1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 33

• 28 289
  • 447
  •   1
Отговори
# 210
В интервюто Берг основно говори за детството си и отношенията й с родителите. Ето един цитат, другото ще преразкажа.

"Трябва да призная, че никога не съм била най-красивото или най-харесваното момиче. Даже в гимназията започнах отново да наддавам килограми и да пълнея. Бях набито, едро момиче. Винаги обаче съм се харесвала. Въпреки че приятелите ми лепваха прякори като "камила" или "жираф", не се трогвах. Обичах си се. Първият ми флирт се случи през втората година в Консерваторията. Бях на 20 години. Влюбвала съм се и преди да стана на 20. Но изживявах тези любови вътре в себе си. Те винаги  бяха платонически."

Родителите й, особено баща й, са били доста авторитарни. Поставял е твърде много правила и ограничения. Трябвало е да сядат на масата по едно и също време, да целуват ръцете на родителите си след всеки душ. Всяка неделя са ходили на пикник в гората. Като най-малка в къщата Берг е била под закрилата на всички. Като дете е свирила на пиано, карала кънки, вземала уроци по танци, тренирала волейбол.
Родила се е 4 килограма и половина. До 4-годишна възграст била с наднормено тегло, в основното училище отслабва толкова, че всички й викали "кльоща". Превърнала се в момиче с огромни ръце и крака. Тялото й започва да се оформя в гимназията. Момчетата я заглеждали, но тя ги отбягвала.

Баща й бил ревнив мъж. Когато ги обслужвал някой сервитьор, ако по невнимание я докоснел, това се превръщало в голям проблем. "Баща ми толкова ни обичаше, че не можеше да се справи с цялата си любов към нас. Беше влюбен в мен, защото бях най-малката. Когато имах гадже, той потъваше в траур и се вдетиняваше. Например приятелят ми идва вкъщи да ме вземе и баща ми го държи до сутринта, като му казва: "Да играем табла". За да не ни позволи да излезем. Искаше да ме държи под око от тревога, че нещо лошо може да ми се случи."

След малко останалата част...

# 211
Честит празник на всички дами!  newsm51

Eто сканираното интервю от в-к "Труд":

Последна редакция: нд, 08 мар 2009, 12:33 от chnoire

# 212
  • В тъмната гора.
Честит празник на всички дами!  newsm51

Eто сканираното интервю от в-к "Труд":

bouquet Мерси да си жива и здрава!!!

varna 72  и ти също:flower2:

Последна редакция: нд, 08 мар 2009, 13:21 от Mishel_

# 213
chnoire
  bouquetза статията

честит празник, момичета  bouquet - да сте обичани и щастливи Hug

# 214
само да попитам в петък коя серия беше?

# 215
  • Между гори и планини
53-та серия  Peace

# 216
Вчера майка ми с една нейна приятелка са обсъждали сериала. Другата жена е казала, че нейни близки от Турция, с които също са коментирали, са й казали, че в Турция не се приемал много добре сериала (или поне не от всички), защото не показвал точната действителност в страната - отношения, бит и т.н., заблуждавал чужденците...едва ли не като пропаганда.  Rolling Eyes

# 217
                                                  Честит празник
                                                    дами!
                          Желая ви много усмивки,споделени мигове на щастие,здраве и любов !
                                      Всеки ден желани и обичани!!!

# 218
  • София
Вчера майка ми с една нейна приятелка са обсъждали сериала. Другата жена е казала, че нейни близки от Турция, с които също са коментирали, са й казали, че в Турция не се приемал много добре сериала (или поне не от всички), защото не показвал точната действителност в страната - отношения, бит и т.н., заблуждавал чужденците...едва ли не като пропаганда.  Rolling Eyes
интересно ми е, тогава каква всъщност е точната действителност newsm78

# 219
Днес гледах класация Top  50 на най-гледаните предавания по всички телевизии през февруари. 1001 нощи е единственият дневен сериал, попаднал в тази класация с пазарен дял около 47 процента. Да не говорим колко хора го гледат и чрез Интернет. Аз наистина не проумявам политиката на Нова телевизия. Първо, можеха да променят времето на излъчване, второ, можеха да направят интервюта с актьорите или дори да ги поканят в България, трето, ако бях на мястото на Гала, щях да отделя всеки ден 15 минутки от предаването коментари на зрителки по телефона по случилото се в последната излъчена серия. И толкова много неща могат да се измислят, за да се използва манията около сериала. Ама от Нова като са заспали...Нека си пускат  в праймтайма "Страх", който е тотално разбит по рейтинг от Мюзик айдъл.

# 220
  • до най слънчевия бряг
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК МИЛИ ДАМИ   bouquet  bouquet  bouquet
ВАРНА 72 абсолютно съм съгласна с теб,и аз също се учудвам ,че единственно "сага "подхвърля по нещо за актьорите ,и днешния труд ,при тази гледаемост на сериала ,аз труд не го чета но ето че заради интервюто го купих 
Как върви класирането на нашия Онур ,давайте по сериозно ,или днес всички са на фризьори и козметици Laughing
още веднъж весело настроение  cheers

# 221
Честит празник момичета Hug

# 222
Добро утро и честит 8 март и от мен.
Любов да изпълва сърцето ви, щастие да свети в очите ви и радостен да бъде всеки ден!
Оставих ви за малко пък то какъв купон се заформило. Явно голямо гласуване е паднало защото сме бутнали Халит от осмо на пето място. Ето и класацията от преди 5 мин.
#1 Dağhan Külegeç (Efe)
Kavak Yelleri
Görüntülenme 1445357
Toplam Oy:1188155
#2 Kıvanç Tatlıtuğ (Behlül)
Aşk-ı Memnu
Görüntülenme 1445785
Toplam Oy:1151236
#3 Talat Bulut (Musa)
Annem
Görüntülenme 1446115
Toplam Oy:965071
#4 Murat Demirel (Demir)
Asi
Görüntülenme 1446296
Toplam Oy:338115
#5 Halit Ergenç (Onur)
Binbir Gece
Görüntülenme 1446605
Toplam Oy:281588

# 223
  • Варна
Ееееееееееееее браво Party Онурчо се издига,газ момичета-да гласуваме Peace

# 224
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug  bouquet newsm51 На всеки Осми март бъдете вий красиви,желани,нежни самодиви.Онур за вас -мечта и блян,и сън...Дали намира се такъв герой навън? Като вулкан кипи от жарка ревност,но притаена си струи сурова,мъжка нежност! И нека днес до вас вий имате един такъв Онур! Да ви прегръща и ви люби портужур! Без дъх той да остава когато е без вас. Да ви обича с луда,дива страст!  А ако има( а то има) в този форум такива като мен- които не си падат ни по Онур,ни по Керем,желая им почти без свян една любовна нощ със Мерт или Яман!!!  loveuuu  В сайта на канала(D) гласувай незабавно! Десятките натискай, че нашто мнение е меродавно! Ни''Листопад'', ни ''Забранената любов'' си заслужават да са първите по вот!!!   Hug

Общи условия

Активация на акаунт