Осмомартенска тема на турските мами - 19'та комшийска

• 40 967
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
bz  ей сега изгоря с тоз цвят лилав, но пък ще ти направят безплатен психо-профил Mr. Green
Ама честно ви казвам, ядосвам се на такива постове вече #2gunfire

# 196
Абе момичета, вие глейна слънце и всички се разписахте - като кокичетата сте - само слънчо да се покаже и няма спирка.

Аз седнах да чета 5 серия ...  Popcorn

Кайги, за таз работа хората пари плащат. А ти - безплатно. Пак се уреди в тоя живот - ей ...  Whistling

Азмира - евала, аз отдавна им казвам, че всички са луди, добре че дойде професионалист - друго си е тежката дума.  hahaha hahaha hahaha

А хората, който следят, нямат доверие на околните, и дават оценка за останалите без да бъде поискана -  smile3525 ignore2 - сори, ама и ние четем книжки, и ние сме ходили по университети, и човек професионалист - никога няма да направи психопрофил на човек, който не познава - особено във форум  newsm09

А аз днес почивам, работих уикенда, така ще и другата седмица - уикенда - та ще е голяма веселба. Вече нямам усещане кой ден сме. Та днес цурюк към София, да идем и там малко брутен вътрешен продукт да създадем.   motor  pironi  smile3529 hit thumbsup

А т.к. паз започнахте да говорите за ядене, а аз пак съм на диета, но това не ми попречи да направя и чийзкейк, и бисквитена торта и един куп други работи, и милоте се чуди защо колкото аз смъквам, той толкова качва. Ама така е в нашето малко, мило и задружно семейство - работа в екип  hahaha

# 197
Elena - специално за теб, рецепти за тархана u Чорба от тархана(баба ми му казва тарана): http://bgcookbook.hit.bg/national/Turkey.htm#a10  . Kато наготвиш пускаш една cнимка тук и на теб да ти направим един готвачески профил, не може само психични/психологични/психически , трябва да си 'апнем нещо физически  bowuu Mr. Green Joy hahaha Hug

Ghosn , чадо, и на теб профил<-- чакаме снимки..Ако няма да има профили, аз ша фърлAM боб на манджите и ша ви познавам всичкото и бъдещетY и миналYтY  bowuu Mr. Green (безплатно, само ша помоля за 2 в 1 фъндъклъ олсун - http://www.emall.com.tr/static/images/productimage-picture-cafe- … 18-gr-1-24657.jpg)

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 12:45 от bz

# 198
bz, newsm62 newsm62 newsm62

Ghosn, абе пак се уредих  newsm68 Ти да не ми завидя случайно!?  smile3534  newsm51

Гледам, че някой пак е помел   newsm28 newsm75  Ех, отиди ми сеанса на боклука.

# 199
  • Истанбул
Е аз пак не съм чула петлите Mr. GreenКви психопрофили бе хора ,к*ви 5 лефа newsm78.Че светнете ме де Hug Hug

# 200
Е аз пак не съм чула петлите Mr. GreenКви психопрофили бе хора ,к*ви 5 лефа newsm78.Че светнете ме де Hug Hug

ЛЕК-СИ-КОН  Mr. Green Party Crazy

1.Можеш ли да плуваш ?
2. Страх ли те е от виското?
3.Обичаш ли дъжда?
4. Сготви ли вчера нещо ?( ако -" да " ==чакаме снимки )

Моля, чакайте за профилите си на лични  hahaha Mr. Green Joy Hug Peace  bouquet

# 201
Хаксев, преди 5 поста Кайги получи задълбочен анализ на личността й, с диагнози, доказателства и т.н. А и не само тя - всъщност чудя се кои са другите 2 нормални в този форум и стигнах до решението, че това са 3те дами, преди метлата.

Кайги, супер много завидях и знаеш ли що - давам аз 80-100 евро сеанс при психоаналитик, и за 10 пъти ходене не съм получила такъв анализ - а ти, тук - ще сменям "специалиста", да знаеш.

Бз, не снимах, а трябва да почна да снимам, въпреки че вида при мен не винаги се получава - наблягам на това колко е вкусно,  newsm10 Обаче тая супа ще взем и аз да я пробвам.

Абе момичета, днес слушах много на бързо - че има турска супа, която се прави лятото и е във вид на нещо като халва, или гъста консистенция  newsm78, и след това можеш да си я разредиш (зимата). Някакви идея какво е това  chef

Бз: 1. Да, научих се на 22, защото като бях на 18 се зажених млада и зелена, и мъжа ми нещо реши че не ме харесва и реши да ме дави, и аз страх, страх - та на 22 разгеле се научих.
2. от високото не ме е страх, страх ме от сблъсъка със земята, иначе кво лошо да летиш?!?!
3. уточни си въпроса, плз... дъжда в Истанбул, дъжда в Лондон, или дъжда на село докато копам нивата?
4. Да, и гости имах даже  hahaha ма не знам дали са живи, чакай да взема да им звънна  smile3508

# 202
  • Истанбул
Ма той тоз тест много задълбочен бе хора.Аз даже не смея да отговарям.Кой знае какви демони ще изскочат от характера ми #Crazy newsm78 Joy hahaha

# 203
Хаксев, аз имам делово предложение към теб - ти ще правиш анализ на състоянието и функционирането на бъбреците на съфорумките (нали не бъркам специалността), и ще делим печалбата. (Ерсет и с теб може да направим схемата.

С което искам да ви кажа (много сериозно) - Благодаря ви, че ви има - възхищавам се на лекарите и на медицинския персонал  smile3525 newsm10

# 204
Ма той тоз тест много задълбочен бе хора.Аз даже не смея да отговарям.Кой знае какви демони ще изскочат от характера ми #Crazy newsm78 Joy hahaha

Ти па' -  нЕма 'а се плашиш  Mr. Green, най-много да излезеш луда калинка, като повечето тук  Whistling ooooh! Party
http://bengaltiger1999.files.wordpress.com/2008/07/ladybug1.jpg   Hug
------------------------
Хаксев, аз имам делово предложение към теб - ти ще правиш анализ на състоянието и функционирането на бъбреците на съфорумките (нали не бъркам специалността), и ще делим печалбата. (Ерсет и с теб може да направим схемата.

С което искам да ви кажа (много сериозно) - Благодаря ви, че ви има - възхищавам се на лекарите и на медицинския персонал  smile3525 newsm10

Гледай го пъK , това дребното как нахално и безсрамно се подмазва ts ts ts ....  Crossing Arms Whistling Mr. Green
---------------------------

Ало даскалиците къде сте , бее  Thinking Mr. Green....да направим едно школо и ние да делим печалба...ааa, няма да сме капо я  hahaha Mr. Green

# 205
  • Истанбул
Дадено топрак=така тук си казват земляците ,пък и ти си вече от нашия край я HugСамо дето по компа как става този анализ не ми е ясен newsm78,но човек се учи докато е жив.Още повече ,че на Балканите хората са адски компетентни по 3 направления=политика ,медицина и футбол Hug

# 206
...Само дето по компа как става този анализ не ми е ясен newsm78,но човек се учи докато е жив.... Hug

Човек като има желание - има начин... аз пия хапчета за познаване  Whistling

Гледай го пъK , това дребното как нахално и безсрамно се подмазва ts ts ts ....  Crossing Arms Whistling Mr. Green

Дребно - ама вредно... моля, моля ... smile3501

# 207
  • Казанлък of all places
Аз пак неразбрала ....кво? Кой? Кога?  Embarassed Хем уж следя изкъсо, пък то.... утървахме в калабалъка...
И аз искам психопрофииииииил!
таз метла врло бърза бе!

# 208
Ангелина, тук правим проучване кой какво може, и какви способности да използваме за да изкараме някой друг лев. За психопрофил не знам дали не е малко късно?!? Ама за всеки случай Бз публикува основните въпроси.

Абе ние тук ако се спретнем, може да си направим една фирма - с много сфери на дейност - диагностика и лечение, обучение, готварство, забавление, възпитание на деца, обучение по религия ... (сега пак ще ме обвинят в сметкаджийство)

# 209
  • Казанлък of all places
Ми аз като не мога да плувам.... край, отиде ми профилирането! Ама пък съм била алпинистка, това дано да компенсира...Иначе какво сметкаджийство бе, душа, криза, КРИЗАААА, трябва да се оцелява под всякаква форма!

Общи условия

Активация на акаунт