Отговори
# 195
  • София
Честит Рожден Ден Ласи!!!   bouquetМного здраве , щастие и любов! Ей късмет извади "твойчкия" с 18 годишна булка!Сипвам си и аз винце за твое здраве!
Честито прохождане на Марта!

# 196
Честит рожден ден, Ласи!    bouquet  bouquet  bouquet
Леле имаме си още едно проходило детенце  newsm44 newsm68 Честито прохождане на Марта!

# 197
Честит рожден ден, Ласи!!!Честито прохождане на Марта!!!
 newsm68 newsm44 newsm51 smile3525

# 198
Ласи ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН- Да си жива и здрава! Наздраве и  един специален поздрав от мен - http://vbox7.com/play:4c201940   
 newsm59 newsm38 newsm59 newsm38 newsm59 newsm38 newsm59 newsm38 newsm59 newsm38 newsm59 newsm38 newsm59 newsm38 newsm59

Честито прохождане на Мартичка    261uu

# 199
  • Временно
Честит рожден ден,Lassi !!!
Всичко най-хубаво ти пожелавам!!!
  bouquet

Честито прохождане на Марта!!!!

# 200
  • Варна
Lassi, Честит рожден ден!!! Желая ти всичко най-най-най прекрасно!   bouquet  bouquet  bouquet

Честито прохождане на МартаHug Hug Hug

Аз пак ще си пусна въпроса, понеже не получих отговор до момента:
Каква марка кисело мляко купувате, разреждате ли го и колко, затопляте ли го, слагате ли захар? newsm78 newsm78 newsm78 Доки ни препоръча детското на Данон, но очаквам и вашите мнения, че аз съм на вие с млякото, не ми е от любимите храни, особено в натурален вид.

# 201
Да се разпиша, че се забравихме Simple Smile

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛАСИ.Много любов и здраве и поне 2 такива още като Е-М !!!

Честито прохождане на Марта.

# 202
  • Бургас
Няма 12 още Rolling Eyes
Ласси, честит рожден ден Hug Hug Hug Пожелавам ти да си много здрава, усмихната, обичана и щастлива Heart Eyes И винаги така позитивна и слънчева Hug
Честито прохождане на Марта   bouquet
Аз нямам много време да пиша, че поднових ремонта вкъщи, сега предстои да оправим коридора. Мога роман да напиша за недомислиците на строителството от началото на 90-те години Whistling Без ръце и кръст останах, но до рд на Дима се надявам, че ще посрещам гости в хубаво антре Flutter

# 203
Alokazia  аз не давам кисело мляко все още,но съм решила да пробвам да заквася Simple Smile Незнам дали може да стане но ще купим едно Био кисело мляко и от бабите пред блока домашно прясно мляко и ще пробвам. Аз нали съм си израснала на село и поне това съм научила от мойта бабка Simple Smile

Танзен добре дошла в клуба, виждам по аватара ти че и ти си зарибена по "Здрач" Simple Smile Аз днес си поръчах книгата. Само да знаеш че ако искаш да се класираш за  Боби с Емата хора убиваме  Joy

Лека нощ  Heart Eyes

# 204
  • Бургас
Alokazia, Дима не го обича много киселото мляко, яде го с биквити и плод, но не и разредено с вода вместо АМ Rolling Eyes Купувам "Елена". Иначе, Илчо нали от 3-месечен ми беше на кисело мляко, та го разреждах с вода 2 към 1 и добавях 1ч.л. захар.
Акварелче, аз не бих рискувала с непроверено мляко. Домашно, домашно, но нито сертификати имат, нито знаеш дали не го разреждат и дали животните не са приемали някакви лекарства. Аз поръчвах на свеки да купува козе от село, но носихме проба за изследване Peace Патих си с Илчо от едно мляко, което продаваха баби пред блока, миришеше на лекарство, докато го варих  и той ми направи жестоки обриви от него #Cussing out

# 205
Акварелка, отстъпвам ви го Бобито, аз си има един хубавец със един такъв поглед у нас  Heart Eyes Хареса ми филма, не очаквах...

Кисело мляко взимах на Сердика, не сме имали инцидентите на Галиво, ама и той Аспарухю не подбира - сирене и мляко му дай!

Голди, да свършва бързо ремонта!

На мен напоследък не ми остава много време за форума, пък ми се пише с вас, тази вечер съм по изключение, че мъжо го няма и викам да ви видя какво правите. Иначе ние сме добре, пак вади зъби и малко е зорно, но няма как.Опитва се да ходи, но настрани (като се дърци за мебелите явно му е станал навик)

Хайде лека, мека и плодотворна!

# 206

Добро утро айде на кафето  Hug
Цитат
Каква марка кисело мляко купувате, разреждате ли го и колко, затопляте ли го, слагате ли захар?
Alokazia аз чисто  кисело мляко още не съм давала,а само тези Йогурти на Хип   Peace

# 207
  • Разпиляна във въображението
Добро утро.

И аз изтеглих снощи "Здрач" и днес мисля да го гледам. Замислям се и да си купя двете книги - били увлекателни Peace

Някой замисля ли се да се върне скоро на работа? Аз съм на кръстопът Sad

# 208
Добро утро,

m_a_g_i_vs , тенк ю за кафето  Hug

Кисело мляко давам мнооого отдавна. Вечер това ядем. С една бисквитка и по мое усмотрение - захар. Купуваме го от един колега на баща ми - и на 99% съм сигурна, че е качествено и без лекарства. Той ни предупреждава когато ще слага лекарства и временно вземаме от др място...

За работата - точно вчера се чух с шефа ми...и след около месец се завръщам на бойното поле  Tired След разговора ми с него, когато погледнах Дамян и ми идеше да се разплача - замислих се как няма да прекарвам цял ден с него, как ще се натоваря с проблеми от работата, и колко мноооого обичам детето си  Rolling Eyes Но няма как....трябва да се работи...

Сега отивам на едно интервю за работа в БТК - от 11.35  Rolling Eyes ... Да видим кво ще предложат - после ще ви споделя

хубав ден   bouquet

# 209
Доро утро,

Мерси за поздравите, момичета  Hug

Каква марка кисело мляко купувате, разреждате ли го и колко, затопляте ли го, слагате ли захар?
Alokazia, аз давам "Ханско" 3,6%, напоследък обаче вземам LB 3,6% (по-малко кисело ми се струва), понякога и "Бор чвор", но то ми изглежда като да е сгъстено с нишесте и по-некисело, което го прави по-малко натурално по моему.
Приготвям го със смлени бисквити и една к. л. кафява захар и затоплям леко преди хранене. Това й е вечерното меню.

Общи условия

Активация на акаунт