"Европейско кенгуру"

• 155 450
  • 626
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Сайта на РИО - София не се зарежда.
Ако някой е свалил резултатите, моля да ги публикува тук!

# 511
Сайта на РИО - София не се зарежда.
Ако някой е свалил резултатите, моля да ги публикува тук!
При мен резултатите се свалят без проблем.

# 512
  • София
Опитах с различни браузери да отворя сайта, но при мен не само файла с резултатите не се отваря, а и целият сайт на РИО - София.
Опитах през гъугъла, но пак ми казва, че страницата не може да бъде намерена.

# 513
Опитах с различни браузери да отворя сайта, но при мен не само файла с резултатите не се отваря, а и целият сайт на РИО - София.
Опитах през гъугъла, но пак ми казва, че страницата не може да бъде намерена.
Изпратих ти ги на пощата току - що! Дано резултатите да те зарадват! Весели празници!  bouquet

# 514
  • София
Благодаря!
 Hug

# 515
Моят второкласник има 60 т. (втори в училището, доколкото видях  bowuu). Сгрешил е лесни задачи, като например първата  Laughing Засега не губи ентусиазма си за решаване на задачи, което е по-важно.
Поздравления за първенците! Браво!

# 516
  • Sofia
Моля, препоръчайте ми сборник или сайт, откъдето мога да сваля подобни задачи за упражнение.
Дъщеря ми е втори клас. На това състезание има 45 т. - най-много в училището и, но пък в къщи реши още поне шест задачи. Трябва им тренинг на по-малките, пък и искам да я поощря в тази насока.

# 517
Виж тази тема и линковете в нея.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=454049.0
Вземете "Математическа читанка" и книжката на "Регалия" със задачи от състезания.
Можеш да потърсиш в книжарниците за тях или в електронните такива- също ги има и ги доставят за дни.

# 518
Здравейте!
Браво на всички математици!
Някой знае ли кога е Националния кръг? От нашето училище нищо не казват, а нашият второкласник е класиран...

# 519
5 юни от 11 часа.

# 520
Благодаря, Дидева.
А случайно да знаеш къде ще се провежда и някой свързва ли се с родителите или класният ръководител на детето?

# 521
В сградата на СМГ. Най-добре вие си заведете детето. Там на място ще си платите и таксата за участие. Поне ние така правим.

# 522
Във Варна дали ще награждават децата от това състезание? Немога да открия информация.

# 523
Във Варна дали ще награждават децата от това състезание? Немога да открия информация.

Аз питах в РИО - когато имали дата за награждаване, щели да съобщят ...  Wink
Може би тази учебна година ... ???!!! Wink

# 524
До сега са ни ги давали по училища май към края на годината, специално за Кенгуруто говоря.

Общи условия

Активация на акаунт