Първокласници (n-та тема)

• 31 656
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
  • Linz
Благодаря ви Hug
Ками, имам вродена аномалия на детеродните органи. След изследвания ми казаха, че и инвитро няма да помогне, защото с тази матка не бих могла да износя бебе. А аз толкова мечтаех за детенце... След една неуспешна бременност мечтата ми се изпълни. По време на секциото доцентът- специалист по патологични бременности, все повтаряше "това е чудо... невероятно е...". Александра се роди точно 2 кг. и беше наистина едно невероятно красиво бебе (за разлика от сестра си).
Между другото забременях и износих съвсем нормално (и то 2 пъти), за това човек не трябва никога да се отказва от мечите си!

# 106
  • София
РЕНИ,честит празник  bouquetНека в живота ви и този на Александра да продължават да се случват чудеса!

# 107
  • София
Рени,честит празник  bouquet

# 108
# 109

Честит рожден ден на Александра! Рени, да ти е здрава, послушна и да се гордеете с нея! А за теб  Hug Ти си майка героиня. Повярвала си в чудото и то се е случило...2 пъти Wink

---------------------------
Днес времето тук е дъждовно и много нрачно Rolling Eyes Жалко
Няма да е толкова приятна разходката в Морската градина. Дано представлението да им хареса на децата.

# 110
  • No Line On The Horizon
Рени, да ви е жива и здрава и много да ви радва!

# 111
  • София
Рени да ти е живо и здраво малкото пораснало чудо   bouquet

Знаток, срещата остава за другата седмица. След сряда може би ще се знае какво й има на Дияна. Днес правихме гърлен секрет в Цибалаб, само срещу 32лв.

# 112
РЕНИ ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

НЕ ВЯРВАЙ В ЧУДЕСА
РАЗЧИТАЙ НА ТЯХ

Много се радвам за теб и чудният ти свят.

Галя днес не ходи на училище. Снощи се притесни, че можело да е сама в училището, защото госпожата разрешила
да не ходят днес. И аз я освободих.

# 113
здравейте
Рени,честит празник!!!!Да ти е жива и здрава!!!!!

Габи поиска да ходи на училище ,театър щели да имат
батко й обаче си остана в къщи

# 114
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКСАНДРА!
ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА ИЗПЪЛВА ЖИВОТА ВИ С ЧУДЕСА!

# 115
Честит рожден дена Александра!Да расте весело, здраво и щастливо дете!

и за мама

# 116
  • София,
РЕНИ ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ПОРАСНАЛОТО ЧУДО АЛЕКСАНДРА И САМО ЧУДЕСА В ЖИВОТА И НА НЕЯ ДА СЕ СЛУЧВАТ! МНОГО ЗДРАВЕ!

# 117
Здравейте, мили мами на първокласници!
Аз съм бъдеща мама на първокласник. Моето момченце на есен ще е ученик. Той обаче е от следващия набор, 2003, ще бъде на 6 и половина. Моля мамите на дечицата, които са тръгнали на училище с предишния набор, да споделят впечатления. Как се справиха децата ви? Някакви препоръки! Много ще съм ви задължена. Може и на лични, ако прецените, че ще натежи в темичката ви.  Hug

# 118
  • нейде там, където ....
Рени, да ви е жива и здрава Александра! Много да ви радва и животът ви все така да е изпълнен с чудеса!

Днес си направихме една разходка, връщаме се с 10 (десет) блокчета за рисуване, 2 комплекта пастели и водни бои и голям списък с желания за рождения ден.

# 119
  • Ланкър, планините Овнерог
Рени, да ви е жива и здрава Александра! Много да ви радва и животът ви все така да е изпълнен с чудеса!

Днес си направихме една разходка, връщаме се с 10 (десет) блокчета за рисуване, 2 комплекта пастели и водни бои и голям списък с желания за рождения ден.

Ама той кога е? Вие уж на сладкарница тръгнахте, а къде сте стигнали  Grinning

Рени, да ви е живо и здраво чудото! Добре да си го гледате още дълго време (има-няма поне още 15г, докато дойде някой пущурак и ви я отмъкне)

Общи условия

Активация на акаунт