Дори и в "нашия" магазин(имам предвит този до блока, не че е мой
А и сега с количките е толкова по-лесно направо да си прибереш нещата в тях.
Дори и в "нашия" магазин(имам предвит този до блока, не че е мой
А и сега с количките е толкова по-лесно направо да си прибереш нещата в тях.

Аз найлонови пликчета вземам само, за да слагам боклука си вътре. Вие в какво слагате отпадъците от домакинството? И много мразя като видя някой да си хвърля боклуците по улицата, а само на два метра има кош за отпадъци. А за фасовете да не говорим. Имам един комшия на първия етаж и непрекъснато хвърля фасовете си отпред в градинката
Ще се разправям с него вече. 
Сега заприлича на по-голямо момченце, с една прилежна прическа
Кичурчетата ги запазих.

. Предварително благодаря
само да ви кажа като се ударят и веднага намажете с масло или маргарин не посинява 
И свекърва ми наскоро се жалва " Вече продават торбичките в магазина .." , а аз "Ами по 15 лв да ги направят! Всеки да си носи от тях..Никой не мисли за природата! ", а тя така:
За няк'ва вманиачена там в нещо си.. Направо ми е жал за всичко естествено(то май такова не остана..
)
Аз от няколко дни не съм писала, обаче нямах настроение Марти докато беше болничка. Първите 3-4 дни искаше само на ръце да я държа, направо ме побърка и хич не можеше да спи - през половин-един час се будеше заради нослето. Сега е по-добре и тази нощ се е будила само 3 пъти
Днес вече и тя, и аз сме в по-добро настроение 
Целувки на всички
и чак утре ще си я вземем.
. Дано по-бързо да оздравеят всички, дечица, че наистина е много гадно. Аз също си купих помпичката, която се слага на прахосмукачката

После естествено отиват за събиране на боклука. Иначе съседи, които изхвърлят през балкона имаме и ние.
Фасовете едно на ръка, ама като излезеш и стъпваш в бебешки памперси и какви ли не опаковки и пластмасови шишета, направо вече...
Няколко пъти вече правя забележки на един над нас, излиза да пуши на прозореца и не само, че си мята фаса долу в градинката (в която има цветя!), ами изтърсва гадната пепел върху климатика, при което всеки път като отворя да проветрявам стаята, ме удря отвратителна миризма.
Направо не мога да си обясня как на някои хора им харесва да живеят заринати в боклуци като свине..
За улицата да не говорим.. Ако ям вафла или кроасан или нещо друго и не видя кош наблизо, винаги прибирам опаковката в джоба и си я нося в къщи.
На всяка спирка има билетчета по земята с лопата да ги ринеш, при все че кошчето е на една ръка разстояние. Мисля, че много хора хвърлят без да се замислят и после се оплакват, че града бил много мръсен и винят управляващите, че не почистват.
Ами ако не се промени манталитета и мисленето на хората, няма как да има напредък в това отношение..

И с моите джобове е същата работа - пълни са с какво ли не

Нашето педи още на първото посещение на новороденото ни каза, че идеалната темп. за бебоците е м/у 19 и 22 градуса, а влажността не по ниска от 40-45 ! Вие какво мислите?