние се върнахме от поликлиниката.
Ива е пак с гнойна ангина и на антибиотик.Тази година вече за втори път е с ангина.Какво е това чудо незнам.Винаги толкова много я пазя.Поне засега няма температура но не се знае нали обикновено вечер се вдига.
Valenciq вие много зъби имате.Ива има само три засега.Но венците и са много подути.Явно и други ще излизат скоро.Аз дори си мислех че температурата е от зъбите.
Ужас какви са тези цени за концерт. ooooh!

Хайде отивам да ви чета  и после ще пиша повече.

# 27
Порция смях:

Филю
По Р. Бърнс

- Кой лопа тъй посряд нущя?
- Яз лопам - речи Филю.
- Въри си. Яз ни съм такваз!
- Ни си ли!? - речи Филю.

- Си чул ти някуй уйдурма...
- Съм чул ми! - речи Филю.
- Възгеч бе! Въх, чи срамута...
- Ми... срам ма й! - речи Филю.

- Да зема ся да дода вън...
- Ила, де - речи Филю.
- На портата сидиш кат пън.
- Кат пън съм - речи Филю.

- Да флезиш, ама де да знам...
- Да фляза - речи Филю.
- Ши гръмни целия мигдан!
- Ши гръмни - речи Филю.

- Виднъш да скочиш тос дувар...
- Ши скоча! - речи Филю.
- Шта праа дармадан пужар.
- Напрай ма! - речи Филю.

- Шта пусна, ама глей сига...
- Пусни ма! - речи Филю
- Шми висниш утре сигур пак...
- Шти висна! - речи Филю.

- Пък утпудир да си мълчиш!
- Ш' мълча, ми! - речи Филю.
- Оф, ши стисна май учи...
- Стисни ги - речи Филю.

# 28
Да се запиша и аз в новата тема. Laughing
Днес цял ден си тегля "Арабела". А уж имаме летящ нет. ooooh!

Оченцето на Рони е добре, но още не се е скрил съвсем ечемика. В понеделник му мериха диоптрите, 0 са. Simple Smile Успокоих се.

Цеце, какво става - кога пристигаш и за колко време ще си в Буда?
Тук положението е много критично вече, добре че журналистите са коректни и не увеличават паниката, но хората масово си теглят депозитите. От това още колко неща следват, не е истина... Дано да се овладее положението. Praynig

Галакси, ще чакаме снимки като подредиш багажериите. Уф, как ми се пренася и на мен. Flutter Сега водим преговори за един супер слънчев апартамент от къща и с двор. Flutter Обаче мъжът ми се е занатил и си държи на своята цена, въпреки че вече има още един купувач, който е съгласен да даде повече. Но пък ние можем да платим веднага. Ще видим кой ще спИчели. Joy

Бързо оздравяване на болничките! Hug

Юлче, благодаря. Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 16:26 от Ванилия Канелска

# 29
Тъкмо ми донесаха снимките от РД на Христиан, и качих няколко нови снимки на Гого в февруарското албумче Grinning
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=337866&pid=10917506

п.п. Току що Хриси прескрипа пръста на Гого на вратата, точно както Цецито беше описала, при пантите. Има смачкано на две места и целия е червен като натъртен. Вече спря да плаче и се оправя притиснатото... Играчка-плачка стана тяхната работа Confused Надявам се тъй като силата на Хриси не е голяма да няма нищо по лошо.... Praynig

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 17:15 от Биси

Общи условия

Активация на акаунт