Отговори
# 75
  • София
zeleno oko, това за матрачетата и аз чак сега се сетих да разпитам. Защото в магазина Тед, където ми казаха тези неща ми предлагаха матраче 16-18 см. Второто ниво е нависоко, и бебето ще се обърне ... newsm78 А в Лабиринт са 10 и 12 см., и така имам още почти 10 см за бебето, докато сваля матрака на долното ниво. Имам разни колежки и познати, вече с бебета. Ще ги разпитам тези дни. За пръв път чувам, че не трябва матраче. Иначе имам една джаджа в комплекта креватче, която се води матрак. Но като я опъна се усещат процепите, (прегъва се на 4)и мисля, че и бебето ще ги усети.
А за изследванията за СПИН, може би в някой болници не ги правят, защото и по Здравна каса са препоръчителни, а не задължителни.

# 76
Вери найс, много благодаря Hug, ще ги потърся утре по аптеките, че докато са ми пресни- пресни да ги намажа, пък дано даде някакъв резултат!Момичета, знам че вече сме го обсъждали преди, но понеже времето наближи и пак ще питам по този въпрос кой какво мисли: Смятате ли да замръзявате стволови клетки, има ли някой по-запознат с процедурата и какви са цените и рисковете ако се решим да замръзяваме?Ако някъде някой има инфо, нека пусне линк.И също искам да ви питам дали е възможно тези клетки да се използват веднага?То май в България присаждане на стволови клетки май все още не е съвсем осъществимо, но в друга държава?
Ще съм благодарна да споделите мнение и информация, все пак минаха няколко месеца от последното коментиране на въпроса, може някой да е променил мнението си или да има нова информация.
Иначе мойта хубостница яко ме налага, понякога от болка даже сълзи ми потичат!Ама интересното е, че като кажа на мъжа ми да види как дивее и на какво ми прави корема, тя изведнъж спира и си кротува докато той гледа, все едно вижда и се прави на херовимче пред него!Каква ми е калпазанка още от сега, и как се подмазва на тати! Mr. Green
Атлантика, браво на мъжа ти!Тоя тати бил голям герой! Laughing

# 77
Докато се наканя да седна да пиша и вие сте изписали цели 6 странички.
Първо честито на всички празнуващи!!!   newsm51
Зинайда не се притеснявай за големината на бебчо, моята зълва роди племенника 2100 гр, а сега е станал един голям шишко. Все пак мъниците не се развиват еднакво всяка седмица. Моят мъник до скоро беше с 2 седмици напред, а сега си е точно в нормата. Интересното е, че моята докторка никога не ми е казвала колко тежи сладура, до сега имаме само размери на главичката и крачето.
Виждам, че вече сте започнали да събирате багажа за родилно, аз все още се каня да го направя, нищо не съм купувала, може би от страх мъничко. Винаги съм си мислела, че ще раждам секцио, а сега като наближава момента, най-голямото ми желание е да мога нормално. Лошото е, че диоптъра ми е -7, а тук при нас за всички доктори това е фактор за секцио.

# 78
Ехоооо,здравейте!!!! newsm47  love001Браво,темичката е невероятна! smile3521 smile3525
the empress и аз така  tooth Joy....докато се наканя...ама тези мами много пишат JoyИмах време само да ви чета...и така и така ето ти 6 страници! newsm78 И аз другата седмица смятам да стегна багажчето newsm49 ...
Искам да попитам има ли мами от Ст.Загора?Аз там ще раждам Rolling Eyes
Ох,стига толкова че малкия палавник взе да шава..а тои вечер е най активен Laughing Направо като чета как вашите бебоци не ви остават за секунда,и постояно ви причиняват болка и аз започвам да се претиснявам Confused Rolling EyesИскам и аз така BlushНо аз само много силните ритания усещам...и даже не ме боли SadЧудна работа???
 е лека нощ smile3524 чаоооо Heart Eyes

# 79
поправих списъка,но все пак ако някой не се открива в списъка или иска да бъде добавена или поправена някаква информация, да ми пише на лични.

# 80
Аз, ще съм първааа, аз ще съм първааааа.... newsm68
Честит 8-ми март на всички ви, мили априлки!  bouquetБъдете живи и здрави, а през април /дай Боже всички да устискаме до тогава/ - горди и щастливи мами! newsm51 newsm51 newsm51
Желая ви един красив утрешен ден, слънчев и усмихнат, най-милите ви същества да са до вас, ако не тялом, то поне духом!
Много прегръдки и целувки на всички ви! Hug
А сега лека и спокойна нощ!  love001

# 81
Честит осми март на всички!Пожелавам ви много здраве!

Нямате изчитане,ей!Човек да ви остави за две седмици и край  Mr. Green
Аз се върнах от Пловдив,бебе е добре,мъж ще да е.Името се оказва голям проблем че не можем да го измислим.Иначе хемоглобина ми е 103 да ще дъвча малко винкели  Laughing .За сега всичко е в ред,само микробиология чакам да ми излезе.
Лека вечер от мен

# 82

пожелавам ви да се почувствате най-красивите,щастливи и желани жени!!!!!!!!

# 83
Честит празник на всички бъдещи и настоящи мами! Heart Eyes
.... Макар че и аз като Дея - нещо не ми се празнува ..., което не попречи да приема подаръче от половинката (като има желание човекът Rolling Eyes)
Благодаря на Аничка, че ми е сложила розовото щъркелче. Темичката наистина е невероятно добре оформена  bouquet.

Мамито85, аз съм от Стара Загора и съм се ориентирала към Ниамед. Wink Между другото, страшен аватар имаш Crazy

# 84
Честит празник и от мен момичета   bouquet Желая ви скоро малките бебки да ви правят май-хубавите подаръци, и не само  в този ден!

Аз тази нощ будувам, отново  #Cussing out Вече почвам много да се дразня, не мога да си почина като хората, а така ми се иска поне последния месец да се наспя, че после  Crazy  Но.......

Зинаида, Креми  Hug

Утре пак ще ви пиша, сега отивам пак да се мъча...............

# 85
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК , АПРИЛСКИ МАМИ!

С ПОЖЕЛАНИЯ ДА БЪДЕТЕ НАЙ-КРАСИВИТЕ, НАЙ-ЩАСТЛИВИТЕ И НАЙ-ОБИЧАНИТЕ ЖЕНИ И МАЙКИ НА СВЕТА!
 newsm51

# 86
 Към всички жениЗащото за нежна любов сте създадени.
Защото е болка всичко за вас.
Защото,ако само за миг се забавите
и в къщи вече не можем без вас.
Защото,ако главите навеждате
в очите ви тиха болка блести.
Защото сълзите с усмивка заменяте.
Защото намирате думи добри.
Защото безмълвно сина си изпращате
там нейде в страната да бъде войник.
Защото всяка нерадост посрещате
дълбоко в сърцата-без стон и без вик.
Защото умеете с думи изгарящи
да срутите всяка студена стена.
Защото във късните нощи забравени
оставате често ненужни,сами,
над малките бдите и верни оставате.
Горещо ви благодарим жени!

Честит празник мили момичета!!!
Нека денят ви днес е изпълнен с много любов и радост, дарени ви от любимите хора!!!
Весел празник!!!

# 87
smile3525Честит празник на всички жени! smile3525baloni Нека се гордем с това ,че ни казват мамо breastfeedingdancingТози ден е само за нас и нека се почустваме най-ценото в нашия дом и семейство! Flowers Sunflower  Stuck Out Tongue Winking Eye
БЪДЕТЕ ГОРДИ И ЩАСТЛИВИ АПРИЛСКИ МАЙКИ! sling breastfeeding baby на малки здрави бебчета! smile3522 smile3504 newsm07

# 88
  • Под Сините камъни
Честит празник ,мили  майчета!Да сте живи,здрави и все така обичани.

Да ви почерпя ,че днес мойто мъжле има рожден ден .Дошъл е като подарък  за мама   party023 beer3 cook

# 89
Честит 8-и март майчета!
Желая ви от все сърце да бъдете много здрави и много обичани,и да получите най-подходящия подарък за празника на мама-сладко здраво бебче.
zinaida стискам ти палци мила,дано в понеделник получиш добри новини! Подготвителни контракции аз вече имам постоянно,дали през деня или посред нощ-мисля че вече е нормално,аз и предния път имах от 9-я месец ама преносих  Mr. Green
Аз отивам да правя специална закуска за ммоите деца(малкото и голямоото),че може и подарък да получа! Grinning  Whistling
galia1231977 честит ти рожденник-найстина майка му е получила супер подарък за осми март!

Общи условия

Активация на акаунт