Отговори
# 255
  • Бургас
Леле, момичета, колко сте организирани за рождените дни, браво   bouquet
Аз нищо не съм измислила още, освен, че за партито с бебетата тортата и питката ще правя аз, а за рд с дЪртаняните още нямам никаква идея Blush Дано поне не се налага да хващам майките да помагат да лепим тапети hahaha
Джул, ама ти що четеш по други подфоруми Mr. Green Стига ми да почета половин час в ДиС или клюто, за да установя, че е смъртен грях да имаш нужда някой да ти погледа детето за един час; че е абсолютно задължително да чистиш по 18 пъти на ден и да сготвиш поне толкова манджи; че трябва да си по 12 часа на работа, да свариш да прибереш децата, да сервираш всички тия манджи и да чакаш мъжа си гримирана, напудрена и в секси одежди, готова за подвизи Mr. Green Нещата, които си споменала, няма да повтарям Laughing В началото много се дразнех, сега искрено се забавлявам и се хиля сама на компа, докато им чета измислиците Mr. Green

# 256
Джул, ама ти що четеш по други подфоруми Mr. Green Стига ми да почета половин час в ДиС или клюто, за да установя, че е смъртен грях да имаш нужда някой да ти погледа детето за един час; че е абсолютно задължително да чистиш по 18 пъти на ден и да сготвиш поне толкова манджи; че трябва да си по 12 часа на работа, да свариш да прибереш децата, да сервираш всички тия манджи и да чакаш мъжа си гримирана, напудрена и в секси одежди, готова за подвизи Mr. Green Нещата, които си споменала, няма да повтарям Laughing В началото много се дразнех, сега искрено се забавлявам и се хиля сама на компа, докато им чета измислиците Mr. Green
Joy

# 257
Eхо здравейте от една вече нацяло вампирясала  съфорумка   superuu

Днес пристигнаха Ла Редутските неща и съм страшно очарована- страхотни летни рокличи си има Габчето Wink

Най-накрая си купихме и диван (има огромни намаления по 60 и 80 % в Арон) дивана ни струваше 3000 а го взехме за 1000  Shocked  Страхотен е, много мек и голям. Има и шкавчета и др мебели на много хубави намалени цени  Peace

Днес изживяхме и малък инцидент- аз готвих в кухнята и изведнъж чувам че Габи плаче, идват двамата с Васко и ги гледам целите в повръщано  #Crazy #Crazy #Crazy  А то какво станало, Васко говори по телефона, Габи си играе ипо едно време Васко чува че Габи издава странни звуци като скимтене и вижда че се е задавила и се опитва да повърне, бърка и в устата и вижда че е погълнала капачка от кока кола  #Crazy Първият път даже я набутал по-навътре в стремежа си да я извади и на втория успял да я махне, габи веднага повърнала. Просто ужас ви казвам. И аз съм за убиване, защото и бях оставила една празна бутилка да си завива капачката на нея, като си мислех че е голяма за да я глътне...да ама не!!! Много внимавайте майчета  Sick Добре че Васко е реагирал веднага  Sad #Crazy Както и да е бая се стреснахме.

Ами това е засега от нас, лека и спокойна нощ  Hug

ПП-Голди много добре си го написала  Peace Hug

Последна редакция: нд, 15 мар 2009, 01:12 от Aquariel

# 258
Цитат
Днес пристигнаха Ла Редутските неща и съм страшно очарована- страхотни летни рокличи си има Габчето
би ли пуснала снимки да ги видим  Peace че и аз поръчвам от там  Peace

# 259
  • Някъде на път....
Добро утро, момичета!

Aquariel, добре, че сте реагирали навреме! Да нацелуваш Габката от нас!  Hug
Ще покажеш ли кой диван си взехте от Арон, моля!  Peace

# 260
Добър ден!

Как си личи, че навън грее слънчице Nature Sunny ...форума е пуст  Simple Smile И ние бяхме до сега навън. Колко се радвам, че наближава времето, когато по цял ден ще сме по разходки  1stroller 

Tikvichka, и при нас мисията с духането на свещичка и показването на един пръст е мисия невъзможна  Crossing Arms , но имаме време ще се борим с ината.

Goldie, колко си права  Joy hahaha Joy , особено това за детето, какви изказвания имаше  ooooh!

*Сиска*, вие нямаше ли да празнувате РД - то по домашно му? Или се отказа?

jul, щом четеш и по другите подфоруми...да те питам  Mr. Green Спазвахте ли някакви ритуали при влизането в нов дом?

Аз тортата също мисля сама да си я правя, като ще е под формата на цифрата 1. Едва ли ще е толкова шарена, че нещо тез бои не ми допадат. Важното е да е вкусна и да става за всички гости - малки и големи  Laughing

Затова и сега се радвам като малко дете, ако Невена гризка домат, краставица или ябълка. Това, че не си изяжда манджите не ме вълнува кой знае колко.
Ясмина, от къде ги купуваш доматите и краставиците? Не те ли притесняват нитратите?

# 261
Маги ето тук са всичките покупки Simple Smile http://mupka.multiply.com/photos/album/10/La_Redoute  Hug

Танче душо освен на снимка да ти го покажа довечера, защото го няма в сайта им (то там няма много модели). Иначе е огромен 2,20 на 2,50 с 2 огромни възглавници и 3 по мали. Абе ще ти го покажа на снимка. Значи то реално струва 3000лв, намален е на 1600лв и тъй като ние взехме последната мостра го намалят (заради мострата) на 999лв. Няма никакви следи от това че е бил мостра Simple Smile Току що го сложихме вече. Wink Сега му перем дамаските и довечера ще го нащракам и ще ти пратя снимки даже на лични, че да не занимавам с мойте глупости др хора  Hug Hug Hug

# 262
Аз тортата също мисля сама да си я правя, като ще е под формата на цифрата 1. Едва ли ще е толкова шарена, че нещо тез бои не ми допадат. Важното е да е вкусна и да става за всички гости - малки и големи  Laughing

Тифани, дай моля те рецепта за такава торта - да става за малки и големи! Praynig Hug

# 263
  • Пловдив
Aquariel, рокличките са много сладки Peace
Goldie, знам ли що чета  Grinning Хвърлям по някое око тук-там уж да съм в час. То има и такива, дето ти си ги описала-по-точно всяка ССФ е такава  Mr. Green, ама аз на няколко им следя от години писанията (щото съм любител пътешественик) и снимки пускат даже. То вероятно за кинтите имат някой чичо от Америка, когото не споменават, 1-2 баби/бавачки, ама работата кой им я работи, незнам............
Тiffany, никакви ритуали не сме спазвали (нямах избор дори за времето, че Любина припираше вече  Grinning). Съжалявам, че не викнах поп за освещаване, с тия наши болести и наводнения... Май сега ще го направя. Иначе откъм Фън Шуй съм го докарала  Mr. Green
За тортата се колебая, незнам още дали рожденичката ще яде. Ако яде ще я правя аз, ако не ще поръчам.

# 264
ЛУРДЕС , аз смятам да направя следната торта:
4 яйца
2 ч.ч. захар
1 ч.ч. прясно мляко
1/2 ч.ч. олио
3 1/2 ч.ч. брашно
1/2 пак. амонячна сода
1/2 равна ч.л. сода бикарбонат
Яйцата + захарта се разбиват добре, прибавят се млякото и олиото, отново се разбива. Добавя се брашното (пресято) смесено със содите и се бърка с дървена лъжица. Сместта се дели на две части и се пекат два блата в тава с диаметър около 40см.(става доста големичка). По желание единият може да се оцвети с какао. Оставят се да изстинат, сиропират се (аз сиропирам с компот, но не червен, защото после ми стои едно лилаво....и предпочитам от праскови или кайсии, но може и със захарен сироп) и се слепват със следния крем:
4 яйца
1 ч.ч. захар
8-9 л. брашно (с куп)
1 пак. масло
1 л. прясно мляко
ванилия или настъргана лимонова кора
От млякото се оставя 1 ч.ч., а към останалото се добавя 1 ч.ч. вода и захарта и се слага да заври. Яйцата се разбиват на сняг, добавя се брашното и оставената чаша мляко и пак се разбива. Врящото мляко се маха от котлона и тогава бавно се добавят разбитите яйца+мляко+брашно докато се получи необходимата гъстота. Слага се отново да "кипне" и се добавя маслото и ванилията.

Не е нищо особено, но става много вкусна, а и с малко въображение откъм украса всичко ще е 6  Wink Чудесно се съчетава с банани, течен шоколад и лешници (слагам ги между двата блата, заедно с крема), но с този шоколад...

Иначе откъм Фън Шуй съм го докарала  Mr. Green
Joy Браво на теб, мен там ме е страх да припаря  Mr. Green То толкова неща има за спазване, че половината покъщнина трябва да я изхвърля, а останалата ако не е завъртяна на там, където трябва, остава на главата да си я сложа  Mr. Green.  А аз като знам някое "суеверие" и като знам, че не съм го спазила почвам да си внушавам глупости  ooooh!.  Та гледам да избягвам... Само едно нещо си спомням - в спалнята не било хубаво да има огледало, особено ако леглото се отразява в него  ooooh! Е, познай дали и в сегашния и в бъдещия апартамент имам такова в спалнята   Embarassed

# 265
Здравейте мили момичета как са сладките бебоци дано да ви слушкат много отбивам се при вас за да се похваля и аз след една година със моята малка принцеса която се роди на 09.03 и си я кръстихме Анна Мария.Пожелавам на всички много здраве и щастие Hug

# 266
Честито, pinit!   bouquet Да ти е жива и здрава малката госпожица! Много да те радва!  Hug

# 267
Pinit, браво, честито Simple Smile Много да ви радва малката бебка и много здраве ви желая!  Hug

# 268
Pinit честито бебче нека много много да ви радва малката госпожица Hug Hug Hug

# 269
  • Някъде на път....
Aquariel, чакам снимките!  Peace
Леле, страхотно ще я наконтите Габка с ЛаРедут-а?   Hug  Роклето на цветенца е много хубаво - зареди ме с пролетно настроение вече!  Peace
pinit, честито! Желая ви много здраве и семейно щастие!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт