Мис България 2009 по Нова-гледате ли?

• 39 441
  • 468
  •   1
Отговори
# 435
Аз пък съм късоглед и пея в хора  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

На ви  Mr. Green Mr. Green
кво беше "може да съм грозен, но за сметка на това съм тъп " Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue

# 436
Я вижте какво ми попадна ....  Mr. Green Mr. Green

За какво ли ми напомня  Thinking Thinking

Превод: Две висши образования,  тесен профил  и широка специалност  Joy Joy Joy

# 437
http://www.vbox7.com/play:1a28e5d6

Казва много ‘интересни’ неща но според мен култовата фраза  е:
40% от Българите ....... около 100 000 души
Значи всички българи са около 250 000
Малиии !!!  hahaha hahaha hahaha

тя имаше предвид от гласуващите. Не е чак толкова тъпа, де!
Едва ли не е "чак" толкоз тъпа, иначе при тези 2 виШи, дето постоянно ни навира в очите и ушите, щеше да се стреми към максимална прецизност на изказа си и да каже " от гласувалите" българи, но тя явно е доста тъпо парче и разчита само на евтини, селски тарикатлъци, за да шантажира - просто съди по себе си, че щом тя е тъпа, значи и другите са --> лесно ще й се вържат.
И аз имам две висши, не ми завиждай, моля  Mr. Green Mr. Green.
Аз я разбрах какво каза, а, че всеки може да се заяжда и да е буквояд, е повече от ясно. Момичето наистина НЕ Е  тъпо, макар да е неприятно и да не е хубаво. Също така се дразня като почнаха с коментарите "Ама тя не знае кога сме с еприсъединили към европейския съюз". Не е така - знаеше, просто не й беше приятно да й задават подобни тъпи въпроси. Но вие си изопачавайте, щом това ви оправя настроението.
П.С. и аз не я харесвам, ама се дразня на неточности.

Не знам, дали я харесваш или не, но определено не съм визирала теб с моя коментар. Пояснявам го, защото при две последователни изречения, започващи с "АЗ", създаваш впечатление, че си еманация на Вселената, или поне на форума, а то не е така. Ако ти си разбрала, то другите може да не са. А дори и да са разбрали, важно е ТЯ - МИС БГ 09, да разбере, т.е. да й се каже 1:1, това е основен похват в боренето на простотията.
Колкото до незнанието й за датата на членство в ЕС - едва ли е очаквала, да я питат с какъв номер червило е в момента (доколкото знам, М.Цветков не е гей), а пък да правиш чупки пред Милен Цветков е доста тъп ход, просто защото той е босът на предаването. И тя отново е имала глупостта да не прецени правилно, явно го е смятала за някой от онези 100000 българи... Не ми се мисли, какво щеше да е, ако беше му признала, че не й е приятно...
Въобще, откъдето и да я погледнеш тя е тъпа (освен грозна, антиженствена, лишена от чар, със застаряла визия, нагла, егоистична), и постъпките й във ВБ само потвърдиха това, особено излизането й.

# 438
Да ви кажа като че ли най-дразнещото в нея освен наглостта разбира се, е отбранителното й поведение във всяко едно предаване. ВИП-а естествено беше върха. Култовите й фрази вечно са - аз ако исках да доказвам това щях да се явя едикъде си - и за образованието при Милен го каза, и за конкурса за мис ВИП брадър го каза. Демек - това са никакви работи какво я занимавате - тя е мис Б-я - не й трябва мис ВИП да е, и има 2 висши - не й трябва да се доказва при Милен. Хубаво, ама прояви малко уважение към организаторите на това предаване. Като видиш, че тръгват с подигравка има си други начини да помолиш да не се бъзикат с теб, щото сега още повече провокира да я нападат и да й гледат сеира. Какво ме интересува мен каузата й за дивите животни, като гледам как се отнесе за каузата за децата - някви деца й ходят по главата и не я оставят да учи - представете си, при такова изказване какво й е отношението към онези, другите деца, дето не са изкъпанки и чистички и не живеят добре като тези дето й ходят по главата... Ми нагла егоистка е. Титлата Мис България изисква съвсем друго отношение към тези неща! Миските се занимават изключително много с благотворителност...

# 439
# 440
Във всяко интервю, което дава не спря да говори за тия 40%.   Tired
Уникално тъпа овца!!!  ooooh!

# 441
  • София
Евала за самочувствието и самообладанието. Не пада по гръб.
Все повече ми харесва  Peace

Да, ужасно си слага червилото. Иска и се да има по-големи устни.

# 442
Е, май няма шансове да и свалят коронато от празната главица Twisted Evil Ама и ние сме шматки- продължаваме да пишем за нея Tired

# 443
Да ви кажа като че ли най-дразнещото в нея освен наглостта разбира се, е отбранителното й поведение във всяко едно предаване. ВИП-а естествено беше върха. Култовите й фрази вечно са - аз ако исках да доказвам това щях да се явя едикъде си - и за образованието при Милен го каза, и за конкурса за мис ВИП брадър го каза. Демек - това са никакви работи какво я занимавате - тя е мис Б-я - не й трябва мис ВИП да е, и има 2 висши - не й трябва да се доказва при Милен. Хубаво, ама прояви малко уважение към организаторите на това предаване. Като видиш, че тръгват с подигравка има си други начини да помолиш да не се бъзикат с теб, щото сега още повече провокира да я нападат и да й гледат сеира. Какво ме интересува мен каузата й за дивите животни, като гледам как се отнесе за каузата за децата - някви деца й ходят по главата и не я оставят да учи - представете си, при такова изказване какво й е отношението към онези, другите деца, дето не са изкъпанки и чистички и не живеят добре като тези дето й ходят по главата... Ми нагла егоистка е. Титлата Мис България изисква съвсем друго отношение към тези неща! Миските се занимават изключително много с благотворителност...
Много съм съгласна именно с твоя пост. Мен най- лошо впечатление ми направи това, че се държеше на нож с хора, които бяха първоначално много добронамерени към нея. Изкара, че Ивайла се е заяждала с нея от самот начало, а това изобщо не беше така. После злобно започна да омаловажава разни мисии, наричайки "Мис Къща" "Мис по Пижами".  Относно Милен Цветков, и на мен би ми било обидно ако ме попитат кога сме се присъединили към Европейския или каква е разликата между хипотенуза и медуза Simple Smile)) Но според мен вината не е на миската. Първло регламентът на избиране на мис е страшно тъп- какви са тия смси? Второ, изискването  да пъхнат мис България в Биг Брадър е доста кофти - това не е предаване, от което човек излиза много харесван като цяло и така допълнително й оронват престижа и имиджа. Но тя мноого помогна с държанието си. 

# 444
  • Варна/Лондон
И 5 виши да има ,то си личи ,че не е ерудирана. Ако я попитаме колко книги е прочела ,ще говори за учебниците -това са книги....жалко ,защото тя не е умна ,тя е учила,зубрила и е скучна ....дано стане велик учен ,тогава няма да й се налага да говори нормално със себеподобните си. Wink

# 445
Помните ли годината, в която Ивайла Бакалова стана Мис България? Вестниците писаха 5 дни преди събитието, че ще е тя, а мненията за нея бяха, че е грозна, грозна, грозна, черна и ужасна. Освен това, доколкото си спомням, тя имаше и говорен дефект и с нея здраво поработиха логопеди. Мис България не можеше да говори български, какво остава за английски, възмутени бяхме всички!

Но си поноси короната момичето, попътува по света, находи се по скъпи ресторанти, намери си богати мъже, взе си апартамент, роди си дете, започна някакъв бизнес, мотае се из медиите, влезе във ВБ и си пие минералната вода със Емо, Гала и Софи, а ние бяхме толкова възмутени навремето...

С влизането си във ВБ на новата Мис й беше даден големия шанс да ни спечели поне със сърдечност и топлина, но тя го пропиля. Сега ще гледаме какво ще стане с нея. Най-вероятно ще си поноси короната, ще попътува по света, ще се находи по скъпи ресторанти, ще си намери богати мъже, ще си роди дете, ще започне някакъв бизнес, ще се мотае из медиите, ще влезе в "Минута е много" да демонстрира знание и ще си пие минералната вода с кеф, че ние сме били тъй възмутени навремето заради нея, а я погледнете настоящата!

Ако е истина, че татко й седи зад всичко това, то тогава само можем да си пожелаем всички да сме като него: родители, които могат да дадат на децата си и невъзможното. Само да можем да го дадем, но да не се налага! А тя да е жива и здрава, да се отпусне скоро и да ни представи достойно на Мис Свят.

# 446
О, в заблуда си. Ивайла си ходеше по скъпите ресторанти, с богатите мъже далеч преди да си сложи короната.  Naughty Тя е една от най-успешните миски.

# 447
О, в заблуда си. Ивайла си ходеше по скъпите ресторанти, с богатите мъже далеч преди да си сложи короната. 

Тя затова я и сложи, т.е. сложиха и я Peace От малка си ходеше с доста по-възрастни богати мъже. Когато я видяхме на конкурса Мис Бг, всички бяхме сигурни, че ще спечели. Чудехме се само с какво ги е запленила тия баровци, защото видът и беше на мускурливо циганче.  Сега като я гледам каква амбициозност и хъс за победа има ми става ясно. Страхотна воля да е първа има, за което шапка и свалям - не всеки го може. Знае какво иска и как да го постигне без да се церемони.

# 448
здравейте момичета, днес ми попадна снимка на едно мнооого красиво момиче, което (лично мнение) би било страхотна мис България. стискам и палци поне да е мис ю ес ей  Grinning
http://www.missutahusa.com/miss/

# 449
  • Варна
На мен пък Ивайла много ми харесва. Не ме интересува личният и живот, говоря чисто визуално, че ми е симпатична. И си спомням тогавашния конкурс, гледах го по ТВ и исках тя да спечели. И други познавам на същото мнение. А това, че се е знаело предварително съм го пропуснала. Значи все пак е имало хора, които са я харесвали тогава, за разлика от сегашната.

Общи условия

Активация на акаунт