"Европейско кенгуру"

• 151 547
  • 626
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
И аз имам такъв спомен (за Варна) - дават им грамоти в училището, в което учат. Peace

# 526
Благодаря! Ще чакаме...че то ако няма грамоти, как ще поощрим децата да ходят по състезания.

# 527
  • София и там където не се пуши
За грамотите си зависи от организацията - по-добре да подсетите самите училища да им направят нещо такова.
На синът ми в училището от 4 до 6 клас нищо не им се даде като награда, чак в 7 без предупреждение наведнъх са събрали цялото училище в двора и са раздавали награди и грамоти за всички деца и класове.

# 528
Миналата година дъщеря ми получи грамотата си при завършването на учебната година.
А след излизането на резултатите, бяха наградили добре представилите се със списания.
Сега нямаше списания, ще видим дали ще има и грамота. Но дъщеря ми беше много щастлива, защото разни учителки я прегръщали и и се радвали по коридорите на училището, което също си е стимул.

# 529
  • Sofia
А на нашите две деца от класа с най-много точки стимулът им беше по една шестица. Laughing

# 530
Никъде не намерих кои деца от Варна са класирани за следващия кръг? От другите градове още с класирането имаше информация.  Някой може ли да помогне?

# 531
То във Варна и класиране няма, само резултати. Явно 7лв не са достатъчно, за да оценят труда на децата ни.

# 532
Интересни резултати в Бургас.
До сега от излезлите резултати за страната от 4 клас нямаше максимален резултат /дори и от СМГ/, а в Бургас 3 максимални резултата, всичките от едно и също училище ОУ " Св. Сняз Борис І " ???????  newsm78

Че кое му е толкова интересното? Влез в сайта на училището и виж постиженията на местно и национално ниво по математика на тези деца от години. Аз не виждам нищо странно. Или мислиш, че мозъчният капацитет на страната трябва да е концентриран в София? Там където децата и преподавателите им работят - постигат резултати - просто е! Какво значение има къде учиш? Децата от село тогава да ги изключим по презумпция! Бъдете по внимателни с коментарите - тук четат и деца и се засягат от подозренията на възрастни.

# 533
Че децата може да имат СИП в това училище и добър учител, със също толкова стабилна подготовка. Аз пък дори не забелязвам такива факти. Често намирам за нормално децата от дадено училище да се представят масово добре- въпрос на подготовка, традиции и подход.

# 534
Чакаме националното класиране тази седмица!
Децата са си умни по рождение - просто им трябва подготовка и добър подход.

# 535
На страницата на РИО-Стара Загора е публикуван списъкът с класираните на национален кръг. На печелившите - честито!   bouquet Вероятно скоро ще се появи и на страниците на СМБ и МОМн.

# 536
В колко часа започва националния кръг? В 10:00 или в 11:00? На съобщението пише, че трябва да се явим в 10.00 часа. Понеже не сме от София, искам да си направя сметка за времето - записването и намирането на стаята колко време биха отнели? 10-15 мин?

# 537
Аз знам за 10,00 ч. Питах нашата класна дали училището ще запише синът ми или аз трябва на място да си го запиша. Тя не знаеше. Затова писах мейл до СМБ, но още нямам отговор.

# 538
В заповедта на министъра за провеждане на олимпиади и национални състезания пише, че националният кръг е от 11 часа. Мисля, че на място трябва да се регистрирате, че и май такса някаква да внесете и затова ви викат в 10 часа. Пък и в съобщението пише " класираните да се явят...", а не " начален час на състезанието".

# 539
Благодаря на отзовалите се! Проблемът, когато викат децата по-рано, е че обикновено влизат и седят в стаята 30-40 мин. А ако задачите се забавят малко и ги донесат чак в 11:15?  Все пак са 10-11 годишни деца и им омръзва още преди да са започнали решението на задачите. Обикновено има най-слаби резултати точни в тези случаи.

Общи условия

Активация на акаунт