Отговори
# 240
Алоха   bouquet.
 Не съм ви изчела, че нали имам "скъпи гости", но ще опитам да напиша туй-онуй!
Първо и най-важно:ЧРД на Димитри!!!! Жив и здрав да е и най-щастливото детство!!!!
 Второ: честито на проходилите бебета-лека, доходна и безаварийна.....тъй да се каже!
Трето и също особено важно: Лелииииииииииииииииии тоя Здрач луда ме направи! Ако щете вярвайте психически съвсем се овъртолих, друг филм такова вЧеПетление не ми е правил, чувствам се...много странно, не мога да го опиша, но.....луда работа. И така се замислих.....за това какво нещо е живота-вече никога няма да бъда хлапе или тийнейджър, никога няма да бъда на 18 (за разлика от ЛАСИ-то   bouquet блазя й), одъртявам с всяка изминала секунда, а след мен идват нови и нови млади хора, с техния интересен и вълнуващ живот.... Rolling Eyesмного ми е мъчно, наистина.
 Твърде негативно стана, айде млъквам. Весел ден на всичкиииии   bouquet

# 241
Ха, добрутро! Абе само мене ли не ме впечатли този Здрач?!?  newsm78
 И ако не съм закъсняла много, заповядайте

А, Маринелка, ето тук може да прочетеш поздравленията към синчето ти:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=378126.0;all

# 242
добро утро Simple Smile

Byni , никога не е късно за кафе с приятели  Hug

Тази нощ какво ни се случи: Чувам че детето нещо се обажда и скачам по инерция да давам вода и биба, а той нашия се залива от смях в съня си  Joy .... Направо сърцето ми се разля по пода  от умиление... Смя се около 5 мин и пак се омълча, а аз си легнах щастлива, че най-вероятно ме сънува как му правя маймунски физиономии  hahaha

# 243
  • София
Абе само мене ли не ме впечатли този Здрач?!?  newsm78

И мен не ме грабна особенно.

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 10:35 от doika

# 244
Емма и аз се чувставм по подобен начин.Много искам да съм пак на 18 и да съм безгрижна, ама от друга страна искам да си имам и Габи и Васко. Много объркано се чувствам наистина. Като че ли за момент бягаш в еднин измислен свят,  в който ги няма нервите, проблемите, парите и тн и се чувстваш добре че си "заразена" с малко от онези безгрижни и романтични моменти във филма и от цялата история. Как се изказах само, дано някой ме разбере.  Embarassed Знам че няма да е върне това време и ми става много мъчно, защото сега имам много отговорности и дете (което ме прави най-щастливата жена на света и което ми показва че има смисъл във всичко) и тн. Дейтсвително филма ми влияе доста Simple Smile Нямам търпение да почна книгата Simple Smile

# 245
  • В събота
Привет и от мен!

Имам един въпрос - учите ли мъниците да духат свещичка за РД?
Аз съм се заела с тази задача, ама успех засега никакъв  Mr. Green

# 246
  • Временно
Привет и от мен!

Аз съм се заела с тази задача, ама успех засега никакъв  Mr. Green

Уча я.Уча я и да показва на колко годинки ще стане,но и аз нямам успех засега. Mr. Green

# 247
и ние се учим Simple Smile
без особен успех...като го попитам на колко годинки ще стане - протяга разпъната в дланта ръка (т.е. показва 5) и почва да вика с пълно гърло...  Rolling Eyes  Имам нужда от преводач - хич не разбирам какво иска да каже  Crazy

вие какво сте решили за тортите? някоя от вас спомена, че имало изплашено детенце от торта-мече ?
аз съм си харесала една простичка - че то още няма смисъл от мнооого накипрени торти ,

ето линк да я видите:  http://www.elabg.com/?page=2&m=14&id=4&cakeid=34
само че няма да е с цветя и пеперудки де , и не розова  Mr. Green

# 248
  • В събота
Аз мисля да си направя сама тортата, като ще гледам да е подходяща да се яде от малки дечица. На нашия рожден ден ще са предимно бебоци колкото Ния на възраст и не мисля че купена торта с разните му там сметани, оцветители и т.н. ще мога да им дам да хапнат. Мисля че тук някъде в готварския съм виждала даже рецепти. Пак ще я накипря, а и ще замине по предназначение  Mr. Green

# 249
Здравейте!
Byni, и аз останах с впечатление, че Marinela не е видяла поздравите, добре че си и пуснала линк. Дано сега ги види.
Лурдес, относно прясното мляко - смятам със сигурност да го дам след годинка, а може и плюс някой друг месец.
Miriel, лично аз за сега дори не съм се замисляла да се връщам на работа, не че не ми се иска понякога.
Нана, дано вече оздравява малкия Борко Praynig.

Perla, честити ви крачета и да си ги ползвате със здраве!

Tikvichka, още не сме тренирали да духаме свещичка, но ще пробваме. А относно тортата, аз също обмислям да я направя сама, но ще видим дали ще е така.

Лек ден ви пожелавам!

# 250
Привет-мривет!

Аз съм много хепи  Grinning питате "Защо"...ми ша ви кажа
избрах окончателно мястото за РД на шефа,че и го капарирах,че и торта си избрах..една много цветна от която само ние майките ще си хапнем,че май не е подходяща на деца Peace Избрах и стайлинга ни за купона  bowuu Даниел ще е цесекарче-гъзарче,а майка му гейша....или по скоро за прилеп мога да мина Mr. GreenОх,дано не изплаша някое от децата с тоалета си!
Почвам от днес да го уча да духа свещи и да показва с пръст на колко години ще стане,ама като го знам моя-няма да постигна успех Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 17:57 от *Сиска*

# 251
  • Някъде на път....
*Сиска*, браво на теб - организирана мама си ни ти на нас!  Hug
Ще е страхотно парти, представям си!!! Дали да не вземем да си вдигнем чуковете и да дойдем във Варна за на Дани РД..... newsm78
Мнооого съм се замислила, ама нямам покана...... Sad    Тю, язък!  Cry
Май ще си чакаме снимките, та да видим как е минало партито на "цесекарче-гъзарче" Дани!   Hug

# 252
Мнооого съм се замислила, ама нямам покана...... Sad    Тю, язък!  Cry
Спокойно!Печатат се... Grinning

# 253
Здравейте от нас!
Днес си купихме най-накрая фотоапарат(мечтата ми) и съм много доволна! Вече са оредени снимките за Рд-то Peace
Нашето РД също е готово напълно-Миленчето ще е с една страхотна рокля и с бижу на главата-но после ще видите снимките,а аз ще съм с елегантна рокля Hug Ето ни я и тортата-
http://www.laguna-bg.com/catalog/cake-16-9.html

# 254

Баби и я научи  Laughing Духаха лампичките заедно!
А за РД-то , то от 9- до 19 ни се очертават 5 дни с празници/ РД на баща ми, аз , Ива , цветница, великден / та купона ще е нон-стоп !

И във връзка с последния въпрос за финансите, и разни неща, писани от разни потребители във форума (не отчетната) силно взех да се чудя- аджеба аз ли нещо не съм в час или  newsm78 Като оставим, че бачкат много, това, за което са учили, доставя им невероятно удоволствие, гледат си децата (почти) сами, спортуват..... та им остава време и за пътувания през месец-два за по месец до някой друг континент, ама да се добавят и междинните почивки в Гърция/Турция с децата ... Ако работят за някой на високоплатена длъжост кой ги пуска нон-стоп в отпуска? Ако пък имат бизнес какъв ще да е той дето да позволява толкова отсъствия, сам да си се работи исам да се развива, щото и да си шефче не е лесно  newsm78
Еййй и таквиз писания ли има  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 18:44 от veni-b

Общи условия

Активация на акаунт