"Европейско кенгуру"

• 155 497
  • 626
  •   1
Отговори
# 420
80% от максималния достигнат резултат(до тук 105 точки за 3 клас) или от максималните 120 точки?

# 421
# 422
Е, тогава пак няма да ходим. Благодаря ти, Дидева!

# 423
Уточнение какъв процент е нужен за националния кръг.

"За националния кръг се класират учениците, които са в по–горния клас на съответната група и на областния кръг са получили 90% или повече от максималния брой точки в тази група, както и учениците, които са в по–долния клас на съответната група и на областния кръг са получили 85% или повече от максималния брой точки. За участниците на френски език процентите са съответно 75 и 70, а за учениците със специални образователни потребности–65%."

Това го извадих от регламента за учебната 2009/2010 година, публикуван на страницата на МОМН.

# 424
  • София
Дидева, поздравления за доброто представяне на Макси! Четвърто място си е направо супер!  bouquet

# 425
  • Бургас
Дидева, поздравления и от нас, както и на всички други дечица!  bouquet

# 426
   Благодаря ви за милите думи. Поздрави и от мен на всички деца, които са се престрашили да се явят, каквито и да са резултатите им!
   На първа страница на сайта ще слагам линкове към класиранията, които успея да открия. Засега имаме Габрово, Русе, Плевен, Ловеч и Троян.

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 16:01 от Анонимен

# 427
Тук е класирането за Ловеч и Троян:
http://pmg-lovech.com/

# 428
И моят син е разочарован от представянето си на Кенгуруто.  Peace При нас на първо място е едно детенце с 90 точки, всички други са с по-малко. Нещо наистина е затруднило децата тазгодишното състезание.

Честито на всички, които са с хубави резултати и продължават напред  Simple Smile

# 429
И моят син е разочарован от представянето си на Кенгуруто.  Peace При нас на първо място е едно детенце с 90 точки, всички други са с по-малко. Нещо наистина е затруднило децата тазгодишното състезание.

# 430
И моят син е разочарован от представянето си на Кенгуруто.  Peace При нас на първо място е едно детенце с 90 точки, всички други са с по-малко. Нещо наистина е затруднило децата тазгодишното състезание.

Класирането в Русе показва доста високи резултати за 1-4 клас.
За наша радост ние сме първите! Браво на всички деца положили много усилия да се подготвят!  bouquet

# 431
# 432
  • гр.София
Чудя се защо е така кротко в темата Математически турнири,а то...крушката си имала опашка Laughing
Много харесвам това състезание-за мен е празник на математиката!Разбира се,днес се яви на състезанието-има 2-3 грешки Rolling Eyes
Със сигурност отива на следващия кръг,тези дни навярно ще имаме класиране и в София CrazyПри нас нещата винаги трудно се случват...
Много искам да поздравя всички деца,които са се явили на състезанието.И техните майки,които ги подкрепят  bouquet
Математиката е красива наука и много проста за тези,които имат сетива за нея.Нека подкрепим децата-разочарование е коварна дума,по-добре да я избягваме Wink
Диди,теб отново искам специално да те поздравя-много ми напомняш на мен самата:Макси се е справил добре,но щом не е първи-резултатът е "калпав" FlutterСтига де,дълъг път с малки крачки се почва Grinning
Душко,браво на сина ти Hug HugИ стискам палци  за Ямбол следващата седмица.Да си потреперим заедно! Joy Joy Joy

# 433
Радост, браво на дъщеря ти!  Hug

Аз заведох и двете си момчета, второкласника болен с температура и естествено се е представил доста слабо, чак ме е яд, че не го оставих у дома.
Петокласникът както винаги е с 1 задача по-малко от необходимия брой за 2ри кръг - има 115 т. (в 3 клас имаше 100, в 4 - 105 т.). Доволна съм от представянето муPeace

Diana_gr, и ние вървим по вашите стъпки  Wink
Даже ми се струва, че това е най-гадния вариант, защото аха-аха да се класира, ама за малко .... Twisted Evil
И би трябвало да се радваме на нелошия резултат, ама това "за малко" хич не ни удоволетворява  Simple Smile

# 434
  • София
Някой може ли да ми каже от колко часа е започнало Кенгуруто в СМГ? За да знам на моето диване малко или много да му се карам  #Cussing out В 11.40 тържествено ми се обади, че е готов #2gunfire и според него стоял почти до края. И както обикновено "всичко" е решил, но не си е проверил задачите и както обикновено пак ще "подпира" чертата.  Mr. Green Имам чувството, че на състезания по-скоро се състезават кой по-рано да излезе и един като си предаде работата, другите пощръкляват и те да изхвърчат.  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт