1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 33

• 28 226
  • 447
  •   1
Отговори
# 60
[quote Всички артисти трябва да бъдат номинирани за Оскар , включително и децата. ][/quote]

В предишната тема изказах мнение за играта на актьорите във филма,пропуснах Оскара,но съм на 101% съгласна с теб!
По брилятна игра не може и да си пожелаеш!

Това е :Който го може ,го може!!!
Глухоням да е човек ще разбере за какво става на въпрос -очи,жестове,мимики -
ФАНТАСТИЧНИ СА!

# 61
  • София
Ха-ха-ха. Аху се почувства прецакана, като видя, че Али Кемал има син, за който не е знаела.  Joy

# 62
Ееееееееееее,хич не го оправдавайте -властен баща, прощаваща майка ,не можел жената да си избира.........
То му видяхме избора - що не си го отряза,ами Ьху-Баху избра!
Изобщо не е подтиснат ,ами е толкова тъп,че думи нямам!
Единствения му правилен избор беше Джансел -и какво направи?!?
После никой насила не го върна в къщи ,сам си тръгна от нея(поради други угризения),Разсипа живота на момичето с тъпите си обещания....
Колкото пъти Бурхан му даде шанс да се изяви в бизнеса им,толкова пъти се провали и все бърше след него!
Хубаво си разсъждаваме,но ако това е детето на някоя от нас -жална ни е майка....
Не ми се мисли даже,дали ще го защитавам толкова!
То на тоя все някой му е пречел да се развие -,че брат му, че Фюсун,че баща му...
Да не дава Господ да се окаже една жена с такъв мъж като него - поне аз в отношенията си с него ще му стопя лагерите (затова и жена му се отнасяше така с него-тук не е за упрекване)
В нея повече ме дразнеше злобата,завистта и алчността и спрямо другите!
Кафа сиктир от такъв мъж! fight

# 63
  • до най слънчевия бряг
аз отдавна писах ,че след този сериал ,не мога да седна един филм да изгледам ,все сравнявам исравнявам , и всичко друго ми изглежда -размито ,безцветно и без ,без без .Напр тоя румънския филм или нашия сериал ,ходят като манекени ,с чашка кафе /или питие/ в ръка и си изнасят монолозите -мъка мъка мъка  Абе едва ли някой ат нас се натъкмява и се мота так аииз къщи А днес Бену нареждаше книгите ,облечена в анцуг/ама какъв Wink/
Та нашите имат много да се учат още

# 64
[quote Всички артисти трябва да бъдат номинирани за Оскар , включително и децата. ]

В предишната тема изказах мнение за играта на актьорите във филма,пропуснах Оскара,но съм на 101% съгласна с теб!
По брилятна игра не може и да си пожелаеш!

Това е :Който го може ,го може!!!
Глухоням да е човек ще разбере за какво става на въпрос -очи,жестове,мимики -
ФАНТАСТИЧНИ СА!

[/quote]

много си права  Naughty всички серий до 82 изгледах думичка неразбирам на турски,ама се скъсах да плача на някои серий smile3518

# 65
Цитат
много си права   всички серий до 82 изгледах думичка неразбирам на турски,ама се скъсах да плача на някои серий 

Е, за това говорим!!!
И аз бях същата, стоях три дена до 5 сутринта да го гледам на турски,и единствено някоя арабска дума или израз,който използваме и ние тук в България ми подсказваше незначителна част от текста,но на другия ден разказвах с доста подробности какво е станало БЛАГОДАРЕНИЕ НА АКТЬОРСКАТА ИГРА(съмнявам се даже дали думата "игра" е точна)
То за нашите филми-сериали предлагам да съберат от фенките на 1001 нощ от този форум - със сигурност превъплащението ще е на ниво -по-високо от това постно представяне на нашите млади актьори!
Старата школа актьори ще останат добрия спомен на БГ киното!

# 66
# 67
Цитат
Aми човекът беше зорлия!! От толкоз жени, все на сухо!!

А той кака Мара Шепова не я ли познава? Rolling Eyes
Такъв като него трябва да се кастрира -то и евнух му е много... #Cussing out

# 68
момичета, качвам епизодите, за всички вас и го правя с голямо удоволствие  bouquet

# 69
Благодаря ти мила Звездичка, благодаря ти за чудесния форум, който си направила за нас любителите на този пракрасен сериял. newsm51

# 70
ЗВЕЗДИЧКЕ, ТИ СИ ЗЛАТНА!!!
Безвъзмездният труд е малко познат по нашите ширини,но човек  не губи надежда когато има хора като теб и другите момичета които се грижат за форума и блога!
Няма да изброявам другите момичета,за да не пропусна някоя - ПРЕКРАСНИ ДОБРИ МОМИЧЕТА
БЛАГОДАРЯ ВИ НА ВСИЧКИ!  bouquet Hug  bouquet

# 71
  • София
гласувах,че ще ги изгоня и двамата  smile3513 на Али-то му трябва нещо по радикално-дано се осъзнае,то бива ама неговото няма край,
с кой акъл се напъха в леглото на тази ,като се има впредвид какви са им обичайте   Sick
Aми човекът беше зорлия!! От толкоз жени, все на сухо!! Joy

Joy Joy Joy Joy Joy

# 72
  • sofia
здравейте,
гласувах че ще ги изгоня .
сега сядам на изгледам серията , качена от звезди.

# 73
  • В тъмната гора.
И аз нямах възможност да гледам серията днес и изпращам едно голямо благодаря на Звезди smile3501
Много ми стана мъчно за Ясемин...как можа да го направи, защо така са решили тези сценаристи, че и с наркотици я омаскариха, защо не я пратиха в Ню Йорк и толкова!?
Много  Cry и за Ъшън.

# 74
Само малка поправка -Семих Озшенер Peace
Семих = който се раздава (с много леко, почти беззвучно "х")
Озшенер(зву4и по-близко до оригиналната версия на името , това О с точките е като О с точки на немски, или комбинацuята "еu"на френски ) - истиснки щастлив мъж
ЪшЪн = лъч(светлина)

А тази снимка не е на “Ахмет” , но как се казва артиста не знам  newsm78

Hug Peace

Общи условия

Активация на акаунт