Май-чета и Май-ки (4)

• 10 629
  • 304
  •   1
Отговори
# 285
Вас не спи на възглавница. Май трябва да купуваме вече, а? Thinking

# 286
Мая спи на малка, доста ниска (2/2.5 см), твърда възглавница, имам 2 такива в комплект с матрачето. Сложих я в началото на есента, ако добре си спомням.. не че тя спеше с главичка върху нея тогава Wink

# 287
  • Перник
аз чета, чета, чета, и се чудя кой луд потребител ще има търпението да се запознае и после да запамети 180 страници ръководство за това как да щрака с фотоапарата си  newsm78

Aз, аз  Mr. Green

# 288
  • България
Мая две вечери ми вдига висока Т , без никакви други симптоми.  ЗА пръв път ми се случва. Дори имам едно шишенце с Панадол , което си е от раждането й, та от него и давах . Сега е добре няма Т.  Последните 2 кучески здраво са наболи , а и 2 от последните кътници ( амам те са така от няколко месеца)  Та, искам да кажа дали може да е от зъбите???  досега честно казано мноо, много не ми се вярваше , защото при другите зъби не е имало такпова нещо, а за мрънкането , тя по принцип обича да си мрънка , та и това не можех да определя кога е от зъб и кога просто така Simple Smile Ама наистина няколко вечери ревеше повече от обикновено.
Последната ваксина я сложихме преди 1 седмица. Казаха ,ч е реакции може да има 3, 4 дена. Дали е възможно да е пък от ваксината  newsm78

# 289
Рени, не вярвам да е от ваксината, досега щеше да е вдигнала отдавна Т, по скоро е от зъбите, мойта кака вадеше зъби много лесно, но на кучешките точно и Т вдига и незнам си какво, за няколко дни всичко отшумя Hug
Дано по-бързо мине всичко Hug

# 290
Мила вдига температура преди да избие зъбче, така че напълно е възможно и при вас да е така. Хайде скоро да се похвалиш с пълен комплект Peace

# 291
Рени27,мисля,че е възможно.Мойто момиченце вдигна няколко пъти температура,когато и излизаха кучешките(въпреки,че личната и докторка каза точно обратното),нямаше никакви др.симптоми,и след като пробиха Т изчезна.Дано да е така и всичко да е наред! Hug
ПСМ,СветлаК-да ви е честито!!!Безпроблемно и спокойно да протече всичко,и да се родят чудесни дечица!!!
Ние специална възглавница не ползваме.Иска да ляга на тези,с които ние спим и сме и дали една.Но това-отскоро.Май и ние трябва да купуваме... ThinkingАз пък исках да ви питам не махнахте ли вече решетките от легълцата на децата?И как им се отрази?
А за оставянето на децата сами вкъщи(макар,че трябваше да я приключим темата)-и аз съм против.Но исках друго да ви разкажа.Имах съседка,която имаше дете на 1.7-1.8г.и беше бременна в 8мия мес.Излязла от хола(хол и кухня в 1) за малко и малкият заключил вратата.Каза,че направо се е побъркала-тел.и бил вътре,малкият въобще не искал да отваря,тя само през ключалката гледала...Накрая мислела да се качва на стълба(живеят в къща) и да опита да влиза през прозореца,но имаше помощничка и тя дошла,та звъннала на мъжа си..Та-не дай боже...

# 292
  • София
аз чета, чета, чета, и се чудя кой луд потребител ще има търпението да се запознае и после да запамети 180 страници ръководство за това как да щрака с фотоапарата си  newsm78

Aз, аз  Mr. Green

Или съм затъпяла или съм изпуснала нещо от темата, за какво иде реч  Embarassed

# 293
За един ден колко много сте изписали.
PSM честито .Лека и безпроблемна бременност.
Като заговорихте за ортопед.Смятате ли ,че е късно да заведа малката на такъв? До сега не съм я водила.Като беше малко бебе питах личната и тя каза , че нямало нужда и ако има тя щяла да ми каже.Но понеже съм си паника ми се иска да я заведа.Може ли да я заведа просто така - профилактично.Все пак си плащам.
За оставянето сами.Големя съм го оставяла , но само за да сляза до магазина за две три мин.Като Никол е с мен.Магазина е на две крачки, излизам от нас и влизам в него.А на Любо оставям единия телефон и ключ и го заключвам.В асансьора не влизам , ами ако спре изведнъж..... За къпането къпя се и като съм сама с Никол, но на отворено врата, обикновено тя стои на врата и се забавлява с някоя играчка.Но и друг вариант съм пробвала пълня и коритото с вода и до като се къпя  и тя се плиска във водата, при мен в банята.

# 294
  • България
Krisis, Разбира се , че можеш да я заведеш като си платиш прегледа. Нашата педиатърка също не искаше да ни дава направление за ортопед щото нямало нужда, но аз настоях след като проходи и ми даде  Peace

# 295
Лека бременност и здрави и хубави бебчета на бъдещите мами!
Митето още спи на бебешката си възглавница, малка, ниска и мека. И аз мисля, че е време да му я сменя, та се чудя каква да му взема.

# 296
Krisis,ти изобщо ли не си я водила досега?Не слушайте педиатрите си скрънзят се за направления! #Cussing outТо и без това само в Г.Баня важат,а във ВМА прегледа е 20 лв.Аз зная, че първия преглед е около 40 ден и втория,след като детето стабилно проходи,третия е около 4 годинка/за плоскостъпие/.Драганов каза, че предпочита да види профилактично  детето есенно време, защото лятото детето е тичало и било с по-леки обувки.Така че има време! Hug

# 297
...Или съм затъпяла или съм изпуснала нещо от темата, за какво иде реч  Embarassed
редактор съм натехнически текстове. и в последата седмица-две чета в умопомрачение едни ръководства за фотоапарати от х 170-180 страници. чета, и се дивя кой потребител ще има търпението да направи същото. имало кой значи - светлето  Mr. Green за себа си лично мога да кажа, че все още не знам къде е функцията за размразяване на 'новата' ни микровълнова, която всъщност скоро ще направи 5 месеца - то копчета, то бутони, то врътки - ужасТ   ooooh!

# 298
Или пък другия вариант, купихме си тел.апарат 2 слушалки и така и не прочетохме инструкцията /немски/ и точно от фирмата ми пратиха превод иии.. Алек изхвърлил в коша едната слушалка #Crazy.Е имам си ги инструкциите,ама и втората слушалка отиде при братчето си в кофите на Титан,Волф или..... Mr. Green

# 299
  • България
 ooooh! ама сте се посмяли за моя сметка, е изяла съм някоя буквичка в бързината.... Grinning
Коко винаги пък си е спал на възглавница - ултра тънка, колкото да има нещо на което да се облече калъфка.
Обикновенно чета такива указания - за ули и други уреди - за приспиване, та и на мен ми се случва да се зачета в такива текстове.... ама за приспиване  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт