"Пролет иде, сняг не вее, ДЕКЕМВРИйчето навън щурее"

• 19 784
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
Ураааа, днес се изакахме в гърнетоооооо и то след като си каза момичето, че има ако  Party Party Party Party
Много съм доволна Peace

# 136
Добро Ви утро !
И честита снежна пролет !  Grinning
Големи подвизи чета , браво на младежта - де такъв късмет и при нас , ама не .
Гърнето/ гърнетата , защото са две / е срамна дума , забравена ....
Преди поне ги вадеше Георги и ги подмяташе насам натам . Вече дори това не .
Мимак, голям мъж този Бойко !  Hug
Алпинист го виждам  Wink

Хайде и аз една питанка в духа на темата  ....
"Водил ли е някой детенце на зъболекар вече ? "
Ние направихме един профилактичен преглед миналата година / за запознаване с процедурата/.
Май трябва пак да повторим .

Аз от два дни съм се зарибила и си играя да правя колажи със снимки .

Показвам ви един / с Георги разбира се /

# 137
  • София
аз водих ния на зъболекар когато беше на около 7-8 месеца, защото имаше нещо като налеп на двата си долни зъба. оправи се за нула време, но наистина май трябва да я заведа на зъболекар, за да й видят всичките около 18 зъба ( вече не смея да броя). Thinking

# 138
  • Варна
Magesta - айде идвай във Фотошопската тема Wink Mr. Green
вече имам 20GB елементи за колажи Embarassed мъж ми щеше да припадне като видя Mr. Green

# 139
определено трябва да заведа малката на зъболекар.ако знаете,как изведнъж и се изкривиха зъбчетата.появи се и една кафява линия.... Confusedот 5 месеца редовно си мием зъбките и незнам как се получи това грозно нещо.

Магеста,много са готини колажчетата.

# 140
  • Русе
Ще го правим алпинист  Mr. Green Аз,като драснах по скалите и той отдолу мрънка и се сърди ,че неможе Joy Пък дали изглежда голям,незнам newsm78З за мен си е кюфте на 2г.  Joy
Не съм водила Бойко на зъболекър ,но ми се струва че му е рано.Много хапе Бойкозавъра.
Магеста ,Георги много е пораснал Grinning,много сладък Peace

# 141
Нямам време, не е за мен Photoshopa .... иначе харно  Wink
Туй то е www.scrapblog.com
Много сте мили, мерсаж !  Hug

# 142
  • Варна
ina_nk  не знам как сте с лекарствата , но на комшийката дъщерята беше така - от АБ и станаха кафеви зъбите Sad оправиха се чак като ги смени Sad

# 143
Много голям наистина изглежда Бойко, а Георги гледа като голям човек. сУПЕР МЪЖЕ СА!
Ина, на 1 приятелка малкия беше така със зъбките от сладкото, но сега е с много красива усмивка, вече са сменени.
Аз ще опитам на лято да го заведа на зъболекар, но предполагам ще е погром. С нашите инциденти, усетили болнична обстановка и става много гъбкав и подвижен  Mr. Green.
Я кажете, като сте запознати с одисеята по прием в ОДЗ, дали моя разбойник в търново ще го вземат някъде на ясла като родителите липсват и няма оставени пълномощни на бабинското тяло. Май не,а?!
Получават голям пролетен   bouquet!

# 144
Мдааааа, растат си малчуганите. И Жижи един чаровник, не че не си е бил до сега такъв.  Wink
Ивчок, не вярвам да се получи таз работа с яслата.  newsm78 Без пълномощно няма как по закон да стане. То сигурна с някоя торбичка или пликче може и да може, ама ... При нас свериха личните карти и на мен и татито като я приемаха. Не можеш ли да пратиш пълномощно от Дания? Малко скъпичко излиза до колкото знам, обаче е желателно бабинското тяло да има такова. Иначе не дай Боже се наложи за нещо лекари да се викнат...и майка ти не може да вземе каквото и да било решение. Пу-пу да не става де, ама то с малчуганите никога не се знае каква каша може да се забърка. А ти как ще го пращаш малкия към Бг? Той и през граница не може да мине без документ от ваша страна, че го пускате. До колкото знам може на Копенхаген да го предадеш на стюардеса, която пък в София го предава на посрещащия....ама нали трябва да има документ за това на кого стюардесата да го остави.  newsm78
Ако пък ти ще го караш насам или някой ще дойде да го вземе - директно правитя пълномощно с каквито там клаузи трябва.

# 145
Мами, направих един супер гаф, за който няма да си простя, но предупреждавам за лененото семе - наред с многото му и все хубави качества:

Внимание: лененото семе съдържа между 0,1 и 1,5% цианид, който се освобождава от циа-ногенните гликозиди и при високи дози може да предизвика отравяне. Не бива да се забравя и значителната му хранителна стойност от 470 ккал на 100 г. Преди употреба винаги се консултирайте с лекар.

# 146
Въй, Пешеходке .... дано не е това , което си мисля  Praynig ...

P.S. Ще разкажеш , като ти отшуми стреса .
До тогава се молим всичко да е наред и пращаме положителна енергия !  Peace

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 23:32 от Magesta

# 147
По лошо е от това дето си го мислиш ooooh! ooooh! ooooh!

# 148
  • Варна
пешеходка не знам какви си ги "надробила"  Wink ама не се обвинявай  Hug , всички правим такива гафове за съжаление и после си блъскаме главите ooooh! нищо че ти е трето, гаранция за човешкия фактор няма Rolling Eyes
стискам палци да се оправите от .. каквото и да е станало  Praynig

# 149
Е, пешеходке, ужасно се притесних, моля ти се, когато имаш отдих 5 минутки, пусни два реда как сте?!!?!?!  Shocked Praynig

Общи условия

Активация на акаунт