"Европейско кенгуру"

• 155 526
  • 626
  •   1
Отговори
# 405
map_n, благодаря и аз . Остава математикът да си прибере и да сверим нашите отговори.

# 406
Благодарности за отговорите и от нас! Спестиха ни повторното  решаване. За съжаление този път синковеца е здраво под чертата - 8 грешни и една нерешена. Радост, браво на детето!

Последна редакция: сб, 20 мар 2010, 14:51 от Анонимен

# 407
  • Бургас
Дидева,    Hug.
Скоро Гери разглеждаше сайта. Не че търси допълнителни задачи за решаване  Crazy, защото на тях всичко им се дава разпечатано в час, за домашна или на допълнителната школа. Но коментирахме труда, желанието и усилията да обединиш всичко, което имаш и да го синтезираш, за да може да е в полза на много хора. Мерси!

А тя е много доволна, че ще ходи на втори кръг в София, че след Зимните в Русе, бая се застояха в Бургас  Joy

# 408
  • Варна
Радост, браво на дъщеря ти!  Hug

Аз заведох и двете си момчета, второкласника болен с температура и естествено се е представил доста слабо, чак ме е яд, че не го оставих у дома.
Петокласникът както винаги е с 1 задача по-малко от необходимия брой за 2ри кръг - има 115 т. (в 3 клас имаше 100, в 4 - 105 т.). Доволна съм от представянето му.  Peace

# 409
Благодаря и аз за отговорите. Моят третокласник също се е затруднил с решенията.

# 410
  • София
Благодаря за отговорите.
 Синът ми 4 клас има само 1 сгрешена задача.

# 411
http://www.smb-ruse.com/materials/klasirane_EK10.html
Възползвах се от информацията в " съседната" тема.  Simple Smile

# 412
Знаете ли кога ще обявят класирането във Варна?

# 413
При нас положението също не е добро, но отново са решени всички по-трудни задачи след 16, а преди това пак недочетени условия.

# 414
  • София
Нашите сгрешени задачи първоначално бяха 6, след това се оказаха 9. Не е блестящо, но ще видим къде сме на общият фон.

# 415
Нашите сгрешени задачи първоначално бяха 6, след това се оказаха 9. Не е блестящо, но ще видим къде сме на общият фон.
Точно до нас сте!  HugПратиха ми габровското класиране. Макси е четвърти с този калпав резултат. Първото детенце е със 105 точки.

# 416
Oт нас - успех на всички! Болни сме и не участвахме днес!

# 417
Някой знае ли колко точки са нужни за да се премине към следващия кръг на Кенгурото?

Последна редакция: сб, 20 мар 2010, 22:29 от VAVA

# 418
  • Варна
80% за по-ниския клас в групата и 90% за по-високия клас

# 419

Общи условия

Активация на акаунт