Отговори
# 210
Добро утро Simple Smile
Мириел, аз чак към септември ще се връщам на бач Simple Smile
Алоказия, аз в началото взимах едхо розово детско кисело мляко, а сега вече й давам от нашто, каквото съм взела, такова, а аз всеки път взимам различно.
Маги, мерси за кафенцето Simple Smile
Голди, дано успееш с ремонта до РД.
Честито прохождане на Марта!
И със закъснение честит рожден ден на Ласси Simple Smile

# 211
Цитат
Приготвям го със смлени бисквити
Тодоран а какви бисквити слагаш  Simple Smile
Нека и който друг дава бисквити различни от Плазмон да се изкаже по въпроса ?Вече може ли даим се дават от обикновенните бисквити или е рано  newsm78

# 212
Давам киселото мляко само с бисквита без захар.
Бисквити давам "Закуска".
Достатъчно са сладки и няма смисъл от захар.
Между впрочем не давам никаква захар, дори и в кремчетата, които правя.

# 213
Цитат
Приготвям го със смлени бисквити
Тодоран а какви бисквити слагаш  Simple Smile
Обикновени бисквити "Нестле"  Peace

# 214
Добро утро и от мен!

Благодаря на всички за поздравите по случай случката!

Давам киселото мляко само с бисквита без захар.
Бисквити давам "Закуска".
Достатъчно са сладки и няма смисъл от захар.
Между впрочем не давам никаква захар, дори и в кремчетата, които правя.

И аз точно така правя! Иначе вземам детското на Сердика, не съм имала неприятни изненади като Галиво. Ползвам и прясното им детско мляко или Млечко на Myday. Освен "Закуска" вземам и на Житен дар бисквитките с различни аромати за разнообразие.
Aquariel, бъди внимателна като вземаш мляко от бабите пред блока - не е ясно дали животното е здраво, дали не е хранено с костно брашно, дали не му дават АБ, дали човека, който го дои е здрав, дали съдовете са чисти, дали е пресипано в чисти такива и прочие и прочие....Аз съм виждала в инфекциозна болница случаи, които завинаги ме отказаха да купувам "домашно мляко". ПРедпочитам купешкото пастьоризирано, пък нека е рядко Grinning Ако можеш да дадеш проба и да си сигурна в качеството - най-добре!

Времето ми се вижда подходящо за разходка - а дано!

# 215
  • Popovo
Добро утро и от мен.
Кисело мляко давам сутрин за закуска със бисквитки и намачкан банан без захар, а вечер разредено с вода и малко захар, не го затоплям. Купувам " Боженци" или " Бор Чвор "2 %.
Бисквити - "Джи-джи бебе" и "Закуска".
Не мисля скоро да се връщам на работа.

# 216
Добър ден мадами!

Ласи,желая то много здраве,семейно щастие,много забавни моменти с Емата,само усмивки и преодолявай всичко с чувство за хумор!!!

Тодоран,честито ти проходило момиченце Hug много уверено крачи.
m_a_g_i_vs ,освен Плазмон давам и на Нестле /обикновени/
alokazia,не купувам специално детско кис. мляко Peaceне разреждам с вода,понякога слагам 1 пакетче /4гр./ кафява захар /яко е голо мляко/,троша бисквити или банан!Много рядко давам кис.мляко,не го харесва много-много.
polinita ,имаш си умно,послушно и сладко детенце Hug Радвай се,че има апетит и ,че хапва от всичко по много,повярвай ми много е гадно да ти я злоядо детето и с мъка да го храниш Tired

# 217
  • Добрич
Добър ден!

Искам да честитя на мама Ласи и Дидка-пожелаваям ви един усмихнат живот!

Ние още сме болни-ревем,кашляме,не спим...един безкраен ад....

Мляко давам на Сердика,бисквити обикновени на Житен дар и Победа-не разреждам с вода,сега като не яде си го подслаждам иначе не близва Peace

Честита месечинка на моя Борко и на всички други бебоци!

# 218
Здравейте! Първо - на патеричка Ласи, Честит рожден ден! Да си жива и здрава, все така позитивна и добра мама и обичана жена!!!  bouquet
Кисело мляко давам и домашно и купешко. Купешкото е "Елена". Лили го яде както без захар, така и с бисквитка "Житен дар", понякога слагам сладко от боровинки или захар.
Мириел, аз смятам да се връщам септември като приключим ремонта, пренесем се, почина си и отидем на море! Няма смисъл да се връщам по-рано и после да искам отпуски.
Наана, знам какво преживяваш - и ние бяхме така, само че по две Grinning
Честито прохождане на Марта!

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 11:16 от cow

# 219
  • Временно
Момичета,днес си имаме рожденик!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=378126.new#new

Кисело мляко давам на Верея.С бисквитки Чи-чи бебе или обикновени.Без захар.Всъщност захар не й слагам в никой от десертите.Подслаждам с плодове.

# 220
  • Бургас
Привет, момичета!
Днес ставаме на цели 11 месеца и минавам да почерпя, както и да поздравя и другите днешни месечинковци с последната ни месечинка  Grinning

За киселото мляко - ядем отдавна - вземам Тонус и Боженци, те най-много ми вдъхват доверие. Иначе веднъж съм подквасвала домашно, но съм сигурна, че беше добро. Веднъж се опитах да подквася и купено прясно мляко от магазина, но не стана, незнам защо  newsm78 Иначе млякото го давам с бисквити Закуска - разбито с вода не го иска...
Вчера ми мина един голям дерт - ходих на ехография на млечните жлези и всичко е наред  Grinning
Мирка, аз от началото на седмицата започнах да си играя каланетиката и мога да кажа, че за 5 дни усещам, че съм се раздвижила и се чувствам много добре. А пък днес реших, че ще сменя крема за мазане /за отслабване и против целулит/ - вчера си го купих и днес след банята се намазах, масажирайки се хубаво. Само след 5 минути обаче цялото ми тяло пламна  Shocked /и все още пламти  Laughing/ То си пишело отзад на тубичката, че има лек затоплящ ефект, ама честно ви казвам, чак се изпотих  Joy Дано да ми стопи мазнинките де...  Rolling Eyes
Честито прохождане на Мартинка!  Grinning

# 221
Честита месечинка на всички дечица!

Миленка тъкмо днес Васко е купил книжката с упражненията, та да видим, утре след като се запозная с тях ще давам инфо. Иначе аз спрях коремните заради кръста, защото ме е страх още не ми е минал нацяло Wink Целувки на малката мини рожденничка  Hug Heart Eyes

Мириел книгите са всъщност 5 :

Twilight
New Moon
Eclipse
Breaking Dawn
Midnight Sun,
  преведени са и се продават първите 2 на бг. Аз вчера си поръчах "Здрач" , защото четох че са страшно интересни и увлекателни Simple Smile На 20,11,09 ще излезе "Новолуние" в кината, вече има и трейлъри. Абе голяма зарибявка се оказа тоз филм Wink

На работа поне до другата година май няма да се връщам, макар че не е сигурно, може и да се наложи. Wink

Момичета напълно сте прави за домашното купешко прясно мляко, въобще не се бях замислила. Благодаря ви за предупрежденията. Наистина ако решим ще го изследваме, макар че почти ме разубедихте честно Wink

Тя Габа нещо не харесва много киселото мляко, иначе ние купуваме само "Роса", тъй като съдържа и двете бг бактерии и си го пише и наистина е много вкусно и прясно на същата марка взиамме и най-инетерсното е че има и каймак Wink

Нанче айде вече да му минава на Борката, много се затъжихме за вас. Да го цункаш   cook Heart Eyes

# 222
  • Разпиляна във въображението
Аз си свалих преди време една програма за домашен фитнес инструктур, инсталирах го и до там. Ще се наложи обаче отново да се заема с него и да влизам във форма Wink

# 223
  • Пловдив
хИлоу от нас  Grinning
Заформили сте накакви лексикони пак  Mr. Green И във връзка с последния въпрос за финансите, и разни неща, писани от разни потребители във форума (не отчетната) силно взех да се чудя- аджеба аз ли нещо не съм в час или  newsm78 Като оставим, че бачкат много, това, за което са учили, доставя им невероятно удоволствие, гледат си децата (почти) сами, спортуват..... та им остава време и за пътувания през месец-два за по месец до някой друг континент, ама да се добавят и междинните почивки в Гърция/Турция с децата ... Ако работят за някой на високоплатена длъжост кой ги пуска нон-стоп в отпуска? Ако пък имат бизнес какъв ще да е той дето да позволява толкова отсъствия, сам да си се работи исам да се развива, щото и да си шефче не е лесно  newsm78 Аз нямам време (а от умора и желание) на фризьор да ида...... Иначе си лакирам ЗАДЪЛЖИТЕЛНО краката, че откакто ходя на Пилатес сигурно няма да ме пуснат в залата без педикюр, засрамих се първия път, че само аз съм без..... а сега май само аз съм без декорации на педикюра, ама поне имам лак  Laughing На ръцете- безцветен. Не мога да поддържам друг 1. ясно ви е 2. ужасно ми се цепят ноктите в момента.
За работата- и аз съм на кръстопът, не съм решила.
Почнах диета обаче, че знаеш ли, може да се просветля как го правят и да хукнем да си печем Д-тата по другоземски морета  Laughing

# 224
Акварелка, кви филми ми вкара сега...

Общи условия

Активация на акаунт