Работещи мами 2006 - тема 20

• 20 842
  • 441
  •   1
Отговори
# 360
Оу, Нана, имай милост! Ще трябва сега да търча към стола. Дано обяда да е хубав!

Аз нали ви казах, че от 11.05. ще излизам в отпуска, ама така яко ме натовариха сега с работа, че направо не мога да се освестя още, не знам от къде да започна и дали ще успея до тогава.  Confused Тъкмо днес сутринта си мислех, че съм приключила с работата, трябваше да се подготвя да я предам, а то какво стана...

# 361
Nana, много е хубава банята!И почерпката си заслужава:)

Дю, не се притеснявай, подкарваш нещата едно по едно и все донякъде ще стигнеш, то винаги нещо изниква, така че ако знаеш кой ще те замества, да се включва и той.

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 12:14 от MIK

# 362
Мен наистина ме затрупаха със страшно много работа, но не мога да не ви покажа моя любим бебо:
Тук се крие, а тук се прозява.

# 363
  • София
Мен наистина ме затрупаха със страшно много работа, но не мога да не ви покажа моя любим бебо:
Тук се крие, а тук се прозява.

Уф и двете снимки не се показваааааааат. Дююююююю, редакция, моля  Mr. Green

# 364
Давам линк към албума, снимките са две:
http://picasaweb.google.bg/rositsa.kelbecheva/YdSlMF?authkey=Gv1 … 27825252740572530

# 365
  • на правилното място, в точното време
Дю, страхотни снимки! Hug Опитвай да почиваш повече!
Герчо и за тебе се отнася, макар че за теб е мисията невъзможна. Ноооо, спокойна бъди, напоследък обирам част и от софийските идиоти. Така,че за теб да останат по-малко, предвид особеното ти положение. Grinning Заела съм се с организиране на маскен бал в сф, но като стане факт, официално ще ви каня. За сега само се боря с "руси" мацки Mr. Green

# 366
  • София
Ноооо, спокойна бъди, напоследък обирам част и от софийските идиоти.

Бомбе, мен ли имаш предвид?  Mr. Green

# 367
Ти бая 'ляб има да изядеш, да с еуредиш с тая титла  Mr. Green

# 368
  • София
Ти бая 'ляб има да изядеш, да с еуредиш с тая титла  Mr. Green

Ааааааа стига деее, да стана 130 кила  Joy Joy Joy

# 369
Дю, много е сладък Heart Eyes

Да се похваля аз Wink

Само с Миньон се видяхме в София Cry С Кали дори не успях да се чуя Sad

# 370
Майраааа, супер ти е колицата! Да ти е четита! Безавариино шофиране!  bouquet
А паркинга много ми хареса  Rolling Eyes мммммммм Heart Eyes
 Ние имахме една кошмарна нощ. Дреб е с ларингит от вчера и то не бе повръщане, температури цяла нощ. Едва гледам днес, трябва да оцелея до довечера. Praynig

# 371
Майра, супер е колата!

Равия, дано се оправи по-бързо. И аз съм болки в гърлото, ужасно е, свършвам си работата и си заминавам, че едва стоя.

# 372
  • София
Майра, страхотна е! Лека и безаварийна!

Наталко  Hug Дано дреб бързо да се оправи.

Аз имам спешна нужда от много кафе. Снощи купонясвахме за здравето на шефа и днес едвам гледам.  Laughing

# 373
Майра, лека и безаварийна! Много ми е тъжно, че не успяхме да се видим, ама най-критичната седмица ми уцели.
Рави, явно идиотите са размножават, щото аз не съм усетила да намалеят при мене... написала съм 2 страници писмо, което препратих към туристическата агенция а почивката ми в Тасос. Сега чакам реакция от тяхна страна  Joy Joy Joy.
Нана, за здравето на шефа не се пие  Thinking.

Да се похваля - изчистиха незаконното сметище в горната част на южния парк. Явно имало файда от факта, че премиер и кмет са се хванали за гушата за софийския боклук. Използвах момента да си пусна една напомняща жалбичка и днес вече е чисто! Евала! Ще станат хора от тез маскари!

# 374
  • София
Нана, за здравето на шефа не се пие  Thinking.

Ми аз не съм  Mr. Green Купонясвах, ама не съм пила т.е пих 1 чаша вино  Wink

Общи условия

Активация на акаунт