Житен режим-3

• 91 793
  • 759
  •   1
Отговори
# 240
  • в матрицата
Момичета, и аз съм от днес с вас .За сега се държа, обаче наиситна много сладко ми става от тоя мед........ и за това наблягам на орехите  Laughing мисля да се пробвам като за начало 5 дни, после ще видя дали ще имам сили за още 5....
Стелт, ти ме уби с тия 10 часа режим и 10 часа захранване  Mr. Green

# 241
Бобето, аз все съм си на диета по това време на годината. Не знам какво правя зимата, но винаги качвам,а се ограничавам, после лятото отслабвам, а си ям нормално и така от години. Зимните дрехи са ми един размер, летните друг  Laughing  Проблема е че вече дойде лято а аз не съм отслабнала и грам. Дано утре има промяна на кантара защото наистина е обезкуражаващо. Искам да сваля 4кг.

Суза, и на мен ми омръзва сладкото, а съм по сладкото по принцип. Ама това не е като да си хапнеш една тортичка  Mr. Green

# 242
И аз от днес съм с вас  Laughing не знам колко ще издържа надявам се да са 10 дена ама знам ли  Thinking  Направих си жито за 3 дена вчера го претеглих и на ден ми се получи около 310 гр. варено жито  Grinning Смесих всичко наедно жито, орехи и мед. Закусих с жито, половин ябълка и орехи, на работа си донесох 2 ябълки. За довечера другата половина на ябълката и остатъка от житото с орехи. Така мисля да процедирам че не мога да го нося на работа това жито че и по лесно..

# 243
rema, супер си го измислила, ще взема да заимствам идеята от теб  Flutter
Да ви питам някой ако знае - колко грама горе-долу идват 9 обелени ореха?  newsm78 Че аз цели не намерих и си купих обелени, ама те са натрошени на парченца и не мога да преценя  Thinking

Бонни, то тея килограми са най-гадните за сваляне.. аз очаквам мноого дълго и мъчително да ги смъквам. И на мен ми остават още 4-5....   Tired

# 244
  • Sofia
Аз се присъединявам към вас от утре. Купих си грухана пшеница и термос  Mr. Green Ще приложа 5 дни, ако ми се отрази добре ще продължа, ако не ще спра на 5. Стискайте ми палци, че с диетите не съм много на ти, а вече съм 65 кила и не ми е конфортно хич Hug

Аз също ще съм на работа затова съм взела термоса. Ще си нося дневната доза жито в него, ще си го овкусявам на място за 3 хранения.

Това, което ме посъветваха е да правя следното:
- Да изпия водата от житото на гладно сутрин
- Да хапвам житото и след 1 часова почивка - ябълката. Нещо като разделно да ги ям, така трябвало. Също и с водата - да не я пия непосредствено преди или след житото и ябълката, а да изчаквам  малко и тогава.

За захранването ми казаха да започна още от последния ден в който планевам да ям жито с супа от картофи с малко черен пипер и копър. Картофите се варят цели, като после може да се намачкат. Последния ден се хапват на интервали жито, после супа, после ябълка...

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 15:02 от Vesito

# 245
Веси, мерси за съветите  Hug
Та значи, от утре сме заедно на старта  Mr. Green

# 246
Аз тази сутрин пих водата от житото ама нещо не ми вървеше глътката, много малко изпих бих казала 2-3 глътки  Blush  И аз ще се опитам да ги ям разделно ама знам че няма да се получи  Mr. Green

# 247
  • Sofia
То и аз на съвети съм супер, но за изпълнение - ще видим  newsm78 Ще се подкрепяме от утре, няма как  Hug

# 248
  • в матрицата
Vesito, за изпълнението ще следим ние  Mr. Green.
И аз да попитам, някой имали идея все пак, тия 9 ореха, колко грама са? Като продават готови изчистени, няма да се хабя аз да ги чиста я  Mr. Green

# 249
Един спешен въпрос имам:
Житото прецеждате ли го или го консумирате с водичката?

# 250
Elizabeth_, точно малко по-нагоре, Веси съветва  водата от житото да се изпива сутрин на гладно  Hug
(То и аз се сетих , че съм го чела това в началото на темата... )

# 251
Ох, много се подсладих момичета. Слагам само 1 с.л. мед, колкото да има вкус, ама то и ябълките сладки и ужас. Слагам си и малко канела, можело, четох някъде. Дано не се предам на старта. Лошото е, че съм в къщи и все около кухнята се въртя. Ако съм навън не се сещам. Успех и до утре сутрин да видим кой с колко е олекнал  Hug

# 252
И аз тази зима наддадох доста. Дрешките са тесни, а и някак си настроението е друго Embarassed.
Започвам с вас от сряда, че утре майчето има РД Hug. Нека някой се похвали с добри резултати, че да се стимулираме и ние.  Joy Хайде да действаме, че прекрасното лято чука.

# 253
Изядох си всичко за днес  Mr. Green ама ми се струва че не мога да издържа 10 дена много ми е еднообразно  ooooh! като си помисля че и утре ще го ям това жито  Sick дано утре да ми се върне апетита (никога не съм мислила че ще го кажа)  Laughing .

# 254
Ай' добър вечер!  Mr. Green
Аз само да си споделя как предстартово се поолях Sad. Много ме е яд на мене си  #Cussing out. Не че е било кой знае какво, а за това, че не се удържах! Но дет' се вика, поне изкарах само с едно. Щото при мен положението е без едно мога, но само с едно - не  Naughty!
От както реших, че е крайно време да се взема в ръце и да отслабвам, спрях всякакво сладко, тестено, пържено, панирано и т.н. вражески за тънката талия храни. И това поне докато не стигна желаното тегло и не го задържа после. До сега нямах НИКАКВИ издънки, въпреки че обожавам сладко. И тази вечер, просто не се стърпях да си хапна от панираните пилешки хапки и от тирамисуто на детето....Е, поне се спрях, преди да съм си казала  'Майнанта му, и без това се прецеках, дай да се освиня как си трябва!'
Ноооо, от утре по-стриктна от мен няма да има Simple Smile

Аа, щях да забравя... ooooh! Ето какво откри Бай Гугъл за това колко ли тежи един обелен орех... newsm78

"30 грама орехи = 5-6 ореха " (от http://www.lekar.bg/news-129/info-1608/%D0%A1%D1%83%D0%BF%D0%B5% … 1%82%D1%8F%D1%85/)

Та в такъв случай, девет ореха ще са около 45 грама.

Айде, приятна ви вечер, че много се отплеснах и стана дълго! Hug

Общи условия

Активация на акаунт