Отговори
# 120
Ех момичета добре, че ви има за да ми повдигате духа когато се скапа  bouquet
Ели страхотна класация си направила smile3501
Деска само така  newsm10 Имаше едно стихче в този ред на мисли (малко е нецензурно и който иска да не го чете Naughty)
Когато цъфнат теменугите
и работите тръгнат зле!
Еби им майката на другите
и гледай ти да си добре!

Понякога, когато нещата не вървят си го казвам и ми олеква Rolling Eyes
Радост къде се загуби Hug Един адаш си имам тук и той изчезна. Не се притеснявай за термина той е просто хипотетична дата newsm26 Но аз бих те посъветвала да си смениш лекаря. Ако моята се държеше така с мен щях да я bash
Благодарско на Dendri и Лято за споделената информация  bouquet  Добре, че има хора, които се ровят насам натам и пускат разни неща тук, та и тези като мен, лаици Crazy, да понаучат нещо.
Мигла, Танче горе главите малко остана spoko Скоро ще сме в деветия и притесненията от бременеенето ще останат назад thumbsup
Усмихнат ден момичета  love001

# 121
Усещате ли колко бързо ни се пълнат темичките вече  Hug Като все повече мамчета си оставаме в къщи и имаме повече време за писане
А това за г.с. някъде в предишните теми пак говорихме , че много ни се разминават показанията от ЖК и от термина , така че не се притеснявай явно е нормално . На мен също на ехото ми казаха че бебчо излиза края на 32 г.с. а пък аз съм в 30 г.с.

# 122
Напълно нормално е да има такива отклонения в мерките и г.с. Затова едни бебета се раждат по 4 кила, че и по 5, други по 2 и т.н.
Не виждам защо да се притеснявате. Гледате си г.с., които са по датата на последния цикъл.

# 123
  • гр.Стара Загора
Здравейте и от мен мамчета   love001
Преди малко ми се случи нещо странно -изведнъж ми се повдигна и едва успях да отида до тоалетната да повърна като казвам странно при мен наистина е така защото до сега ми се е случвало само веднъж в 3-месец като имате предвид че дори не съм закусвала, ако на някой му се е случвало моля да сподели :pray

# 124
  • Пловдив
На вчерашния преглед,когато се оказа , че бебо по ехографски данни отговаря на 33сед и 4дена , а вчера по цикъл бях 31сед и 6дена и аз питах моята лекарка дали това значи,че ми се променя датата на термина. Отговора й беше , че 07.05.2009г си е моята дата и тя си остава,независимо колко голям като размери е МЪЖ-а. Просто ще се роди по-голям от някои други дечица т.е да му мисли този,който ще го ражда , според мен  Joy

# 125
  • Русе
Росита,  а това дето е в тумбака ти, да те рита по стомаха?  Защото има един такъв момент, в който бебето се обръща и започва да рита в обратна посока. Гадно е ноооо.............ще търпим, малко остана

# 126
  • Пловдив
Росита,на мен нещо такова ми се случи миналата седмица на два пъти,при положение , че през цялата бременност не съм повръщала нито веднъж. Но при мен причина бяха гадните киселини,които си ги водя с мен от самото начало на бременността. Може и някакъв аромат да те е подразнил - някакъв парфюм или друго.

# 127
  • гр.Стара Загора
Да Ели има нещо вярно в това откакто съм се събудила много силно ме риташе или мърдаше и аз незнам но точно под гърдите сега като се замисля ........Благодаря за успокоението  Hug Hug Hug че съм си една пъзла и от най-малкото  се панирам   341uu а що се касае за търпенето то не остана

# 128
Здрасти, Идар! Изгубих се наистина, от доста време не съм писла, щото имам адски много работа. И на работа ходя и вкъщи работя - вземам преводи. И нямам време за нищо. Даже не съм ходила по магазините да си харесвам неща за бебето.
Хора, забелязах, че друг е направил темата, не Дидочка. Що така? И тя си е в темата, нали?

# 129
Здравейте и от нас!Днес няма да пиша...Исках само да ви пожелая весел ден и на всички с болежки-стискам палци скоро да се оправите PraynigИзчезвам за сега да си търся тема, в която да си излея мъката и яда който ми се натрупа smile3515 newsm61 smile3516 newsm45

# 130
 Wink Спокойно Ради, Диди си е тука. Това е административен профил, от който да пускаме темички различни мами, защото  имаше период, когато Диди си имаше своите ангажименти и нямаше време за нас, а пък и не е честно само тя да се грижи за темите.
Здравейте и от нас!Днес няма да пиша...Исках само да ви пожелая весел ден и на всички с болежки-стискам палци скоро да се оправите PraynigИзчезвам за сега да си търся тема, в която да си излея мъката и яда който ми се натрупа smile3515 newsm61 smile3516 newsm45
Защо си така разстроена, можеш да споделиш с нас, нали за това сме тук за да си помагаме  Hug

# 131
  • София
A, защо така?! Ако имаш желание, можеш да споделиш, ще те изслушаме!!  Hug

# 132
Лианка отностно Апитолина лично не съм го ползвала . Това е пчелно млечице, което е стимулатор за имунната система. Точно това е на хапчета, но го има и като сироп .Няма проблем за деца, знам го от приятелки , които са го давали на децата си - просто отваря апетита и за това написах, че се пълнее, но всеки организъм си е различен. За прашинките
незнам от кой вид са - въпроса е , че няма нищо притеснително- поне така каза лекарката.
Гери я сподели какво има- защо си разстроена?

# 133
 Ехо, току що хванах едно намаление на бельо от "Цезар и Клеопатра" Всичко почти по 1лв има и 3 и 5лв. Да ви поразсея.
Гери я смело напред  Wink Хайде лек ден !

# 134
Здравейте и от мен, мами Simple Smile
До сега не съм писала тук, но сега ми остава малко повече време или поне се надявам така да си продължи и да мога да пиша повече.
Ще се представя с няколко думи, тъй като не ме познавате.
От София съм на 23г., със съпруга ми сме заедно от 2 години, но сме женени от 4 месеца Simple Smile Бебка я чакаме през май- 4май, така се води по цикъл, но аз си мисля, че термина ми е объркан с една седмица, но каквото покаже и каквото реши беба Simple Smile
Четох, че някои мами пишат, че не са почнали да пазаруват.
Аз почнах и едвам изчаквах да започна. По магазините и по интернет има толкова сладки работи, че ми е истинско удоволствие да пазарувам.
За сега подготвяме стая за бебонка, но сме до никъде, едва сме я изчистили от всички боклуци, след това ще изчистим мухала, после шпакловане, боядисване, ламинат....абе доста работа. За детски легла и обзавеждане още не сме гледали, че преди това както писах има мн работа.
Сега малко за мен и бебка. Тя рита ли рита, напоследък не знам как е застанала, но ми е едно прималяло, кръвното ми уж не е ниско и си мисля, че тя притиска нещо  и за това така се чувствам. Не съм казвала на мъжа да не го притеснявам. Утре сме на лекар и ще му вметна. Ще гледаме дали бебчо се е обърнала вече.
За име още не сме определили, но имам няколко идеи, общо взето всички около мен имат идеи за нашето детенце - имена, занимания, мн чакано бебче Simple Smile
Надявам се скоро да се запозня и с други мами през май, може заедно да разхождаме бебчетата, на мен това ми е толкова вълнуващо, да си имам компания, да гледаме как ще растат и т.н.
Желая прекрасен ден на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт