Отговори
# 270
Pinit,да ви е жива и здрава малката бебка!Много красиво име сте й дали!Прегръдки от нас Hug Обещай ми понякога да минаваш насам и да показваш снимки на малката!!!Така се зарадвах за вас...гушкай си я,цункай си я...

Тифани,последно реших на самия ден /04.04/ да сме в нас с роднините,а на 06.04 ще се съберем с майките и бебетата да се почерпим!Като братята роми...3 дни яли,пили и се веселили Grinning
Аз пък не помислих за тортата..в смисъл избрах я такава,че децата да не могат да я опитат  Rolling Eyes ще е с много бои,нали шаренка я исках да му направи впечатление на шефа!Гледам вие торти ще правите...еми като можете Grinning

# 271
Пинит, честита рожбичка! Да ти е жива и здрава малката принцеска, много да те радва!  Hug  bouquet

Само едно нещо си спомням - в спалнята не било хубаво да има огледало, особено ако леглото се отразява в него  ooooh! Е, познай дали и в сегашния и в бъдещия апартамент имам такова в спалнята   Embarassed

Тифани, нашия гардероб е точно срещу спалнята и едното крило е огледало! #Crazy Все едно не съм го чела Whistling Mr. Green
Мерси за рецептата!  bouquet

# 272
Пинит честита ви рожба- да ви е жива и здрава и много да ви радва! Виждам на снимката че е много красива и името и е страхотно. Благодаря ти че сподели с нас радостта си, ще чакаме снимки на малката  Hug Hug Hug

# 273
pinit, мила, прекрасна новина! Да ви е жива и здрава, да ви носи много радост Simple Smile  Hug Hug Hug

Аз да ви се поизфукам, Аси днес направи първите си самостоятелни крачки  Heart Eyes

# 274
  • Временно
pinit,честита бебка!!!  bouquet Да ви е жива и здрава!!!Много щастие занапред ви желая!

# 275
Pinit, честито, мила!   bouquet  bouquet  bouquet Да ти е жива и здрава малката кукличка и само радост да ви носи  Hug

# 276
отдавна не съм влизала, но каква хубава новина ме посрещна! пинит - много се зарадвах на хубавите новини около теб. честито бебче! да е много усмихнато и палаво! Grinning

Ава вече стабилно ходи. Особено от няколко дни. До скоро тръгваше на преходи сама, само ако й трябва нещо и с надеждата да се хване някъде за нещо. Сега си щъка където си иска, когато си иска, както си иска Grinning Много е сладко, опасно и забавно Wink

Имахме прощъпулник преди седмица. Ще пусна снимки като ми ги пратят. Хвана звезда Mr. Green Ние с Петар й я сложихме Joy Иначе беше готин купона. Поканихме мн приятели и идеята беше те да носят предметите, от които да избира. Все едно това да е пожеланието им към Ава. Имаше мн и забавни предмети. Ава хвана какво ли не hahaha От архитектка до певица, звезда, любов и тенис - всичко сме покрили Mr. Green

Освен това преди седмица беше болна за 1ви път. Донякъде го свързвам с края на кърменето, ама може и да е съвпадение Rolling Eyes Сополи, кашлица и температура (макс 37.7). Уж нищо фатално, ама яко се шашнахме с Петар Shocked Много гадно е да е болно детенце Cry

Сега всичко е 6 при нас, аз се лекувам, каня се да се връщам на работа след 2 седмици, през юни сме в Барселона за 1 семица - йей!

целувки!!!

# 277
  • Бургас
Добро утро Hug
Пинит, честита ви рожбичка   bouquet Жива и здрава да е и много да ви радва Heart Eyes
Танцен, Верчо, браво на Аси и Ава  smile3501
Аз окончателно реших тортата за бебешкото парти да си я правя вкъщи - само още не съм решила кремът какъв да е. Двоумя се между крем-сирене и заквасена сметана или обикновен млечен крем "Ванилия" от нишесте, за да е без яйца newsm78 За визията горе-долу имам някакви идеи, да видим как ще ги реализирам Crazy
Вчера бяхме на разходка и разглеждахме в една сладкарница каталози с торти за партито с роднините. Предложиха ми да им занеса снимка на детето и да направят торта отгоре с личицето на Дима Rolling Eyes Това били едни от най-желаните торти от майките. Само на мен ли ми е гадно, че трябва да режа с нож лицето на детето си, или съм сбъркана нещо Shocked newsm78
Дима вчера пак направи няколко крачки, но определено е случайност нейното и май прощъпулника ще го отлагам за след РД.
Акварелче, страхотни са рокличките Peace Ноооо, няма да се измъкнеш толкова лесно от мен Mr. Green, искам да видя и дивана, че нали и аз съм на вълна мебели. Вчера и ние ходихме в Арон, но да оглеждаме за порт манто и за секция. За съжаление нямаше нищо подходящо за нас, иначе цените бяха добри.
Пожелавам ви приятна разходка днес, дават го хубаво времето, аз си чакам сестричката да дойде да си вземе поръчаните за щерка си дрешки от Редута Laughing

# 278
  • Popovo
Пинит, честита рожба   bouquet Много усмивки и радост ви желая!

# 279
  • Добрич
Добро утро!

Влизам да ви се похвалим,че вече сме добре.Последен ден на антибиотик,но вече си имам стария Борко Heart Eyes

Пинит,много се радвам за вас,да ви е живо и здраво детенцето!

# 280
Pinit, честита рожба, честито изстрадано щастие!

Да расте здрава и щастлива Анна-Мария и много да ви радва!

# 281
Благодаря ви момичета от все сърце  Hug за милите пожелания.Желая на всички един прекрасен ден

# 282
Здравейте мами,
Нана, браво за Борко, че е вече добре Simple Smile
Танцен, честито ви прохождане Simple Smile сега - прощапулник Simple Smile
Акварел, само аз не мога да разгледам роклите..не ми се отварят Thinking а незнам защо..
Ние също сме резервирали клубче за РД, поръчахме торта с героите на Мечо Пух, и разни хапки взехме, сега ще й купя рокличка Simple Smile А с родата вкъщи, но има време да се организира Simple Smile

# 283
  • Варна
pinit Честита рожба, мила! Да расте здрава, весела и щастлива!  Hug  Heart Eyes Целувки и от нас  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Tiffany купувам зеленчуци и се надявам да не са бъкани с нитрати.   Praynig Нали най-много нитрати има в листните зеленчуци и тиквичките, за домати и краставици не си спомням да са казвали, че има проблем.

vercho, tanzen Честито прохождане на Аси и Ава! Леко и безаварийно ходене  Hug

Голди и аз това със снимките на децата върху тортите не го възприемам  Shocked

торта няма да давам на Невена, защото тя не яде нито белтък, нито прясно мляко. Освен да й направя малка тортичка с обикновени бисквити и кисело мляко.  newsm78

Нана и Борко честит ти нов аватар. Дано да няма повече разболявания.  Peace

# 284
Добро утро !!!

Вчера правихме прощъпулник. Наш Косьо хвана черпака - аз викам - Ще стане известен готвач , а мъжа ми вика - Не ,ще яде като баща си  Joy Joy Joy Толкова много неща бяхме наредили , а той това си взе и не го пусна един час. А иначе , толкова послушен не е бил никога. Сигурно се шашна от толкова много хора- 9 възрастни и 7 деца.

pinit , честито !! Да ти живо и здраво детенцето , много да те радва и много да се гордееш с него   bouquet  bouquet  bouquet

И ние рождения ден ще го празнуваме вкъщи на 2 пъти- с родата и с приятелите.

Общи условия

Активация на акаунт