ЮЛЧЕТО вече казва МАМО, ти за мен си щастие г

• 13 310
  • 287
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте
Хайде да ви почерпим че днес батко става на 9 направо немога да повярвам че е на толкава .

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png
тортата  която правих аз не съм много добра в правенето на сладки ама ще се усавършенствам.
Иначе у нас вече пристигнаха децата а Сашко го занесох ме у баба му .

# 271
Кирова,страхотна торта!Весело изкарване!Да е много здрав и щастлив батко Пешко!   bouquet

# 272
  • София,
КИрова страхотна торта Heart Eyes
ДА ти е жив и здрав рожденика, много здраве, щастие и прекрасно детство! Много да ВИ слушка и радва, както и САшето!

ЧЕстит рожден ден и на батко Иван на ДЕница! Много щастие и радост и весели игри!  Hug

Предполагам, че и двамата рожденици са луди по РЕйнджърите, също като нашия батко Ицко! Sick
ДЕница, Иван в първи клас ли е?

b]ВИки[/b], как е КИко днес по добре ли е?
Яна това с лечителката много добре ми звучи това с лечителката Peace А ако ми кажеш какво представлява мазилото за косопада ще съм ти много благодарна, на моя първа братовчедка на момченцето и от миналата година странно започна да му капе косата, ужасно беше, водиха го къде ли не, накрая едни умни доктори решиха, че трябва да му извадят сливиците и ги извадиха, водиха го и на разни баячки - те пък казаха, че е от силен стрес и уж започна да се оправя, но наскоро пак се оплака че му капе  Embarassed, Много е гадно а и тя много се е притеснила и незнае вече какво да прави и къде да го води Sad
БОрянче и аз не виждам, защо да не си хапваш шоколад Heart Eyes, а тоя малък сладур Дели да го нацелуваш много, милото солетки му се прияло, не ми се мисли на теб какво ти е било, дано не се случва вече! Hug
ТОмасе, знаеш ли сега се сетих, че за да намалее сърбежа, можеш да и даваш и капки Фенистил, на Ицко много му помогнаха, ама сигурон вече е късно, тя надявам се вече е по добре нали? newsm78

# 273
  • На края на вселената!
За съжаление Кати не е по-добре  Cry Снощи беше с Т над 39. Дадох Калпол за да заспи. След час и половина се събуди и рева повече от 2 часа. Беше истеричен плач. Опитваше се да се чеши през памперса. Смених го. Каза че е гладна и направих каша, но яде само две лъжици, въпреки че не беше яла почти нищо цял ден. Давах вода, но не пи. Давах лекарства. Обличах, събличах, все тая. Реве та се къса. После някак се успокои и заспа. Все още я сърби. Аз й давам Ксизал по нареждане на педито. Днес пак е с Т, но около 38. пак не яде, пие много малко течности. Омесих днес питка, майка ми ми каза, че било на 9 март ден на баба Шарка, та се месило питка. А аз не съм месила, да я омилостивя. Но след снощи съм много отчаяна и искам някак да се оправя мъничето ми.
Ели, тя не дава да я мажа с ментолов спирт. Опитвам да я поръся с обикновенна бебешка пудра, за да е сухо дупето и да не пламне инфекция, но тя пищи и от нея, свива крачетата и не можем да й ги отворим дори със сила. Много се стресира и реве жално...

Извинявайте, но няма къде другаде да си порева  Cry

Честити рождени дни на порасналите батковци Пешко и Иван! Да са ви живи, здрави и грижовни!

# 274
  • София,
О, ТОмасе много съжалявам  Embarassed, много ми стана мъчно Sad.ЛЕЛЕ дано се оправи вече, ужас много е гадно,дано питката помогне, да Ви е на помощ Hug

# 275
  • Варна
Честит рожден ден на Сашко   bouquet Жив и здрав да е  Heart Eyes
Честито и на Иван на патерици   bouquetЖивот и здраве и за него!
И аз съм малко отчаяна.Преско ми вдигна днес Т.Не ми се беше случвало от много време насам.За сега е добре, но като знам, че в градината има скарлатина и ми се пръска сърцето  Sad Две шарки за по-малко от година няма да ги преживея.
Мими, дано Кати се оправи час по-скоро.Кураж  Praynig.4-5 дни трая при Нелия този период със неядене, плач ,будуване,  докато не изби всичко. След това се успокояват нещата.

Сега се сетих.За Кати пробвай да мажеш с Фенистилгел, щом не иска пудра и спирт.Успокоява много сърбежа и държи хладничко.Дано това и помогне малко.

# 276
  • София
Ох, много мъчно ми стана за миличката Кати  Hug

Ели, много се радвам, че е минала добре операцията. Бързо възстановяване на татко ти!

# 277
Мими тя не иска да яде защото и отвътре е същото като отвън тоест има пъпки и по вътрешните органи Пешко ядеше само банани и кисело мляко още малко и ще и мине ,но е тежко за такива малки дечица да карат шарка защото неразбират какво им се случва.
Вооти не се страхувай чувала съм че ако се изкара първо варицела вероятноста да изкарат скарлатина намалява .
Ох аз май забравих да честитя на Иван рождения ден на патирица .
Ох изчезвам че лудницата у нас е пълна.

# 278
Ох, милата Кати, дано по- скоро премине този гаден сърбеж Praynig
Ели, пожелавам на баща ти бързо възстановяване Praynig
Честит рожден ден на Иван и Пешко  bouquet
Бути, може би само е настинал, дано да е така  Praynig

# 279
  • sf
Минавам набързо- Кико е все така. Или спи или мрънка. Не е повръщал,но има яко разстройство. Все в мен седи, даже спи гушнат в мене. Побъркахме се всички от нерви.

# 280
Тия болести ни побъркаха!
Милата Кати,дано се спре тва мъчение и утихне тоя пожар!  Praynig
Вики,дано Кико живне вече!  Hug
Дано и при Преско се разминат нещата!  Praynig

# 281
  • На края на вселената!
Масларката е обещала да има пари за близнаците. Щели да свият бюджета на министерството и да ги осигурят.
Кати пак е с Т 39

# 282
  • sf
Томасе, кураж,че си представям какво ти е.
Кико цял следобед дриска яко, а сега се е наредил на масата и си пази стръвно чинията с печени картофи. Туй го определям, като лек напредък само дето иска и пиле, а май не е добре да го яде.  ooooh!

Докторът каза,че тая бактериална инфекция може да се получи буквално от всичко, най-вероятно от мръсни ръце. Малко ли се рови из боклуците навън  ooooh!

Пие Аугментин, опитвам се да давам и Хидрасек иЕнтерол, ама почти насила му ги тикам и ги плюе.  Crazy луди станахме направо.

# 283
  • София,
ВИки, оризова вода и БИо ГАя капките, дано се оправяте вече,  Praynig
МИМИ  Praynig и за КАти!
 Hug Hug на всички мами с болни дечица, бързо оздравяване! Peace

# 284
  • София
Завърнахме се, разходихме се до баба и дядо набързо.

За татковците на Ели и Марти. Praynig
За болните мъничета. Hug и бързо оздравяване.
За рожденниците на Деница и Кирова. newsm59 Да са здрави, щастливи и весели момчета.

За съжаление и ние сме на опашката с болестите. Вчера сутринта като тръгвахме Гого каза че го сърби корема и имаше едно петно с неправилна форма, голямо и изпъкнало. Помислих си че е алергия, дадох Зиртек, намазах с Фенистил / щото ако не дам става страшно/. Но се появяват нови и нови петна около кръста, слабините, зад и пред коленете.  Антиалергичните очевидно не помагат, гърлото му е зачервено. Лекарката ни е чак утре следобяд. Не ми се мисли за скарлатина или рубеола. При първото май винаги има висока темп., а второто не го е карал никой в къщи.  Вече ще се гръмна с тези обриви. Какво по дяволите му има на това дете.

Общи условия

Активация на акаунт