LaRedoute.fr - 105 - Всичко за поръчката!

• 123 961
  • 2 256
  •   1
Отговори
# 345
Момичета ако дадена стока е из4ерпана, но пък е заявена предварително от нас какво се случва? Ще я изпратят ли на по-късен етап или просто ще фактурират нещата без нея?
Фактурират нещата без нея , да не говорим, че понякога си седи в сайта стоката, а не я фактурират, щото уж била изчерпана  Confused Но това се случва предимно по намаления.  Възможно е и след като са фактурирали поръчката, да се изчерпи някоя стока, тогава пращат ваучери.

Ех,ч е гадноооо  Confused искам си перденцатааааа eto teziiiii   newsm45 http://www.laredoute.fr/vente-rideau-de-fils-finition-passe-trin … &numberpage=1

# 346
Magnetic - благодаря
аз получих след 10 мин автоматичен отговор
2 седмици ако чакам номера на Ваучера по мейла - та аз през това време няма ли да го получа по пощата?  Rolling Eyes
вчера им писах да ми пратят ваучера по email-a,днес сутринта получих  автомтичен отговор,а преди 1 час получих и номера на самият ваучер.Писах им и за моята поръчка от 14/02/09 и ми отговориха че са я пратили на 02/03/2009 и ако не я получа до 05/04/09 да им пиша пак

# 347
днес получих поръчка от 29.01.
снимки
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=332810&pid=10973828
страшно доволна съм от почти всичко!

ако някой има въпроси за нещо - насреща съм!  Peace

връщам се да ви дочета!

# 348
Момичета след колко време си получавате ваучера по пощата?

# 349
  • София
днес получих поръчка от 29.01.
снимки
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=332810&pid=10973828
страшно доволна съм от почти всичко!
Мъжко-юношеското сако кой размер е? На кой мислиш, че отговаря тук? поръчала съм 180 и имам опасения, че ще е тясно в раменете... newsm78

# 350
Моя крак е доста широк, но обувките ПУМА са ми ОК, по крака- да, но ще се отпуснат идеално според мен. Мекички са и много ми допадат.
От едното колетче явно са ми тАфнали сервиза подарък  Rolling Eyes с червените чинии, толкова го харесах...Ама не ми е пратен лично кода, та...ще си трая. Доволна съм почти от всичко, евтините ботушки леко ми стягат на десния крак. Дали има шанс леко да се отпуснат? Знам, че са изк. кожа, но да питам...Щото инак ще заминават "по направление".
Едно кафяво якенце за Мартин се оказва малко, та ще го продавам. Но снимки по- късно ще дам.

# 351
Magnetic - благодаря
2 седмици ако чакам номера на Ваучера по мейла - та аз през това време няма ли да го получа по пощата?  Rolling Eyes
вчера им писах да ми пратят ваучера по email-a,днес сутринта получих  автомтичен отговор,а преди 1 час получих и номера на самият ваучер.Писах им и за моята поръчка от 14/02/09 и ми отговориха че са я пратили на 02/03/2009 и ако не я получа до 05/04/09 да им пиша пак

На кой адрес им писа за номера на ваучера, че го чакам цяла вечност моя да дойде по пощата и така и не го получих.

# 352
Е тези французи ще ме побъркат. Днес им писах, че не съм си получила една поръчка от края на януари, а те ми пуснаха на всички профили писмо, дали не съм забравила, че ми е пълна кошницата. И всичко това при все че от началото на месеца съм пускала поръчки от всички акаунти и кошниците  без една са празни.   Shocked

# 353
  • София

тези тенджерки дали са тежки? newsm78
моля ако някой вече ги има да каже дали са под 2 кг  Thinking

# 354
Magnetic - благодаря

На кой адрес им писа за номера на ваучера, че го чакам цяла вечност моя да дойде по пощата и така и не го получих.
на адреса от 1-ви пост

# 355
  • София
Magnetic - благодаря

на адреса от 1-ви пост

аз им писах да ми пратят ваучера по email-a, не ми отговориха 4 дена ако изключим автоматичния отговор, писах им отново и след 2-3 часа ми пратиха номера на ваучера

# 356
Приивет от мен.
Да се отчета с две три пристигнали неща (поща малък пакет поръчката е от 01.02)
едното е това:
много ми харесаха
Другите са едни тийн потници ларедут не ги откривам
както беше писала една мацка (не помня коя) са мнооого дълги .... като роклички направо
И една рокля на АВС която замина в продавалника
  bouquet на Алекс за новата темичка
Връщам се 10 стр да ви чета

Последна редакция: пн, 09 мар 2009, 23:59 от anason

# 357
  • София
ДОБРЕ ДЕ - САМО АЗ И БУБОЛЕЧКАТА ЛИ СЕ ВЪЗМУЩАВАМЕ НА ТИЯ В МИТНИЦАТА!!!!!!!!!!!! АМА МОЖЕ ЛИ ТАКОВА НЕЩО !!!!!!!!!!!!!!!  НАЛИ В ПЕТЪК 3 ТИРА предния ден 4 ТИРА и кога ще ги обработят като не работят #Cussing out
ИСКАМ СИ КОЛЕТИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Twisted Evil НА КОГО ДА СЕ ОПЛАЧАААА?????????????

Тировете пристигнаха в Петък,...Събота и Неделя не работят-нали не очаквате за 4-5 часа да обработят всичко Wink Не се ядосвайте , хората работят. Но компютрите са им от миналия век Rolling Eyes не им е лесна работата на жените , а и ние им разказваме играта Blush
Няма да работи само гишето за справка, но ще си получаваме известията от пощата  Peace

# 358
  • София
Момичета ако дадена стока е из4ерпана, но пък е заявена предварително от нас какво се случва? Ще я изпратят ли на по-късен етап или просто ще фактурират нещата без нея?
Фактурират нещата без нея , да не говорим, че понякога си седи в сайта стоката, а не я фактурират, щото уж била изчерпана  Confused Но това се случва предимно по намаления.  Възможно е и след като са фактурирали поръчката, да се изчерпи някоя стока, тогава пращат ваучери.

Ех,ч е гадноооо  Confused искам си перденцатааааа eto teziiiii   newsm45 http://www.laredoute.fr/vente-rideau-de-fils-finition-passe-trin … &numberpage=1

Такива пердета-ресни има в Jumbo мисля, че бяха някъде към 16 лв.

# 359
Зузи ,
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=332810&pid=10973678 - > това е по хубаво от колкото си го представях . Wink
а полата от 2 евро как е ,аз съм си поръчала черна .
моята поръчка е от 30ти .01 да се надяваме че тия дни ше дойде

Общи условия

Активация на акаунт