1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 33

• 28 285
  • 447
  •   1
Отговори
# 225
anna3com, 4-тият лесно ще го преборим, но другите....  Thinking
След 1 000 000 точки със сигурност ще е пръв и ако сме 100, трябва всяка по 1000 пъти да удари 10-ката  Rolling Eyes
Има ли някой, който може да подхвърли линкчето и в някой румънски сайт? Аз съм от Видин, но "ну щиу румънещи"  Embarassed

redemi, страхотно стихче  newsm51

Последна редакция: нд, 08 мар 2009, 16:47 от Fırat Hanım

# 226
# 227
Това е превод от английски на интервюто с Берг по време на наградите когато показваха роклята и:

Берг казва: Аз се чуствах много нещастна заради всички спекулации около нас но ние решихме да не отвръщаме и да запазим мълчание. Аз съм много щастлива да бъда с Халит но не плануваме сватба в близките дни.
Жърналиста я пита: Знаеш ли кой ше води церемонията? Много специален мъж Халит Ергенц.
Тя отговаря: Да той е много специален. А сега ме извинете но искам да отида зад кулисите.
Журналиста: Защо там? Гостите трябва да отидат директно в залата.
Берг: Да зная но аз първо там ще се отбия.

# 228
  • Бургас
Честит 8-ми март на всички дами! Бъдете обичани повече!

# 229
  • на морето
Hug  bouquet newsm51 На всеки Осми март бъдете вий красиви,желани,нежни самодиви.Онур за вас -мечта и блян,и сън...Дали намира се такъв герой навън? Като вулкан кипи от жарка ревност,но притаена си струи сурова,мъжка нежност! И нека днес до вас вий имате един такъв Онур! Да ви прегръща и ви люби портужур! Без дъх той да остава когато е без вас. Да ви обича с луда,дива страст!  А ако има( а то има) в този форум такива като мен- които не си падат ни по Онур,ни по Керем,желая им почти без свян една любовна нощ със Мерт или Яман!!!  loveuuu  В сайта на канала(D) гласувай незабавно! Десятките натискай, че нашто мнение е меродавно! Ни''Листопад'', ни ''Забранената любов'' си заслужават да са първите по вот!!!   Hug
Страхотна си !
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 230
Ремеди: Специален букет за страшната поемка   bouquet
Знам че този на 3 място ще го изядем за закуска. Мисля че вече е поместено в румънски форум но не съм сигурна 100%. Нали и мъжете ви бяха фенове. Пуснете ги да гласуват. Там няма възрастова граница така че и децата да са на ход да кликат клавиатурата Joy. Пък и лели, стринки, приятелки...за колко ще ги направим 1 мил.
За да ви мотивирам ето ви снимката на този който е номер 1 ...ама къде ще се сравнява с Онурчо???Какъв чаровник е той?

# 231
  • на морето
chnoire,   bouquet Благодарности за сканираната статия !

siren62 ,varna72
, Напърно сте прави момичета !
 Нова ТВ направо не си знае интереса! Всички тук им се чудим толкова месеци вече .
Но ....  ако се съди по отметката на интервюто , може  да са се посъбудили от зимния сън и нещо да "замислят"..
Дано обаче да не е чак толкова консперативно , а да се сетят поне предварително да обявят кога ще ни сюрпризират .....че да не се окаже  - изненадата да няма зрители .... а после да има бунтове.... #2gunfire #2gunfire

# 232
Честит празник мили момичета!!!!!!!!!Да сте все така обичани и глезени както днес!!!!!!!

# 233
  • на морето
Ремеди: Специален букет за страшната поемка   bouquet
Знам че този на 3 място ще го изядем за закуска. Мисля че вече е поместено в румънски форум но не съм сигурна 100%. Нали и мъжете ви бяха фенове. Пуснете ги да гласуват. Там няма възрастова граница така че и децата да са на ход да кликат клавиатурата Joy. Пък и лели, стринки, приятелки...за колко ще ги направим 1 мил.
За да ви мотивирам ето ви снимката на този който е номер 1 ...ама къде ще се сравнява с Онурчо???Какъв чаровник е той?

anna3com, Благодарности за актуалните информации!
Честит празник !  bouquet  bouquet
За едно 24 часа щом сме постигнали това - от 8 -мо  на 5-то , то колко му е като съберем енерция , да стигнем и 1-вото място... Ти , ако можеш,  само виж до кога евентуално  е крайния срок...
Тоз "сладур" на първото място във временното класиране на малкото пръстче на Халит не може да стъпи по отношение на чар, излъчване , харизма .... Поне според мен!
Що се отнася до актьорските му качества -там лично аз нищо не знам, и ни мога да кажа .... 
Обаче , ние сме за Халит! Peace Peace Peace

# 234
redemi,страхотно стихче цял поет си ,благодаря  Hug
а за Унур -  "сговорна дружина планина повдига" - нали знаете ,нека се понапънем малко с гласуването,ако не на първо  Praynigто на второ място да го изпратим  thumbsup

# 235
  • до най слънчевия бряг
redemi  newsm10 smile3501 smile3501 smile3501

# 236
  • София
redemi,страхотно стихче цял поет си ,благодаря  Hug
а за Унур -  "сговорна дружина планина повдига" - нали знаете ,нека се понапънем малко с гласуването,ако не на първо  Praynigто на второ място да го изпратим  thumbsup

Ами така де,аз за 5 мин с 200 точки му вдигнах рейтинга! Heart Eyes

# 237
  • София
redemi, asha, ana3com, chnoire  и всички момичета -   Hug Hug Hug newsm51
Наистина се наслаждавах, докато ви четях, а след това - 16-10 16-10 16-10 ..... докарах ги докъм 300 ооо.  То е ясно за останалите артисти , а филмите са също така стойностни. Младежа на 1 място е фаворит сред турските тийнеджъри, там малко трябва да се постараем;  малко ще е по-трудно с Киванч -  бивш модел, идол на хиляди девойки и млади жени от Турция и Арабско; за Талат от филма Майка (annem} - не знам - явно има свои почитатели сред турското семейство. Аз лично много харесвам Мурат - главния герой от филма Аси . Играе перфектно , млад и много харизматичен актьор с голям потенциал. Но при този филм - поочитателите са обсебени от партьорката му Туба( Аси) , а и филма завършва - следващия петък е последна 57 серия. Така, че - скоро Онур трябва да го изправим срещу младите Kıvanç и Dağhan !

# 238
Честит празник и от мен! newsm51 newsm51 newsm51
Който ще ходи да празнува да се отчете за гласуването утре!  newsm10
А тези, които ще са по женски, да дадат инструкции на мъжете или на децата!  atwork

# 239
Шмеетии, къде си? Всеки път като гласувам за Тарду съм си само аз (всеки път рейтинга му се качва с по 10), а като гласувам за Халит неговият се качва с по 30-40-50 на гласуване  #Crazy
Въвеждай матриархат у вас, раздай задачки и садай да гласуваш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт