Работещи мами 2006 - тема 20

• 20 902
  • 441
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Да бе...де тоз късмет за празници.
Аз се водя отпуска, ама не съвсем.
Тичам като щура между Горубляне и Дружба. Тоз ремонт ще ми вземе здравето накрая.
Засега вървят нещата, а плочките наистина са много красиви - особено като ги видях вече подредени.

# 331
Аз работя, даже бях забравила че трябва да боядисвам яйца.По майските празници Петър е рожденник и се чудя какво да му купя, той е пълен с идеи но ...................

# 332
Здравейте  Hug

Днес бях на ФМ, беше много хубаво, видях бебо. Станал е 447 гр.  Mr. Green Малко се притесних, защото доктора не успя да визуализира стомашната сянка, след 4 седмици ще ходя пак. Каза ми, че това само по себе си нищо не значи и че сигурно стомахчето в този момент е било празно. Но аз все за това мисля, уж се самоуспокоявам, че всичко е наред, но нещо не се получава.  Sad

Хайде, отивам да лягам, че много ми се събра днес, скапана съм. Лека вечер!

# 333
Дю, отиди на друг лекар за да се успокоиш - иначе 4 седмици това ще мислиш...
Аз пък от днес съм със силни болки в областта на пъпа. Просто се събудих в 4 от ужасни болки... Няма ли да свършват тези неразположения въобще не ми е ясно... Като старите баби съм...

# 334
То, че ще ида, ще ида - ясно е. Днес звънях на една приятелка, която работи в АГ-то, но няма да е на работа теи дни, разбрахме след Великден. Ще звъня и на моя док по ЖК, така че със сигурност няма да чакам 4 седмици.

Днес официално съобщих, че мисля от 11.05. да излизам в почивка. Нещо ми се насъбра много и вече едва издържам, започва летния сезон, така че ще действам на еко-пътеката и стената за катерене.

Герчо и аз така - като стара баба съм, но се надявам след 2-3 седмици да се чувствам вече друг човек.  Hug

# 335
Честит рожден ден, Кали!

# 336
Simple Smile много благодаря, Ирка Simple Smile

Дю, споко, вс е наред с бебето. Сигурна съм.
Гер4о, Миличка, мнооого се надявам да се освестиш скоро. но както и да го погледнеш - ощемакс 5-6 месеца ще е. ужас, а?

гушки

# 337
Честит рожден ден, Кали!

Бъди много здрава, щастлива и все така готина!

# 338
Мила Кали, честит рожден ден!
Много усмивки и щастие ти желая!

# 339
Калина, Честит рожден ден!:)

Дю, не се притеснявай, всичко ще си е наред:)
Гер4о, как си, минаха ли болките?

Аз вчера изхабих малко нерви на работа и затова днес го давам по-спокойно:)Тази вечер ще боядисваме яйцата, че събота и неделя може да не сме вкъщи и да си минава от ред Laughing

# 340
Кали, честит празник и от мен на патерици!
Аз продължавам да съм зле, като всеки ден става все по-зле. Вчера бях със страшни болки и цяла нощ бях на но-шпа-та... Пак искаха да ме приемат в болница, ама отказах. Поредните драми и в офиса продължават, но това е положението. Мисля си да скоча на вилата за 3 дни сега по празниците и за се отдам на ядене на агнешко и зелена салата. Лошото е, че е бая път дотам, но поне там най-добрия им гинеколог ми е близка рода. Някак оптимизма ми в последните дни, че всичко ще приключи успешно с тази бременност се изпарява, но каквото такова.

# 341
  • София
Кали, ЧРД и от мен! Много да те обичат!   bouquet

Аз вече не знам кога е нощ и кога е ден. Нещо не ми стига денонощието. Искам да легна и да се събудя, след като ремонтът е приключил. Ма няма кой да върши работата.

# 342
Къде блея и аз цял ден ooooh! Кали, честит, Рожден Ден и от мен , мила Hug Желая ти само радости и усмивки  bouquet
Герчо, пренапрегнала и се( което е нормално ъстояние за теб по принцип), но сега хич не е здравословно.Вземи си няколко дни отдих. Щом се чувстваш  добре на вилата- отивай. Ще релаксираш, ще се отпуснеш малко и ще презаредиш.Ако пътя не е мног и не е твърде ужасен- хич не му мисли!( нали докторите не са ти забранили пътувания Rolling Eyes)

# 343
ей, много занемарихме темата...
Майра така и не я видях преди да замине... Дано поне са се видели нс миньон, че много несериозно излезе... Ама кво да направя - тея дни ми беше ужас.
Аз вчера изневиделица реших, че трябва някъде да отида за празниците и че една голяма и состна на работа и всичко останало. Та - чакам да ми потвърдят резервация за Тасос ако успеят, ако не успеят ще замина на вилата... Имам нужда малко от смяна на обстановката и с кеф бих се разходила на някъде...

# 344
  • София
Ми щот много работа ма Герчо  Mr. Green

Тук съм, чета ви, ама копам на тръстиката.
Аз великденски заминавам на обекта да почистя малко гадостта от ремонта, който още не е приключил.
Иначе ми е криво и мъчно, ма не е за писане.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт