"Пролет иде, сняг не вее, ДЕКЕМВРИйчето навън щурее"

• 19 786
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
Уф, милички, благодаря ви! Но лошото е че го причиних не на мое дете... това ме изяжда...Отидохме на гости при кумовете, тяхната дъщеря е колкото моя малкия син - реших, че ще им е забавно и приятно да направят крекери (по рецепта, която взех тука от форума). Правила съм я 3-4 пъти у нас и нямаше проблем, обаче мойте я изяждат (една доза, около тава и половина ) за 3-4 дни. Обаче, момата толкова се впечатли от факта, че омете почти половината самичка... и сега повръща и и е лошо...а, аз се чувствам много зле, че допуснах....въобще не знаех за този ефект....

# 151
Ох, дано се оправи бързо и безследно милото!!!  Praynig

Ти не си виновна, откъде да знаеш, че детето така ще им налети.  ooooh!

Нали казват, на море с дете, да ти изяде сапуна...та нещо такова е станало... Embarassed

Praynig Ще се оправи момичето!  Praynig

# 152
  • Варна
лакомийка а  Mr. Green е нямало е как да знаеш  Hug
 помня времето когато не пиех кафе и само обирах на съученичките ми сметаната с канела от кафетата  Mr. Green и накрая ми писна и си направих цяла купа бита сметана с канела и я изядох  Shocked какво драйфане беше после не е истина и колко време не можех да погледна сметана  Joy
пак че само повръща е добре,поне ще го изхвърли  Peace като знам какви преживявания имаше Лора с хранително натравяне  ooooh!

# 153
Ох, тез деца! Папат, пипат, а възрастните го отнасят!
Свекърва ми мислеше да идва да го взема. До сега на летището в Дания не са ми проверявали пълномощните от мъжа, само като излитаме от БГ, но  newsm78 ще звъня в посолството да видя как стоят нещата. Вчера друго 20. Баба свеки бяха на гости у нашите и видите ли тя не знаела, че детето щяла после да го гледа майка ми. Тя щяла ли да се справи  Sick #2gunfire #Cussing out, но иначе те можели само месец, защото ходят на работа, ама тя да биела пътя до тука и да го гледа само месец... Ей на туй му казват Ни го яде, ни го дава! На мен и без това ми е супер тежко и час по час плача заради тази раздяла, а помощта им се изразява в подклаждане на интрижки...  Пишете поне вие хубави работи, та да виждам, че не всичко наоколо се скапва!

# 154
  • Варна
ето ти една хубава новина: Мъжа ми беше в Елена за уикенда и се върна болен  ooooh!
в хотела нямало парно на някои етажи и естествено той се паднал на такъв  Rolling Eyes
та сега подсмърчаме тримата дружно  yu5

Лора е значително по-добре, вчера не съм и слагала капки за нос и два пъти ака почти нормално, да чукам на дърво Praynig освен това започна да хапва по малко, минахме на рядка каша,пием я със сламка,но поне е нещо  Rolling Eyes

# 155
Верджи, да се оправяте бързо и без усложнения! Peace
Пешеходке, мини да кажеш добре ли е вече детенце! Praynig

# 156
Ето едно предложение за нова тема:
"През облаците,слънцето наднича,декемврийчето в парковете тича"

Вержи,бързо оздравяване!

# 157
  • Варна
мерси момичета Hug чул ви господ Rolling Eyes
направих една традиционна за болнавия период пилешка супичка Mr. Green и с мъж омахахме по една купичка с мноооого чесън отстрани  Whistling да ви кажа веднага ни се отпушиха носовете Shocked що не се сетих по-рано за чесъна и аз се чудя, то покрай тея лекарства забравихме изпитаните "бабини рецепти"  Laughing

# 158
Има такава темичка, ако си склонна да опитваш. Аз, като бях бременна със Симо, една такава рецепта ми оправи дисдкопатията. После, с порастването на ЕГН-то... отиде коня у ряката и нищо не ме спасява. Оздравявайте!

# 159
Днес да почерпи DanielaD!  Naughty
Да е жива и здрава!   Hug
Много щастие с любимите хора!
   bouquet

# 160
  • София
Ето ме  HugВеднага черпяОт толкова време не съм ви навестявала Embarassedtini-mini така ме зарадва  bouquetЦелувам ви всичките и най- вече сладките ни декемврийчета  love001  love001  love001Virginity честито мила HugАз нали съм изпуснала ooooh!Лека бременност Party

# 161
  • Варна
Даниелка да си жива и здрава  bouquet а малкия колко е порастнал  Shocked

# 162
Честит рожден ден, danielad!Хубав и незабравим празник!                                                                                                     

# 163
  • София
Мерси за пожеланията  момичета HugВерджи пораснал е много,ама си е бебешор още-с памперс сме ,за гърнета неще и да чуе,да говори също неще,плямпори си на неговия си език,но казва "Мами" по най-сладкия начин на света Heart Eyes

# 164
  • София
Качвам малко снимки Laughinghttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=314109&pid=11235418Колко са пораснали всички дечица,какви мадами видях на снимките,ама и младежите не отстъпват Wink

Общи условия

Активация на акаунт