Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е разрастването във форума?
Какви са мненията на потребителите във форума?
Какви са някои от основните теми, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е разрастването във форума?
-
Какви са мненията на потребителите във форума?
-
Какви са някои от основните теми, обсъждани във форума?
Във форума се обсъждат теми като празници, културни различия, лични преживявания, въпроси относно пребиваване в Турция без виза и разрешително за работа и отношения и консултации помежду си. Някои от основните теми включват 8 март, грижа за децата, религиозни спорове, времето, здраве и споделяне на позитивни мисли и пожелания за бързо оздравяване.
-
Кой е Мевлит Кандили?
-
Какво представлява Маулид (Mevlit) на Пророка?
ама все изтървавам шоуто, бе...
Да знаете, че пролетта наближава, времето се стопля и лудите се множат!
защо така често ви гостува тази "така желана гостенка"? Ама решението ти да отидеш на гости с приспиване е идеалният вариант. Дано мъжът ти те разбере и не се цупи.
да се успокоявам, че и по-откачени има от мен!
Ако се опитам да наложа правила, ми отговаря добре-ще слушам, но никога не си спазва обещанието. В яслата са изумени как разбира всичко и какви изречения прави като голям човек, но и там не могат да се справят с него-нито могат да го накарат да обядва, нито успяват да го сложат да спи. Предали са се и сами ме карат да го вземам около 14-15 часа.Синът ми е един командир и диктатор
Много е умен и много мил, но само когато пожелае, не му ли изнася.......само ако сте около нас можете да разберете за какво точно говоря.
Щом сте ходили на психолог, отидете пак. Но по-важното, отидете с таткото, за да може и той да чеу какви са стратегиите за справяне с хиперактивността. 
, не че и на мен не ми се случва да си скубя косите
, но в общи линии поне за спането сме се разбрали
. Като системата на Сладка, с тази разлика, че тя ляга в 7:45, мах. 8, и до мах. 8:15 очаквам да е заспала (тя става в 7 сутринта, за да пътуваме 40км до школото, а там не спят; обяснила съм и ,че мозъчето има нужда да почива, да се храни и това става най-добре като спи. Показваме редовно картинки от google на мозък, или там каквото я вълнува, но все пак мойта малка дъщеря е на почти 6
). Б9хме самu в Germany, тя реве и се дере в едната стая, аз плача в хола ...точно за 3 дена всичкооо мина. Много важен момент - мойто мъжо също го нямаше , иначе и той не ме слуша , и веднага е готов да ми провали програмата!
. Ако HE направи нещо, за което е обещала, аз също и обещавам нещо и после не го изпълнявам ; примерно: тя трябва да се преоблича поне 3 пъти в училище, щото е като мокPо коте от тичане, ако не го направи, защото е забравила, аз и обехставам ,че ще правим cookies, и после и аз "забравям".Говорим за това как се чувства ..дали и харесва да е измаменото камилче..извинява се, дава обещание ..а аз вътрешно се моля ,че нещо е влязло в главицaта