Житен режим-3

• 91 794
  • 759
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Пълнолунието е на 9-ти, т.е. започва се от 9-ти или от 10-ти сутринта??   newsm78 

Да питам и какво означава НЕгрухана пщеница?? Може ли да се намери по магазините или да си взема пшеница от хамбарите на село??

НЕгрухана пшеница = пшеница за кълнене = на обикновена пшеница (същата като в хамбарите на село  Mr. Green ). Продават в магазините за диетични и здравословни храни (последно взех от магазинчето на Шишман).

Утре ще съм на жито, вече загорих първата доза и съсипах едната ми тенджерка (пак добре,ч е не с еподпалих). Втората успях да я сваря без катастрофи.

# 226
  Здравейте, момичета  Hug
Цяла сутрин чета темичката и съм много амбицирана от постигнатите успехи на момичетата досега!   bouquet
В събота ще лунувам и от вторник съм с вас.
Пожелавам успех на всички и нека има много минусчета и усмивки!  Heart Eyes

# 227
В събота ще лунувам и от вторник съм с вас.

Пак се обърках... Не се ли почва житната диета от пълнолунието, т.е. утре сутринта??    newsm78 

# 228
Ами аз доколкото разбрах се започва при намаляваща Луна -   1,2,3 дни след пълнолуние. А аз ще започна във вторник, защото в понеделник си имам рожденник  Mr. Green

# 229
Здравейте и от мен. Аз започвам за 3-ти път тази диета но все се провалям. Този път няма да се заричам, та дано успея да сваля това което ми е в повече. Само не можах да открия захранването. Може ли да ми кажете къде да го прочета.
Благодаря ви и успех  Hug

# 230
  • в матрицата
bonni,  в по-предните теми го има захранването

# 231
  • в матрицата
bonni, даже и тук на 1ва страница има схема на захранване,
Аз искам да попитам, имам парено жито, каквото и да означава, дали е подходящо за диетата??? Благодаря  Hug

# 232
...Аз искам да попитам, имам парено жито, каквото и да означава, дали е подходящо за диетата??? Благодаря  Hug
Суза, четох по-напред в темата коментари точно за това - каква пшеница: парена, грухана, за покълване... В крайна сметка, изводът за мен лично е, че за диетата е все тая каква е.  Mr. Green Има значение само, ако искаш да направиш пълното пречистване през февруари така както го е правил и учителят Дънов.
Аз вчера взех един пакет парена от  магазина, а днес съвсем случайно намерих и за покълване. Та си взех и от нея Simple Smile

# 233
До колкото разбрах, на груханата зърната са обелени, т.е. губят се някакви съставки, които са полезни... Аз друго се чудя - проблем ли ще е ако ям по половин килограм жито на ден...   Whistling 

# 234
stelt77, според мен си е множко. Дажбата на ден е 100гр, а това е 5 пъти повече. А и житцето си е калорично....

# 235
Здравейте, как върви диетата? Аз съм втори ден. Ще излъжа ако кажа че ми е много приятно. Малко ми се дояде соленичко, но не съм прегрешавала.  Аз съм с обикновено грухано жито. Според мен за отслабването няма значение. Ще потърся захрахването на 1-ва стр. Знам че го има и в предните теми, но нямам възможност да изчета всичко, затова ви попитах. Успешна седмица ви пожелавам и дано утре кантара ме зарадва  Praynig

# 236
Ехеееей  Hug
Къде сте всички?  newsm78
Как върви при вече започналите? Аз се включвам от утре, но само за 5 дена за съжаление. Че ако я направя за 10, няма да имам време и за 10 дена захранване  Tired Чакат ме към 23-24 май разни мероприятия дето няма как да съм строго режимна...
Утре ще си взема мерките и да видим откъде започвам (всъщност продължавам де, щото от повече от месец съм диетична  Wink ).
Успешна и усмихната седмица на всички житенки!  Hug

# 237
При мен върви супер... Аз я правих 10 часа, после 10 часа се захранвах и сега съм тип топ...   Mr. Green 

# 238
А аз съм много разочарована. За 2 дена мъчение 500гр  Cry Това си е направо обезкуражаващо. Вие с какви темпове се движите?

Сега прочетох и захранването от 1-ва стр. Това съм го правила след гладуване. Мислех че има специфично захранване за след житния режим. Върти ми се в главата супа от картофи или бъркам  newsm78

# 239
Бони,
ти какви кг имаш да сваляш? Преди това, правила ли си някоя друга диетка?
Не се обезкуражавай, нещата ще си дойдат на място. Рано или късно резултатът ще е налице. И на мен ми се е случвало - диета, диета и нищо и след седмица след диетата - хоп и минус на кантара  Peace
Не се предавай!  Hug
А и според мен това си е добър резултат. Колкото по-плавно се сваля теглото - толкова по-добре. Simple Smile
(....аз какво да кажа, че за седмица диета не бях мръднала грам  Tired )

Общи условия

Активация на акаунт