ако не го овардя аз, не идва да каже. Понякога ще сподели, че се е напишкал в гащите, ама след дъжд качулка.....

На всичкото отгоре у нас в тоалетната няма отопление и както си е вечно студено...и тя вечно е настинала, съвсем не знам как ще почне да ходи там...
Гърнето го позва предимно за столче за голото дупе. Е, също и за голяма нужда, но за малката - понякога да, понякога не, но не пропуска да си напишка И памперса, за по-трудно да ми е. 

Ще видим какво ще стане, ако няма резултат ще изчакам и след месец ще опитам пак.

по тоя повод се върнахме към коритото
сега и правя пяна и изсипвам всички играчки за баня + гъбата + канчето
опитвам се да я разсейвам и да го обръщам на игра - пръскам я с душ слушалката по лицето , пръскам и себе си - да види че няма страшно, като маймуните сме и винаги излизам по-мокра от нея
. До 3 седмици се очаква да съм почти датчанка.
свекито се обади вчера - Лора казала че я боли корема а се закашляла от събота
да си таковам късмета насран...тъкмо се уредиха нещата за операцията и детето се разболя
...натъпках я с лекарства снощи - Ехинацея,Проспан,вит Ц,калциев глюконат...веднага започна да кърти секретите 
иначе каза че това с което съм я натъпкала е идеално 
пръснах и преди малко Тантум Верде на червеното гърло...дано мине до 2-3 дена
Моите и двамата бяха така болнички минала седмица...сополи+кашлица...педи изписа туй-онуй + АБ и за двамцата...аз обаче на своя глава АБ на каката не дадох
... тя лекарство не е помирисвала и бях сигурна,че ще се справи и без!
Малкия обаче го сефтосах с антибиотик...не ми се рискуваше,че много лошо кашляше милото... 
Миналото лято си ходеше в гърненцето детето и изведнъж просто спря!
Последното изхождане съвпадна с първия ден на ясла...незнам дали има връзка,но е факт-от този ден Ноела не признава гърнето изобщо!
Спрях я от ясла,но с гърнето няма напредък...
Само чакам да се стопли и я пускам по гащи пък каквото ще да става!
), но мисълта ми е че тя стиска и не е проблем пиенето на течности. Виж нощем не става точно така, ако се буди да пие вода или АМ повече от 1 път, памперса е опишкан.
и за двете ви! Пиши по-често!
Миналото лято изкарахме без памперс, но явно не беше узряла още. Сега понякога - особено сутрин след ставане - веднага казва "пике" и сяда на гърнето. Но през деня не се получава, не казва сама. За голямата работа няма да каже никога. Не и на този етап. Взех тренировъчни гащички то Данет, имам и два чифта найлонови, ама като не сме заедно по цял ден и...
На 21 май големи празненства ще има у вас! 

Препоръчани теми