LaRedoute.fr - 105 - Всичко за поръчката!

• 123 622
  • 2 256
  •   1
Отговори
# 1 245
Tristan77,а от коя дата си взе пратката

# 1 246
Получих от 05.03.2009 г от новата колекция-
http://www.laredoute.fr/vente-short-femme-entrej-7-cm-active-wea … &numberpage=1 - в бяло,размер 38,който се интересума да пита Peace
И аз да питам за панталонките - отговарят ли си на номера и плата тънък ли е?
Предварително благодаря!!  bouquet

# 1 247
Сега звънях на митница и няма за мен нищо.  Sad
Чудя се дали е възможно заради каталога да се бавят тези поръчки.И в двете, които чакам(26.01 , 10.02) съм ползвала кодове, в които го имаше тоя каталиг.Последната ми поръчка от 17.02., нямаше код и дойде още миналата седмица.

# 1 248
И аз искам да помрънкам малко Cry
И аз си чакам поръчка от 15.01  #Cussing out
Но най лошото е че след два пъти писания ето ТУК и нямам никакъв отговор вече 2 седмици. Чета ви чинно и гледам как всички си получавате отговорите за забавени поръчки, само аз обаче нямам такъв!
Явно са ми дали пълен игнор франсетата Close
На кого да пиша,  дайте ми идея...

# 1 249
Tristan77,а от коя дата си взе пратката

Взех си колета от 12,02, предполагам че е пратен по-бързо, защото имаше само 4 артикула и един подарък. Другата ми поръчка е от 10,02, но тя е доста голяма и сигурно повече ще се забави. Доволна съм, все пак дойде за 4 седмици. Като гледам повечето момичета колко много чакат, предполагах че моите ще дойдат в началото на април. Единствено не съм доволна от вида на колета - беше полуразпаднал се. Но нищо, какво да се прави, в бг ги преравят със сигурност!

# 1 250
Според вас от  тези детск … 86;ве

за краче 16см - №26 ли трябва да поръчам?
Благодаря.

# 1 251
Получих от 05.03.2009 г от новата колекция-
http://www.laredoute.fr/vente-short-femme-entrej-7-cm-active-wea … &numberpage=1 - в бяло,размер 38,който се интересума да пита Peace
И аз да питам за панталонките - отговарят ли си на номера и плата тънък ли е?
Предварително благодаря!!  bouquet

И аз се интересувам от ширината на талията едностранно? newsm78

# 1 252
Здравейте момичета,чета и си трая Simple SmileИ аз чакам и все още нищо....но да си дойда на въпроса-моля който има от това якенце 94 или 102р да ми помогне /със размерчета или снимка/ http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4380797& … 1&PersText=-1
и имате ли впечатления колко е разликата в см  между 94 и 102/че се колебая кой размер да взема/
Благодаря предварително Hug

# 1 253
Мария♥,vi_ki Мога само да ви покажа реална снимка на роклята от албумчето на Stefoni/дано не ми се обиди  Blush/.Помня,че като я получи беше очарована от роклята,но нямам спомен дали е уголемена,така че дано се включи и тя или някой ,който я има  Peace

# 1 254
  • в реалността
Здравейте момичета няма ли някоя мама от Русе,която ще пуска някаква поръчка моята колежка иска едно сако,но няма да пускам поръчка защото вече пусках,а не ни се плаща доставка заради две евро.

# 1 255
  • Бургас
mamaB , много ти благодаря.  bouquetИ на мен ми хареса на снимката. Grinning Поръчвам!
А се бях зарекла (като много други), докато не ми дойде поне един от трите януарски колета да не поръчвам нищо. Crazy

# 1 256
И аз искам да помрънкам малко Cry
И аз си чакам поръчка от 15.01  #Cussing out
Но най лошото е че след два пъти писания ето ТУК и нямам никакъв отговор вече 2 седмици. Чета ви чинно и гледам как всички си получавате отговорите за забавени поръчки, само аз обаче нямам такъв!
Явно са ми дали пълен игнор франсетата Close
На кого да пиша,  дайте ми идея...
Трябва д апопълниш всички полета даже и тези,които не са задължителни.Особенно това L'objet de mon mail.И при при мен беше така,но 450   bouquet ме светна и от тогава всичко е наред

# 1 257
Дойде ми поръчка пусната на 18.01,тръгнала е на 4.02 и е дошла в Б-Я на 12.02.След месец мотане по Бг пощи и митници е при мен.Вината не е при франсетата,както вече всички го установихме.Успех на всички,които чакат Hug

# 1 258
  • Варна
Добро утро и от мен   food010 `айде дано днес да има поне един колет  newsm20

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3192210& … ue&ksource=-1 .......и да питам някой имали впечатления от това,че аз не съм срещала коментар за него

Аз защо не мога да го сложа това в кошницата-излиза ми оная с въпросите.
Има го в наличност, пък не ми дава да си го купя.  Sad

Чакам от 26.01.и от 10.02. Моля ако ходи някой до митницата, да пита има ли нови колети.Ще съм много благодарна   bouquet
Излез във секцията "Сака" и го намери отново. Така би трябвало да стане.
Момичета, аз съм си харесала ето това:

http://www.laredoute.fr/vente-robe.aspx?productid=324139259& … &numberpage=3

Мога ли да помоля да изпратя парички на някоя от Вас да ми го поръча - че трябва тепърва да навлизам в тези терзания. Пращам всичко с пътни, мътни и т.н., както си му е реда.
На 1ва страница има никове на жени, които правят поръчки Simple Smile.
Може ли реална снимка на това потниче?

Някой по-напред в темата даде негативен отзив за него. Доколкото помня няма шев долу, само е отрязан плата и толкова.

# 1 259
  • Шумен
Мария♥,vi_ki Мога само да ви покажа реална снимка на роклята от албумчето на Stefoni/дано не ми се обиди  Blush/.Помня,че като я получи беше очарована от роклята,но нямам спомен дали е уголемена,така че дано се включи и тя или някой ,който я има  Peace

mamaB   bouquet, точно бялата исках да видя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт