Какво " правите" докато кърмите??

• 1 967
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
Преди винаги кърмих седнала и наблюдавах дребосъчка какви ги върши. Рядко съм кърмила пред компютъра или телевизора, а и така тя се разсейва и започва да се върти и да зяпа наоколо. Обикновено го правя на спокойствие, тишина, без ТВ и други отвличащи вниманието предмети. От както започнах да кърмя легнала, използвам момента малко да си почина.

# 31
  • Германия
Чета книжлета, вечерно време гледам ТВ (без звук) или кибича тук, но само, когато знам, че малкото е истински изморено и ще заспи независимо къде е и какво правя аз. Иначе няма приспиване, ако не си е в неговото легло и не тананикам песнички.

# 32
  • В чуден свят с четири Слънца
Моето бебе се дразни, ако докато кърмя не съм концентрирана в "делото", но като се унесе да заспива и ме изпусне от поглед Mr. Green, чета форума, книга, списание... Grinning

# 33
гледам теливизия или говоря по тел., но когато говоря той се расейва и не яде добре

# 34
Когато кърмя мога само да гледам телевизия,и то нещо,което се чете,защото малчо се разсейва доста.

# 35
Добре, че е кърменето да погледна форума, иначе не остава ред за интернет  Simple Smile

# 36
Ровех се в нет-а,четях,гледах тв,спях.Сега вече я кърмя само за лека нощ.

# 37
Гледам телевизия или просто си лежа. Като беше по-мъничка говорех по телефона докато кърмя, но сега вече не става-тя ми го дърпа от ръцете, слага си го до ухото и започва да говори "Ало, бабо..." или да натиска копчета.............. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт