Отговори
# 225
Честито на месечинковчетата!

Абе момичета, какви са тия "Здрач"-ове, Новолуния и прочие чудеса? newsm78
Аз нещо съм изпущила културната рубрика и не съм в час smile3538
То поредица ли е, сериал ли е, що е? Любовно ли е, ужас, драма или психо...
Кажете, че да не изглеждам много проста някой като отвори дума....А и за какво иде реч горе долу...

# 226
Ласи "Twilight" го има в замундата- дръпни си го. Това е първата част от петте. То се води Twilight сага, смисъл поредица. не е сериал точно. Разказва се за един вампир който се влюбва в смъртна. Звучи странно но историята е много романтична и много интересно поднесена. Интересно е че авторката е сънувала цялата история и едва ли на шега решила да напише книгите, който станали тотален хит и вече се филмират първите 3 Wink Иначе книгите са доста по интересни от филма, като сюжет и герои и тн. Simple Smile Ето тук има повече инфо ако се интересуваш - http://www.twilightbg.com/books/  Hug

Танзен  Joy Hug

# 227
Aquariel, благодаря!
Стана ми интересно, ще го дръпна непременно; и книгите още утре ще потърся!

# 228
Честито на всички месечинковци!

Честито прохождане на Марта!

Кисело мляко давам само Елена с бисквити Закуска,но Наско не го харесва въобще,пробвах да пием вечер вместо АМ,но не се получава-разреждах 2 към 1 вода-мляко.

Мирел аз мисля да се връщам на работа през май, но тогава ще са ми всички семестриални изпити и затова ще се върна през юни.

Да ви се оплача моето дете много плаче,не иска да спи абе чудо е! Cry

# 229
  • Някъде на път....
Мирка, аз пък си го имам романа "Здрач"  Laughing още от преди 2 месеца - подарък ми е за имения ден!  Wink

# 230
Честито прохождане на Марта!
Ласси да си жива и здрава на патерица!   bouquet
Днес бяхме на консултация +300 9800 а на ръст ни измери с 1 сантиметър по-малко от предишната  hahaha  hahaha
и аз ходя на пилатес от няколко седмици и вече виждам ефекта      newsm44   но най-много се радвам , че съм пълна с енергия след гимнастиката цял ден!

Аз съм се сетила да питам дали някой си е бил CERVARIX (за папиломните вируси) Днес педито на Йони ми я боцна, но каза, че според нея съм старичка за тази ваксина   Confused и нямало смисъл, биела се до 25 годишна възраст   newsm78   Помня, че тук се коментираше преди 6-7 месеца, но съм забравила от кои мами. Пък може и да са били от по- младичките  Wink

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 19:01 от nesinesi

# 231
Nesinesi, не си старичка! Отпадна възрастовото ограничение за 25 години - спокойно!
Прави ли си тест за носителство на папилома вируса? Ваксината се прави само ако НЕ си носител!!!
Затова е по-уместно да се прави от гинеколог, а не от ОПЛ!

# 232
Да се похваля и а3. Наш Пети и той проходи Heart Eyes

Пак да питам. Как се справяте със стълбите? Нашия хубавец само там ходи, не мога да го удържа. Пъл3и смело нагоре с 4 крака, но много е опасно, хлъ3га се.

# 233
Сисе, мерси за темата за поздравите!   bouquet Hug

Кисело мляко обича ако е с бисквити (не слагам захар), но онзи ден й правих за пиене и не го хареса. Simple Smile За марките - купувам тукашните и доста са добри, не са такива кисели като българското, но стават. Wink

Кога мислите да дадете прясно мляко, ако някой мами са дали вече - МОЛЯ да споделите как го направихте? Praynig Hug

# 234
Привет и от нас... Правя, струвам и все не мога да сколасам, че да се впиша в тукашния пейзаж.....Набързо погледнах отук -оттам и виждам, че има много щастливи събития тия дни  Wink
Ласи, едно закъсняло и от мен: ЧРД!!! Много любов, здраве, усмивки, успехи и щастие ти пожелавам!   bouquet  bouquet  bouquet

Честито прохождане на Марта и на Пети- ай леко и безаварийно!  Joy Joy Joy

Честити месечинки и на празнуващите бебочета!  Simple Smile

Галиво,  Sick гадост..... е меко казано!!!
Сисе, давам по половин банан и ябълка в същия ден - не е имал проблеми с акането Стефчо.

При нас нищо ново - освен, че през последните дни много ми се насъбира тичането и май взех да отнасям плувката следобяд докато Стефан спи. Уж не съм от поспаливите, ама сега не мога да се позная направо. А дребният е във вихъра си снове из целия апартамент пълзейки- яко го е шубе да се пусне- и подрежда де каквото свари /шкафове, чекмеджета/, яде всичко до което се докопа/хартия, пръст, цветя,дърва, обувки.../, но най се кефи всичко да е пръснато по земята. Най- големият ми кошмар е като го намеря заринат с пръст, дъвчейки някое листо- цветята ми оплешивяха заради него  Crazy
Лурдес, преди два дена дадох прясно мляко за първи път - с нишесте, като кремче. Много го хареса. Нямаше някаква реакция.  Peace

# 235
Здравейте и от мен!
Чудех се аз с какво да се разпиша, че при нас няма нищо ново, и гледам че "Здрач" обсъждате.  И аз се запалих по тях тези дни, много са ми интересни. Книгите от предицата са четири, а петата книга е всъщност първата история, но разказана през очите на вампира Едуард.
Пърите две книги от поредицата са издадени на български, но открих един форум, в който момичетата са се хванали и са превели и четирите книги. Превода е много добър! Мирка, ти щом си се запалила, сигурно ще ти е интересно да прочетеш продължението  Hug  За теб и който друг се интересува, ето линк, има и други книги там, тези от "Здрач" се намират някъде преди средата на страницата  Peace Да не се объркате, първата картинка е линк към филма, а другите четири - към книгите.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=110819

И да не пропусна - Ласи, честит рожден ден! Бъди щастлива!    bouquet  bouquet  bouquet

За киселото мляко - в повечето случаи давам домашно, а когато се нямам, купувам Верея.

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 00:12 от *°•Роска•°*

# 236
Lassi правих си цито намазка и гинеколожката ми каза,че е ок и мога да си я бия. Друг тест има ли?

# 237
Роска страшна си! Благодаря ти!  :  bouquet Hug Hug

# 238
Здравейте!
Димитри в4ера стана на 1 годинка. baloni happy bd ....по4ерпете се виртуално...кои с каквото иска! newsm38

# 239
  • In someone's dreams
Маринелка, да ти е жив и здрав малкия хубав Димитри!!! Много да радва мама, тати и кака, щастливо детство му пожелаваме от сърце!!! Специални поздрави от Хриси за Митачето  Hug
 newsm18 newsm59  newsm18

Общи условия

Активация на акаунт