Работещи мами 2006 - тема 20

• 21 429
  • 441
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Добро утро!
Последен работен ден, дано мине без особени сътресения за всички!   bouquet

# 256
Хубав ден и от мен:)

# 257
Калинка снимай си я самаааа  Crazy една хубава снимка не мога да му направя на това дете  Rolling Eyes все се мотам с апарата и накрая в нито една добра поза на мога да я хвана.... Cry
Говорите за свекърви а  Mr. Green моята ми е особенно любима брррр Sick  Mr. Green
Нана и Роза са истнски щастливки без свекита  Joy
Хайде приятна почивка

# 258
Калинка снимай си я самаааа  Crazy една хубава снимка не мога да му направя на това дете  Rolling Eyes все се мотам с апарата и накрая в нито една добра поза на мога да я хвана.... Cry
Говорите за свекърви а  Mr. Green моята ми е особенно любима брррр Sick  Mr. Green
Нана и Роза са истнски щастливки без свекита  Joy
Хайде приятна почивка

Не си видяла последната фотосесия на Калина - бебката беше като от картинка! Давай Евата насам - и аз бих се пробвала да я снимам. Вече имам с какво.  Grinning
За бабите - аз също като Калина съм на мнение, че децата трябва да се отглеждат от родителите им, но бабите са много ценни в екстремни ситуации. Благодарна съм им за всяка помощ и не им придирям много-много. Обичам си и майката и свекървата, да са ми живи и здрави!

MIK
, рецептата за хармонични отношения със свекървата е всеки да си знае къщата, но да помага на другия при нужда (това ако е нормален човек, разбира се). Дано мъжът ти е на твоя страна, иначе става сложно. Но не води войни с майка му, бъди добронамерена! Гуш!  Hug И благодаря за съвета.  Simple Smile Аз всъщност открих какво ми помага срещу умората - сън, много сън smile3524! Ако имаше и къде да се наспя без да ме будят...

# 259
  • на правилното място, в точното време
Адашче, моля те, ако откриеш такова място, моля те вземи ме с теб! Praynig

# 260
Девойки, ако искате заповядайте вкъщи понеделника или вторника да направим срещичката с Наталката. Вече веднъж го правихме и беше много добре. Можем да повторим.
За свекървите - аз съм от щастливките - тоята е починала преди да се появя. Иначе горкия ми мъж...
Мами, направих остър бронхит - на антибьотици съм. Вече кще полудея от глупости.

# 261
Герчо,  Hug Какво става с теб? Задължително трябва да си починеш поне до като оздравееш!  Hug

# 262
  • София
Девойки, ако искате заповядайте вкъщи понеделника или вторника да направим срещичката с Наталката. Вече веднъж го правихме и беше много добре. Можем да повторим.

Ейййй супер. Аз нали съм оперирана от срам, та ще приема с удоволствие поканата. Само ми трябва на ЛС някакви координати за транспортиране от офиса в Лозенец.  Mr. Green

# 263
Работещи майчета пожелавам ви приятен уикенд ,с много усмивки и слънчево настроение ,аз запразнявам след малко и дим да ме няма Mr. Green Laughing

# 264
Казвайте за кой ден да правим организацията и кои ще идват, че да знам на кой да пращам координати, освен на нана. Катето и Калина знаят до болка моя адрес - другите да свиркат  Grinning

# 265
  • София
Казвайте за кой ден да правим организацията и кои ще идват, че да знам на кой да пращам координати, освен на нана. Катето и Калина знаят до болка моя адрес - другите да свиркат  Grinning

Аз свиркам с молба да е понеделник, щото във вторник съм дежурна  Sad

# 266
с деца приемате ли?

кате, наистина ще дойда да я снимам, да знаеш !!!!
ей днес си купих жестоки платове за фон за снимките, ще ги пробвам в неделя, потривам ръце от удоволствие. плеа си и разни чувалчета и шапки, абе кеф страшен.
искам и нов апарат. иде ми да ида и да си го купя веднага.
добре че си дадох парите на брат ми Joy

# 267
И кво сега- срам ме е да пусна моите нескопосани снимки Blush Ама за "цвят" ще ви дам една - да се мъчите Joy
ето ви госпожа Пъструша след днешното тържество в яслата http://www.avgustinki.snimka.bg/album.php?album_id=360714&pid=11408116 Joy

# 268
Калино моме, приемаме - моя звяр също ще е у дома - тамън няма да досажда като си има другарче.
Аз днес окончателно се скарах с шефа. Написах му писмо да търси човек, на които да предам нещата. И му казах, че вече имам болничен, които ще продължи до края на бременността. Това е. Ей така за 1 месец може човек да скапе 9 години. Да е жив и здрав. Ще се науча как се живее с парите от държавата - не е проблем. Жалкото е, че за да ми ги плащат ще трябва от фирмата да ми пускат болничните, а не съм сигурна, че ще го правят редовно, но ще се оправя някак.

# 269
М*%&а му (не на шефа, на ситуацията)
Hug

Общи условия

Активация на акаунт