ПЛЕВЕН - 87

• 18 856
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
  • плевен
Вярно е че боледуват, едни по-често други по-рядко. Момченцето на една приятелка не ходи на ясла а се разболява много по-често от Марио. Така че това с болестите е много относително.

# 106
След малко ще се обадя, ако искат капаро по някое време ще гледам да прескоча да оставя. ))

cveteto_2009, аз вече съм на работа, а Калина я гледа баба и, баща и. Но моята работа не е 8часова.

Хахаха, сега звънях до пицарията.....като споменах за маса за 20човека.....и от среща само получих - "Колкооо"...)))))
Помолиха да се обадя след 16.30ч, но до тогава мисля да съм отишла направо на място и ако искат капаро да оставя. )

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 10:04 от Mirama

# 107
Момичета, мен ме имайте предвид за резервите, защото, както вече писах, ще дойда, ако Митака е добре. Надявам се да се пооправи, днес още не е повръщал и не е вдигал Т, но денят предстои. Crazy Лоша работа са тия болести. А толкова се радвах, че тази зима я изкарахме без АБ.

# 108
Хахаха, сега звънях до пицарията.....като споменах за маса за 20човека.....и от среща само получих - "Колкооо"...)))))
Помолиха да се обадя след 16.30ч, но до тогава мисля да съм отишла направо на място и ако искат капаро да оставя. )

Какво, проблем ли има  newsm78   Нали е през седмицата, нямат чак толкова хора. Мини да се разберете   Simple Smile

# 109

Какво, проблем ли има  newsm78   Нали е през седмицата, нямат чак толкова хора. Мини да се разберете   Simple Smile

Не, не, няма проблем, но просто момчето беше сервитьор и помоли да се обадя след 16.30ч, за да не объркал нещо. Ще мина след 13ч като свърша работа.

# 110
  • Плевен
И аз ще се включа в срещата, но само не знам в колко часа ще дойда,че нали се приспиваме.

# 111
Здравийте момичета какво време е навън баба Марта се е разсърдила Mr. Green
За срещата- ще си призная,че малко ме е срам познавам само Атракция и то защото бяхме съседки когато бяхме моми,но както и да е имам огромно желание да дойда,но къпем Марио към 20:00 часа после папка и се приспиваме,докато дойда ще трябва да си тръгна,надявам се,че следващия път ще е,весело изкарване  Hug

# 112
Ето за Шоуто на Слави Историческия музей http://www.plevenlive.com/region/p3_974_0.html
Аз вчера прекарах там много приятни два часа, Ели поспа, успях да засека и разхождащата се Петя и да побъбрим, почетох женско списание
По едно време почти бях задрямала на една пейка, после като се огледах видях, че съм под един счупен клон, който като нищо можеше да ми падне на главата, също и върху количката

# 113
Атракция,видях,че вашето тържество е днес.Всяка група в различен ден ли си прави нейното? Аз мислех,че събират всички ,но сигурно е логично да са разделени.Ние сме в четвъртък. Тогава ще реват по-скоро малките,отколкото аз Simple SmileЕдва ли ще се отлепят от мен.
И да ви питам - ако нямате кола как водите децата на ясла в такова дъждовно време? Добре че днес баща им си беше в нас,но ако го нямаше трябваше да ги оставя у дома. Ще ходя да им търся някъде дъждобрани,че друг вариант не виждам.Чадър не могат да носят още,а аз не мога да ги взема двамата на ръце и да ги крия . Абе шантава рабта. А и коичка нямаме.
ЗА срещат пак да потвърдя,че съм насреща. Peace

# 114
  • София
Джина,моите отдавна държат чадъри,но пак смятам да им купя дъждобрани.Казаха ми,че в Джъмбо имало много хубави по около 5лв,ще им купя.Като са с чадъри и съвсем лек вятър да духа,те не могат да си ги удържат.

# 115
Ей,Валенце,ако ходиш и намериш би ли ми взела и на мен,ако не те затруднява?
Аз мислех да търся в Манията,там съм срещала.Иначе си харесах един в ибея,ама 20 лв. Да дам 40 лв. за дъждобрани няма как да стане.

# 116
  • София
Добре,Джина!Ние се очертава да идваме до Плевен на 20,дотогава ще гледам да отидем и да вземем.Ще ти звънна и по тел като идем.

# 117
Момичета, в Кантоната само на втория етаж може да се наврем нормално. Веднъж бяхме там около 12 човека, бяха ни сложили на една маса квадратна, която е точно до вратата на първия етаж вдясно и беше не много приятно, а други големи маси там няма. Дано съберат 2-3 маси на горния етаж, иначе е абсурд да седнем заедно.

# 118
Ами за миналия 8-и март нали пак бяхме там,на 2-ч етаж,пак толкова бяхме горе долу. Е ,вярно,че едната половина не може да контактува с другата,но то където и да отидем ще е така.
Валенце,благодаря ти! Само да те питам - такива прозрачни ли са? Имат ли някакъв цвят? И за размерите - по големички,като за Мими примерно.

# 119
  • София
Ми Джина аз не съм ги виждала,но моята приятелка ми каза,че е купила от там за детето си преди време и ее много доволна.Спомена ми нещо май,че са шаренки-за момичета и за момчета.Аз като ида на място ще ги се обадя и ще преценим.

Общи условия

Активация на акаунт