Мила моя мамо, колко те обичам само!

• 22 050
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
Добър вечер Hug.
Трябва да се заемам с гимнастиката си ,ама само се помайвам smile3506.
Да се разпиша първо пък после newsm39.
Нашата кооперация от днес е с ново попълнение. Една мацка с перфектни мерки-3200   ylinfant и лелееее -не знам сантиметрите newsm03. Утре ще питам мамата по-подробно. Да им е жива и здрава и много много щастлива newsm67.
А Танита да пише как е минал прегледа fingerscrossed.
П.С. Днес съм царица на емотиконите Blush Blush Blush

# 61
Tanita,дано прегледа е минал добре PraynigАз къпах Жоро сега,взех да си го гушкам и взе че заспа Simple Smile
Влизам в банята сега,после пак ще пиша Simple Smile

# 62
  • София,
ГЕри браво на теб  и аз вече къпя Вероника сама в банята в коритцето, но с малкия душ, голяма врява е, много и харесва и не ще да излиза  Mr. Green, вече свикна!
Количката е страхотна и на мен много ми харесва, направо е страшна, точно такава си е купила и тая мама дето днес Ви писах за нея, само че по цикламено розово, щото детето и е момиченце, но и тая сивата е върха.
Пускам си моите колички в продавалника и ако успея да ги продам ще си купя и аз нова Hug
Ан - Мари и другите са хубави, но са много малки и кошът им е супер неудобен за спане.
МИдичка честито на мамата с бебчето, да и е живо и здраво!
Айде и ние се запътваме към банята  bath1! ЛЕка от нас smile3524

# 63
  • София
Изпробвах количката днес Simple Smile Алекс си я хареса Simple Smile Следобед на разходката спа в нея.
Вечерта излязохме за малко. Изчакахме Джони да се прибере от работа. Ще пробва количката и той. Рече, че била много маневрена и не могъл все още да свикне Simple Smile
Старата количка на Алекс не е лоша, но е с 4 неподвижни колела и ми стана малко тежичка (9 или 11кг, + 9кг на Алекс). Особено по стълбите от входа до асансьора. Дръжката й се превърта, но като се превърти (бебето с гръб към майката) се пада точно под големите амортисьори и... няма завиване. Много трудно може да се натисне, за да се повдигне предният крак на количката. Реших да я дам на братовчед ми... намерих си повод за нова количка Simple Smile Коша е широк... поне по отношение на Алекс Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 64
Ан  Мари-така както я описваш много прилича на нашата. Да не би да е МАГ Ингланд? Wink

# 65
  • София,
ДОбро утро! Hug
МИдичке как сте?
При нас напече малко слънчице и ще ходим навън, но само да си вземем кухнята, че вчера явно поизстинахме и днес ужасно ме боли гърло Sick
ТАнита пиши за прегледа Thinking

# 66
Добро Утро Hug
Днес времето, не става за разходки май.
Жоро снощи рано заспа ,ама се се събуди и незнам защо, с рев.Спука се да плаче  ooooh!Накрая повърна и заспа Sick
Такъв е той.Когато плаче много ,след това повръща  Sick

# 67
И ние ще излизаме само за кухнята.
В момента грее слънце,ама сигурно е студено.
Само отиваме до там и се прибираме.
Мария си има сополки,но слагам само физиологичен разтвор. Уре ще ходим при педи да я преслуша за всеки случай.
Че както не слагаме вече и Зиртек,много ме е страх да не се разболее.
А колко време се прави почивка от зиртека преди да започнем да го пием пак?
Ще питам и педи,ама тя е маааалко разсеяна ,та...
И ние май ще запазваме квартира за Сандански. Да сме здравички само-скоро може да се видим на живо с някои мами и дечица.

# 68
  • София,
Мидичка супер, кога ще ходите  newsm78- ние сме от 01 до 10 април.
ГЕрка и Вероника така прави и тя като плаче много и после повръща.
Сигурно нещо е сънувал малкия. Тази нощ и ние не спахме спокойно, Вероника се беше обърнала с главата надолу в леглото и по едно време се разплака и тя и разпищя, но аз я обърнах и тя си се успокои и си заспа. Ние имаме още един кучешки зъб и един горен резец дето ни липсваше. Остават ни само два кучешки още да ни пробият  Hug

# 69
  • София
Ан  Мари-така както я описваш много прилича на нашата. Да не би да е МАГ Ингланд? Wink
Полска е, имитира, но не знам коя фирма. btw прилича на Мак.

Май нямам хубава снимка на самата количка

# 70
Момичета, благодаря ви за подкрепата и окуражителните думи  Hug.
Снощи се прибрахме много късно - 23.30 вече минаваше.... Днес пък дойде и свекървата и трябваше да давам пресконференция на двете баби за прегледа /майка ми беше в нас, за да гледа Слави/. Преди малко ги изпратих и сега сядам зад компютъра.
Направиха ни ЕЕГ и за съжаление се потвърди първоначалната диагноза за епилепсия  Cry. От днес започваме лечение и след две седмици отново ще ходим при невролога. Трябва да отбелязвам всяко едно потрепване. Има голяма вероятност да влезем в болница. Разширените мозъчни стомахчета все още не са се резорбирали и за тях отделно пие лекарства /вече 2 седмици/.... Физиотерапията трябва да я спрем, за сега.
Момичета, много ми е мъчно...., тъкмо се бяхме успокоили, че вече всичко е наред и сега това.....  Cry

# 71
  • София,
Таня  Embarassed много съжалявам, но не губи надежда, не се примирявай, защо не я доведете в София, според мен тук има много по добри специалисти. Аз да ти кажа честно никак им нямам доверие на лекарите в Пловдив, доста грешни диагнози са поставяли и на двете ми деца и излишно са ги тъпчели с глупави лекарства. НИкога няма да забравя как една тъпанарка от педиатрията , уж голямо светило се опита да ме убеди, че Ицко имал някаква странна много рядко срещана болест на кръвоносната система и му изписа едно лекарство рутаскорбин и аз съм го давала излишно на 4 год дете. Като се прибрахме в София и го заведох в Медицинска академия, лекарката там се попика от смях - детето имаше алергия и беше избило на едни странни червени петна, които се меняха. Веднага спря лекарствата, изписа ни противоалергични и пълна диетка и всичко се оправи. А аз за две седмици побелях  Sick И с Вероника по същия начин, изкараха ме едва ли не некадърна майка, абе хич не съм доволна. И се убедих, че колкото са по неизвестни лекарите толкова повече си гледат работата, а не лежат на стари лаври. #Cussing out

# 72
Tanita,и аз съжалявам много.Дано един ден ,се нареди всичко и нямате проблеми.
целувки на Ели Hug

# 73
  • София
Тани, съжалявам.
Мога да попитам приятелката на мама да ми препоръча специалист в областта.

# 74
Танита-и моя съвет е консултация в София.  Или поне второ мнение.
На Мимето приятелката също все още има разширени мозъчни стомахчета,но понеже вече не растат само трябва да ги следят. Не разбирам защо трябва да пиете лекарства за тях.
Стискам палци да е грешна диагнозата.

Общи условия

Активация на акаунт