1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 33

• 28 218
  • 447
  •   1
Отговори
# 45
  • София-в сърцата на моите деца
гласувах,че ще ги изгоня и двамата  smile3513 на Али-то му трябва нещо по радикално-дано се осъзнае,то бива ама неговото няма край,
с кой акъл се напъха в леглото на тази ,като се има впредвид какви са им обичайте   Sick
Aми човекът беше зорлия!! От толкоз жени, все на сухо!! Joy

# 46
 ще  ги изгоня и двамата

# 47
  • Бургас
Гоня ги и двамата. Каквото искат да правят. По-добре без син, отколкото с такъв син.

Може ли с ББ или на ЛС някой да ми каже каква е съдбата на Ашън?

# 48
Гласувах, че ще изгоня Аху, очевидно е, че тя точно за това отиде в дома им.
Мисля си, че ако лишат АК от наследство Ахуто веднага ще си бие шута. Peace

Името на бащата на Керем аз го чета Семих Йозшенер.

# 49
Ще изгоня Аху, все пак оня ми е син!  Crossing Arms С който само  Embarassed , но ................... все пак ми е единственото останало дете!

# 50
  • Бургас
Убеден съм, че ако ги натирят и двамата без пари, тая шматка сама ще се разкара. А на АК ще му дойде акъла в главата.

# 51
Аз ако бях на деди на мястото щях да им разреша да се оженят,но спирам кранчето на Акото  и от наследство го лишавам пък си мисля,че токаз Аахуто сама щеше да си бие шута даже и без бухчата smile3515

# 52
  • между морето и небето
И аз гласувах, че ще ги изгоня и двамата. Тая змия Аху не бих я търпяла и един ден, а АК белким  му просветне нещо в главата,като няма кой да го води за ръчичка и да cleanслед него. То е ясно ,че без парите на Бурхан Бей Ахуто ще му бие една м...

# 53
  • между морето и небето
Да не сме се наговорили какво да пишем?

# 54
Гласувах - ще ги изгоня и двамата - по този начин на АК ще му дойде акъла, който му липсва, а
змийчето ще остави АК.

# 55
звездичка,
благодаря, че се трудиш за всички нас, които не можем да гледаме филма на обяд. Hug
По повод на анкетата си мисля, че Алито е типичен пример за това до какво може да доведе строгият патриархален ред в семейството : бащата доминира и подтиска синовете. Ахмед е отказал да се подчини и е напуснал дома, АлиК е приел да бъде подтискан и без свободна воля дори по отношение на собствените си деца и съпруга, баща му решава всичко вместо него. Алтернативите са две - да приеме това и да се депресира и съсипе напълно, или да започне да живее като самостоятелен човек, който носи отговорност за себе си и семейството си.. все пак ми е интересно, че сценаристите са решили да покажат чрез него, че патриархалното семейство, което е на голяма почит в Турция, не е безпроблемно и идилично newsm78

# 56
Записвам се и отивам да ви чета ,че днес пак изпуснах серията

# 57
И аз гласувах, че ще ги изгоня и двамата.Аху не заслужава да живее в къщата,а на Аналчо да му доиде малко акъла  главата.Когато няма кой да мисли вместо него може и да се вразуми Praynig

# 58
Поредната силна,много силна серия!!! В този филм се засягат всякакви житейски проблеми.Харесвам филма,защото е близък до действителността,защото геройте са просто хора,такива каквито има около нас и каквито сме ние самите.Бурхан е много мъдър човек.Надиде е шията в семейството.Децата преживяват тежко сътресенията в едно семейство. Дете,болно от левкемия на което може да се помогне,ако повече хора знаят какво да направят за да спасят човешки живот,а то е съвсем малко -"една епруветка кръв"-както каза Шех.Арзу-злоба,пресметливост,наглост,безскрупулност и аз вече мечтая да се върне Фюсун беше цвете пред Арзу.Керем в тази серия беше "пораснал"- много адекватни реакции по отношение на всички проблеми,много точни думи,казани на място-помогна на Онур да се отърси от самообвиненията си спрямо Ясемин.Кадир-баща,които се гордее със сина си заради добрината и човещината на сина си- силна сцена,силни думи. Шех и Онур-най сетне спокойствие на небосклона. Всички артисти трябва да бъдат номинирани за Оскар , включително и децата.

# 59
  • Бургас
Здравейте момичета  Hug
Звездичке, благодаря ти много затова, че качваш сериите толкова бързо, златна си!!!  Hug
Аз бих изгонила Али Кемал. Защото само така ще му помогна да стане човек - да се научи да се справя сам, да започне да цени всичко хубаво каквото му е дадено от живота и да го пази.
До голяма степен Али Кемал, такъв какъвто е, е продукт на възпитанието на Бурхан и Надиде - властен и непреклонен баща, склонна да прощава майка без амбиции за реализация и постижения извън дома. Вечното правило да се подчинява и да изпълнява волята на родителите си и винаги в сянката на другия си брат. Али Кемал винаги е бил потиснат и това напълно го е обезличило. От друга страна, той е свикнал, че тати ще оправя проблемите му каквито и да са те и че по дифолт фамилното богатство ще е негово. Какво може да се очаква от човек, на когото не е позволено да избере дори жената, с която да прекара живота си?!  

Общи условия

Активация на акаунт